Kerstdroom Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos natalícios
  2. Mercado de Natal

Dé specialist in unieke kerstversiering – een feest om hier te shoppen! 🎄 Als je op zoek bent naar bijzondere en sfeervolle kerstdecoratie, dan is dit dé plek om te zijn. Wij bieden een uitgebreide en zorgvuldig samengestelde collectie kerstversiering en kerstaccessoires waarmee je elk huis omtovert tot een magisch kerstparadijs. 🎄 Van nostalgische notenkrakers, schattige gingerbread poppetjes en sfeervolle kersttreinen tot populaire thema’s zoals Elf on the Shelf, sneeuwpoppen en kerstmannen – onze webshop staat vol unieke kerstdecoraties die je niet overal vindt. Ook vind je bij ons originele kerstornamenten van topmerken zoals Kurt S. Adler én officiële Disney kerstproducten die zowel kinderen als volwassenen in kerststemming brengen. 🎄 Daarnaast bieden we met trots een prachtige selectie handgemaakte kerstlinten en kerststrikken van stof – ideaal voor een stijlvolle boom, een feestelijke tafelaankleding of een unieke finishing touch aan je cadeauverpakking. 🎄Waarom klanten voor ons kiezen: Groot aanbod van originele en exclusieve kerstdecoratie, Authentieke Disney ornamenten en unieke handgemaakte linten en strikken, Snelle verzending, Vriendelijke service en altijd bereikbaar voor vragen, Elk jaar nieuwe collecties, vaak in beperkte oplage ✨

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

18 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was een snelle levering ondanks dat…

Het was een snelle levering ondanks dat het goed verpakt was, was er een theemok kapot. Nadat ik dit had gemeld hebben ze heel snel een nieuw exemplaar geleverd met een kaartje toegevoegd met excuses. Echt heel tevreden

12 de dezembro de 2025
logótipo da Kerstdroom

Resposta da Kerstdroom

Heel erg bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat we dit snel en naar tevredenheid voor u hebben kunnen oplossen. We stellen uw vertrouwen in ons en positieve feedback enorm op prijs!

Kerststrik

Ik wilde graag een mooie kerststrik voor aan mijn krans. Deze heb ik op kerstdroom.nl gevonden! Mega snelle verzending! Het werd super goed verpakt in bubbeltjesplastic. Ik ben ontzettend blij met de strik en de goede kwaliteit hiervan! Top!

3 de novembro de 2025

Super leuke kerstmat gekocht

Super leuke kerstmat gekocht! Echt mega blij mee! Staat heel leuk voor de deur, we krijgen veel complimenten. Ook top dat het snel verzonden werd en netjes verpakt was!
Leuke site, aanrader!

10 de outubro de 2025
logótipo da Kerstdroom

Resposta da Kerstdroom

Wat leuk om te lezen, Bodine Boin! We vinden het geweldig dat je zo tevreden bent met de Disney kerst deurmat.

Te leuk!

Te leuk! Elf on the shelf besteld, binnen 2 dagen in huis! Helemaal blij mee! Kreeg er zelfs een lief kersthangertje bij!

8 de dezembro de 2024

Mooie producten

Mooie producten, goed verpakt in bubbelfolie,en in super leuke zakjes en de volgende dag al geleverd heel blij mee
Echt een cadeautje om te ontvangen❤

30 de outubro de 2024

Mooie kwaliteit kerstartikelen

Net na Sinterklaas een bestelling geplaatst….. Snel bezorgt, goede prijs, leuk/mooie verpakking en bovenal mooie kwaliteit artikelen, geen rommel kwaliteit die je nog wel eens in de tuincentra tegenkomt.
Zeker een aanrader om op de site te shoppen!!

8 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Goed verpakt en fijne sevice

Goede en snelle verzending van de bestelde spullen. Spullen kwamen netjes aan en waren goed verpakt zodat er geen verdere schade zou ontstaan aan de producten.

30 de outubro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.