Keukenspoelbakwinkel Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Een fantastische service! Onze zeepdispenser werkte niet goed meer na een aantal maanden en toen werd deze zonder probelemen vervangen. Toen de vervanger weer niet goed werkte was dit geen probleem... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nieuwe Quooker besteld. Best een aanschaf en dus vervelend om te merken dat de pakketdienst deze schijnbaar meegegeven had aan iemand anders (!) Keukenspoelbakwinkel was snel bereikbaar en heeft voor... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis para cozinha

Keukenspoelbakwinkel is een hoogwaardige leverancier van spoelbakken, keukenkranen en accessoires. Wij bieden hoogwaardige merken aan tegen de scherpste prijzen en snelste levering.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

277 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

35 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie wasbak en goede service

Mooie wasbak en snelle levering. Ik kwam er pas na 2 weken achter dat de wasbak beschadigd was. Nadat ik hierover een e-mail had gestuurd aan Keukenspoelbakwinkel, had ik al 2 dagen later een nieuwe wasbak binnen. Top service!

21 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Deze week is de nieuwe Quooker Combi…

Deze week is de nieuwe Quooker Combi Boilerset geplaatst. Dit gebeurde door een SeniorMonteur die echt alle tijd van plaatsen nam.De oude apparatuur verwijderd . En zelfs nog een extra kraan geplaatst heeft en de afvoer veranderd. Hij heeft dit zonder verdere kosten en in drie uur gedaan. Een bijzonder gezellige man en een echte vakman. We zijn super blij met het eindresultaat! Perfecte Service! En dat voor een scherpe prijs.

2 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelling geplaatst en ik kreeg gelijk een mail of ik wel het juiste had besteld. Dit bleek niet het geval, toen doorgegeven welke het moest zijn. Ze hebben de bestelling aangepast en verzonden. Top service en snelle verzending!

29 de junho de 2026

Topservice

Voor mijn reginox spoelbak een inzetrekje en oliecoating gekocht. Na de bestelling kreeg ik eerst een e-mail met de vraag of ik wel was uitgegaan van de juiste spoelbak. Dat was niet zo en dus kreeg ik toch het juiste product geleverd. Bij levering bleek de oliecoating flink gelekt te hebben. Na een e-mail werd een dag later al een nieuwe fles verstuurd. Super netjes en snel.

24 de junho de 2026

Fijn meedenken!

Helaas bleek de benodigde spoelbak een bijzondere maat en paste deze niet. Via de mail, met foto's uiteindelijk de juiste maat kunnen vinden en deze te plekje kunnen wisselen. Toffe service met nuttig meedenken!

23 de junho de 2026

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Fijn en betrouwbaar bedrijf. Had in juli 2025 een keukenkraan van villeroy & boch via dit bedrijf gekocht. Na enige tijd ging het binnen werk kapot waardoor de “ douche “ uit het vaste deel van de kraan hing . Dit probleem heb ik hun voorgelegd en het werd binnen no time opgelost en kreeg ik een nieuwe kraan .

22 de junho de 2026

Maakt zijn belofte waar

Maakt zijn belofte waar, levering volgende dag! Wat een service!!! Top service in alle aspecten, een aanrader!

22 de maio de 2026

Super fijne ervaring gehad

Super fijne ervaring gehad! We hadden met spoed een spoelbak nodig voor onze keuken en bezorgen was geen optie meer qua tijd. Gemaild met de vraag of afhalen mogelijk was en binnen een uur al reactie van Joey dat dit geen probleem was.
Via WhatsApp doorgegeven hoe laat we zouden komen en de spoelbak stond al netjes klaar bij aankomst. Echt top service en super snel geregeld! We hebben een Franke Maris spoelbak gekocht en daar zijn we erg blij mee.
Het ritje van een uur was het absoluut waard, zeker omdat deze spoelbak elders tussen de €250 en €350 kostte. Heel vriendelijk geholpen en fijn meegedacht in onze situatie. Zeker een aanrader 😊

14 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Topservice van begin tot einde.

Topservice van begin tot einde.
Bij een probleem met mijn keukenkraan werd er meteen correct gereageerd. Binnen de twee dagen had ik al een nieuwe kraan in huis. Niet alleen een vlotte en correcte verkoop, maar ook een uitstekende dienst na verkoop. Dit is hoe service hoort te zijn. Absolute aanrader!

8 de maio de 2026