Keuken wrap friesland Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Heel prettig dat het contact zo snel en makkelijk verliep via whatsapp. Ze zijn meedenkend en persoonlijk! We waren een kastje vergeten klaar te leggen voor het wrappen, maar na de tijd kwamen ze gewo... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Na een fijn gesprek waarin de mogelijkheden werden uitgelegd, hoefden we niet lang op de uitvoering te wachten. Het resultaat is naar alle tevredenheid uitgevoerd.

Classificada 5 em 5 estrelas

Na zeer vlotte communicatie met KeukenWrap Friesland hebben wij vandaag onze keuken laten wrappen en wat een mega verschil! Super blij met het resultaat. Binnen een dag is onze keuken als nieuw. Er we... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empreiteiro de construção de interiores

Jouw keuken weer als nieuw binnen 1 dag! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen neem gerust contact met ons op.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

57 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Wij zijn ontzettend tevreden

Wij zijn ontzettend tevreden over het wrappen van onze keuken! Alles is vakkundig gedaan, de communicatie was duidelijk en het eindresultaat heeft ons echt verbaasd. Niemand verwacht dat de keuken gewrapt is, zó strak en netjes is het afgewerkt.
Ook alleen maar lof voor Sander, erg aardig en prettig in de omgang, liet ons alle opties zien en dacht met ons mee. De twee jonge jongens die de keuken hebben gedaan waren harde werkers en duidelijk vakmensen die precies weten wat ze doen.
Wij krijgen alleen maar lovende reacties op onze “nieuwe” keuken. Echt een aanrader!

8 de maio de 2026

100% tevreden

Jaïr is prettig om mee samen te werken! Heel betrouwbaar! :) ben erg blij met het resultaat!

22 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn erg blij met onze nieuwe…

Wij zijn erg blij met onze nieuwe look van de keuken. Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd goed meegedacht en alles is netjes en volgens afspraak geplaatst.

De kwaliteit is uitstekend en de afwerking zeer professioneel. Ook de communicatie verliep soepel en transparant.

Een betrouwbaar bedrijf met oog voor detail en klanttevredenheid. Zeker een aanrader!

16 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Als je teveel wilt betalen... & onfatsoenlijke afhandeling van klacht

—- Update 3 —-
Wat een klucht is dit aan het worden.
Laten we beginnen met dat keukenwrap Friesland / Revive heeft gekozen hier op dit platform te reageren en niet op de email die is gestuurd om gezamenlijk tot een oplossing te komen. Ze hebben ons ook overal geblokkeerd.
Windowdressing to the max - ze willen helemaal geen oplossing vinden of service leveren.
Deze partij heeft meerdere keren geprobeerd onze review offline te halen en mij op alle mogelijke manieren gerapporteerd. Ik heb daarop alle communicatie overlegt aan Trustpilot en zij hebben mijn verhaal en alle feiten gechecked. Trust me. Trustpilot is zeer zorgvuldig. Inmiddels gaat het handelen van deze partij zover dat zij mij opzoeken op alle social media’s incl linked-in en bij mijn bedrijf. (Alles is gedocumenteerd) Begint toch echt op intimidatie te lijken. En voor wat? Omdat ik aangeef dat ze een keuken onzorgvuldig hebben gewrapt en ontzettend hoge prijzen rekenen. Weinig professioneel en vooral heel gevoelig. Zakelijke kwesties scheiden van persoonlijke gevoelens is duidelijk nog een aandachtspunt en service binnen de garantie termijn is kul - we werden gewoon weggestuurd. Btw het handelen is van de beide eigenaars. Het personeel dat je verder treft is meer dan vriendelijk.

---Update 2 ---
En na het plaatsen van de update op mijn review - heeft Keukenwrap/Revive weer geprobeerd mijn review offline te laten halen omdat ik de medewerker die mij belde bij naam noemde. In alle andere reviews worden de mannen en vrouwen gewoon bij naam genoemd en is dat geen probleem - maar zoals al eerder aangegeven - ze gaan erg slecht op een eerlijke review - ipv een oplossing aandragen voor een gedupeerde klant.
----update 1---
Na het plaatsen van onderstaande review, die ik echt niet zomaar heb geplaatst. Nam mijn contact met Revive echt een hele vervelende bizarre wending. Eerst belden ze op een vrij agressieve toon, toen ik aangaf in vergadering te zitten – volgde er eindeloze whatsapp. Strekking: hoe kon ik deze review plaatsen, ik maakte een bedrijf kapot, het was oneerlijk etc. etc.100% slachtofferrol – nul keer: kunnen we het probleem oplossen. Vergeet niet – ik heb alle klachten netjes eerder bij Revive gemeld. Revive heeft toen bij trustpilot gemeld dat mijn klacht: Haatzaaiende uitlatingen, discriminatie, bedreigingen, geweld, obsceniteiten smaad of terreur bevatte.. Serieus? Alles om een recentie offline te krijgen. Het is ze echt in hun bol geslagen. Ik bedoel het is dus leuk zaken doen met deze club als het goed gaat. Als er zaken mis gaan.. schromen ze niet om van het fatsoenlijke pad af te wijken. Na dit alles heb ik besloten nu een advocaat in te schakelen om zo de kosten van het opnieuw laten wrappen iig vergoed te krijgen. Ps: Altijd een tweede offerte opvragen bij een andere wrapper- je betaald hier sowieso te veel!
--orginele review---
Bedrijf tegengekomen op de beurs. Waren de enige wrapper die een bepaalde folie had, Na de beurs contact gezocht - maanden geen reactie, niet telefonisch bereikbaar, niet via form, niet via insta. Bleek een probleem te zijn met de website. Uiteindelijk offerte gekregen en voor 1200 euro zouden ze de afdekplaten van onze keuken wrappen. Best prijzig maar we wilden het graag. Keuken gewrapped - na een week liet een stuk al los *+(gerepareerd) en tijdens het wrappen kregen ze de koelkast deur niet meer goed terug en deden ze af als een kapotte schanier wat al zo was. Na 6 weken wilde we toch ook nog de achterkant van het keuken eiland laten doen. Dit was 90x260 dus echt maar 2 banen en een strookje. Prijsopgave 528 euro. Dat is de helft van wat ik voor de keuken al had betaald. Toen ik vroeg om dan alleen het folie te bestellen - vroegen ze daarvoor 217 euro - dat is een dikke 300euro aan arbeidskosten voor het plakken van 2 stroken (dit heeft in totaal minder dan 20min gekost) (dat is een uurtarief van ruim 900 euro! zonder reiskosten) toen ik zelf op zoek ging naar zelfde merk folie en zelfde type - heb ik online 120euro betaald - als particulier. Revive want zo heten ze tegenwoordig kwam met de verklaring dat zij niet groot inkopen en daarom zo duur zijn. Ze kunnen beter als particulier inkopen dan. Maw - als je graag 3x meer wilt betalen dan bij collegaś - geen service wilt- en ook nog eens slecht te woord gestaan wilt worden? Dan is REVIVE - de beste keuze. Achterkant keuken hebben we zelf gewrapped en de delen die keukenwrapfiesland hebben gedaan - worden door een andere wrapper opnieuw gedaan want er zitten luchtbellen op de hoeken en het liet wederom boven los nu aan 2 zijden. Mijn ervaring is dus verre van positief. Kopie van alle berichten en facturen beschikbaar

26 de maio de 2025
logótipo da Keuken wrap friesland

Resposta da Keuken wrap friesland

Goedemiddag G.B.,

Wat jammer dat je onze service als zo negatief hebt ervaren. We schrikken eerlijk gezegd een beetje van je review en nemen je feedback dan ook serieus.

Er is eerder één keer een probleem bij ons aangekaart. De volgende dag is er direct een collega bij je langs gekomen om dit op te lossen. Je gaf toen aan tevreden te zijn. Kort daarna volgde er een nieuwe aanvraag van jouw kant voor het wrappen van het achterpaneel van het eiland. We begrepen echter dat je de offerte hiervoor aan de hoge kant vond en er uiteindelijk voor hebt gekozen om dit zelf te gaan wrappen, wat uiteraard helemaal goed is.

Naar aanleiding van je opmerkingen over de prijs gaf je aan dat er ook andere dingen speelden. We hebben toen gevraagd om foto’s van hetgeen je bedoelde en aangegeven dat we dit, mits het onder de garantie viel, uiteraard net als de vorige keer graag oplossen. Helaas hebben we daar geen reactie meer op ontvangen. Dat vinden we jammer, omdat we altijd openstaan voor feedback en klaarstaan om op te lossen wat niet naar wens is.

Hoewel je review punten bevat die niet overeenkomen met onze ervaring, respecteren we uiteraard ieders recht om een ervaring te delen. We hadden het echter wel gewaardeerd als de inhoud beter had aangesloten bij de feitelijke gang van zaken.

Mocht je alsnog openstaan voor een passende oplossing, dan kun je altijd contact met ons opnemen via e-mail. We denken graag met je mee.

Keuken Wrap Friesland

Classificada 5 em 5 estrelas

Zo blij met mijn keuken in november…

Top team en bedrijf…….

Zo blij met mijn keuken in november gewrapt.Jaïr vroeg aan mij of de onderkant van de bovenste keukenkastjes ook gewrapt moest worden. Ik zei nee dat hoeft niet.In december had ik besloten om het wel te doen omdat ik het toch niet mooi vond.Weer snelle reactie en drie dagen later waren de onderkant van de bovenste kastjes gewrapt en zeer vakkundig gedaan.Jaïr je krijgt een tien. Nee het hele team krijgt een dikke TIEN…….Fijne feestdagen voor Julie allemaal……

14 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Supergoede ervaring met Keuken Wrap Friesland!

Supergoede ervaring met Keuken Wrap Friesland! Er wordt helder gecommuniceerd, ze zijn zeer flexibel (er waren wat hobbels van mijn kant waar ze heel goed mee omgingen) en denken heel fijn mee over (on)mogelijkheden! De keuken in mijn nieuwe woning is prachtig geworden en heeft een hele fijne 'smoel' gekregen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik hen van harte aanbeveel!

25 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Heel goed en fijn geholpen.

Heel goed en fijn geholpen.
Snelle reactie via de app, snelle planning en goede service.
En niet geheel onbelangrijk een hele mooie keuken!!
Echt vakwerk geleverd.

29 de maio de 2024

Fijne communicatie

Super snel en goed geholpen. Onze keuken viel wat tegen om te wrappen. Maar alle aanpassingen gingen naar onze wens en in goed overleg. Ze hebben van een grote oude keuken, een moderne keuken weten te maken. Zeer tevreden over de communicatie en over de vriendelijkheid van alle mensen die we hebben gezien of aan de telefoon hebben gehad

3 de maio de 2024

Super tevreden…

Ze hebben gisteren onze saaie keuken omgetoverd tot een waanzinnig stuk in het huis.
Ze zijn netjes te werk gegaan en echt fantastisch werk geleverd 😀
Zeker een aanrader!!

18 de novembro de 2023

Top Team

Via via was ik in contact gekomen met Keuken Wraps Friesland, in het contact dat volgde werd ik erg vriendelijk , aangenaam en zeer professioneel wegwijs gemaakt in de mogelijkheden en dienstverlening die het team aanbood om mijn knus keukentje ‘opnieuw aan te kleden’ met een nieuw en frisse look.
Resultaat: “ Ben erg tevreden met het gedane werk, echt netjes uitgevoerd”!
Dank jullie wel, top en gedreven team!!

Top ervaring

Top ervaring. De keuken is op een heel nette manier gewraped. Van het bedenken van het design tot aan het installeren is alles naar wens verlopen. Zou ik dit top team aanraden voor mijn naasten? Zeker wel!

Top Top Top!!!!

Top Top Top!!!!

Zeer ervaren bedrijf!!Leveren een Top prestatie. Ben heel blij met mijn keuken.Ik raad dit bedrijf een ieder aan als je jou keuken wilt wrappen.Zeer klantvriendelijk!!!!

13 de novembro de 2023

Erg tevreden!

Erg tevreden!

We waren opzoek naar een bedrijf die ons keukentje een nieuwe kleurtje kon geven. We kwamen Keukenwrap Friesland tegen en na een kort gesprek zijn we erg snel en goed geholpen en heeft ons keukentje nu een nieuwe strakke kleur!

9 de novembro de 2023

Heel klantvriendelijk en behulpzaam

Heel klantvriendelijk en behulpzaam! Ik ben na een fijn gesprek met de medewerkers waarin zij ook mee hebben gedacht aan opties en ideeën zeer tevreden over het eindresultaat. Afspraak kon snel ingepland worden en het werd professioneel uitgevoerd.