Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Classificada 3 em 5 estrelas

Het product is prachtig ! De levering en communicatie kan beter. De klantenservice is fantastisch. Na email-contact met Jordy heb ik na 2 maand mijn product ontvangen.

Informações sobre a empresa

1. Loja de lembranças

KeyMemories - Jouw herinneringen, altijd bij je. KeyMemories helpt je om je meest dierbare momenten tastbaar te maken. Met onze unieke accessoires kun je je favoriete herinneringen altijd met je meedragen. Onze producten zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met hoogwaardige materialen, zodat onze klanten verzekerd zijn van kwalitatief goede producten. Kies een foto die je dierbaar is, upload deze eenvoudig en wij zorgen ervoor dat je product snel en veilig bij je thuis wordt bezorgd. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, jubileum of gewoon zomaar, onze gepersonaliseerde producten zijn het perfecte cadeau voor elke gelegenheid.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

38 opiniões

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede kwaliteit

Goede en snelle communicatie als de ingestuurde foto er niet op past. De foto's zijn van goede kwaliteit en de sleutelhanger zelf ook! 1 minpuntje: de foto kun je niet in de sleutelhanger klikken, waardoor hij er mogelijk uit kan vallen.

11 de novembro de 2023

Super goede service

Super goede service. Pakketje was bij Post NL verkeerd gesorteerd en kwam niet aan. Kreeg toen een nieuwe opgestuurd en omdat het door omstandigheden een dagje later verzonden was, kreeg ik ook nog een kortingcodes van 10%. Eerste sleutelhanger was cadeau voor mn nichtje en heb er toen nog één voor mijzelf besteld waar ik heel blij mee ben (en mn nichtje ook)! Dus supermooie sleutelhanger, hele goede en snelle service!

2 de outubro de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Jammer van de kwaliteit

Het is een leuk idee, maar de kwaliteit is minder mooi, hij is geprint met een 3d printer

26 de setembro de 2023
logótipo da Keymemories

Resposta da Keymemories

Bedankt voor je feedback! Wat jammer dat je de kwaliteit van het cameraatje niet goed vindt. We waarderen jouw eerlijke mening. We streven ernaar om de kwaliteit van onze producten continu te verbeteren. Mocht jij verdere suggesties of opmerkingen hebben, laat het ons dan weten. We zijn te bereiken via onze mail: info@keymemories.nl.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, duidelijke uitleg, super tevreden met het product, het was in dit geval voor mij maar het is een leuk idee om cadeau te doen!

9 de agosto de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Er was bij mijn bestelling iets…

Er was bij mijn bestelling iets misgegaan met de foto. Ik had een mailtje gestuurd en kreeg al snel reactie. Ik kon een nieuwe bestellen en hoefde alleen voor de verzendkosten te betalen! Super netjes opgelost! Ben er echt super blij mee. De sleutelhangers zijn zo cute ! Helemaal leuk😄😄😄

2 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben ontzettend blij met de…

Ik ben ontzettend blij met de sleutelhanger die ik bij KeyMemories heb besteld! Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar het voelt ook stevig aan. Bovendien was ik onder de indruk van de snelle levering. Binnen 2 werkdagen had ik mijn bestelling in huis. Geweldige service en geweldig product. Ik beveel KeyMemories zeker aan!

11 de junho de 2023

Mooi uniek cadeau!

Echt heel blij mee, super uniek cadeau. Zeker een aanrader, vooral door de goede en snelle service.

Cadeau gekocht voor mijn moeder en ze is er dolblij mee.

10 de junho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

De details op de minicamera zijn mooi

De details op de minicamera sleutelhanger zijn mooi en het voelt solide aan. Ik was ook verrast door de snelle levering. Binnen 2 werkdagen werd mijn bestelling bezorgd, perfect op tijd voor een speciale gelegenheid.

2 de junho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was op zoek naar een uniek cadeau

Ik was op zoek naar een uniek cadeau voor mijn vriendin en dit was precies wat ik zocht. Ze is dol op fotografie en deze sleutelhanger is niet alleen een mooi accessoire, maar ook een symbool van haar passie. De kwaliteit is uitstekend en het ziet er echt handgemaakt uit.

10 de junho de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.