We hebben het slot en de wieltjes van onze schuifpui laten vervangen. Het werk werd snel uitgevoerd en alles werd daarna netjes opgeruimd. Ze konden snel langskomen. Fantastische service!
Leia as opiniões dos outros
Nieuw appartement, deur valt dicht, sleutels binnen. Voor bijna 350 euro slot laten vervangen. Waren er in ongeveer een uur, vriendelijke en deskundige monteur. Goed geholpen maar die prijs vond ik ex... Ver mais
Goed geholpen door Yusuf van Key Service 24/7. Hij kwam op de afgesproken tijd, en gaf duidelijk advies over de mogelijkheden en kosten. Helaas had hij niet de juiste meerpuntssluiting bij zich, maar... Ver mais
Informações sobre a empresa
Onze slotenmaker service biedt deskundige oplossingen, gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van meerpuntssluitingen, en het optimaal beveiligen tegen inbraak en natuurlijk in al het hang en sluitwerk. Wij zorgen voor optimale veiligheid met hoogwaardige, eenvoudig te bedienen sluitmechanismen. Met jarenlange ervaring en vakmanschap garanderen wij een professionele installatie en betrouwbare service. Wij bieden altijd een eerlijke prijs kwaliteitsverhouding en zijn 24/7 bereikbaar voor spoedklussen.
Informações de contacto
Holanda
- keyservice247.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
We werden goed geadviseerd en de sloten…
We werden goed geadviseerd en de sloten zijn netjes geïnstalleerd.
Erg tevreden
Erg tevreden! Om 21:35 is mijn sleutel in onze deur gebroken en om 22:35 was die weer eruit en dat voor een zachte prijs :)
snelle reactie en correcte communicatie
snelle reactie en correcte communicatie
Eerlijk over wat het gaat kosten
Assistentie was zeer snel ter plaatse
Assistentie was zeer snel ter plaatse. Probleem werd vervolgens binnen 5 minuten verholpen. Prima dus!
Pas op!
Mijn sleutel zat vast in het slot.
Een dag later konden ze al komen dus dat is prima want het was geen spoed.
Vind het raar dat ze met 2 man sterk moeten komen voor een slot eruit boren.
Binnen 10 min klaar maar ze hebben me ook op kosten gejaagd omdat ze ook het schild hebben door geslepen. Iets was zeker niet nodig was!
Dat konden ze natuurlijk vervangen (€140 ex btw) en het binnenwerk (€95 ex btw).
Maar heb dit niet gedaan.
Het slot eruit boren hadden ze doorgegeven dat het tussen de €100 en €140 ex btw zou zijn.
Nu ben ik net verhuisd en wist niet dat mijn buurman dit ook kon doen.
Die zag wat ze gedaan hadden en dat het helemaal niet nodig was om het schild door te slijpen en dat het binnenwerk nog goed was.
Ik heb bij mijn buurman het schild besteld voor €35 incl btw!
Voel me toch een beetje opgelicht.
Nu was het €168 ipv van €450

Resposta da Slotenmaker Key Service
Prima en snelle ervaring!!
Prima en snelle ervaring!!. 10min werk en klaar!! Een hele aardige jongeman Abdel,kreeg ook excuses dat het wat langer duurde ivm drukte maar komt alles na,vakwerk!!
Snel en correct.
Werkzaamheden werden snel en correct verricht.Vriendelijk personeel.
Snelle respons
Snelle respons, zeer correcte monteur, duidelijke prijsopgave, reparatie direct en vakkundig uitgevoerd.
We hadden een kapot slot in de deur van…
We hadden een kapot slot in de deur van het huis. Gebeld en 2 uur later is het gemaakt en konden we het huis weer openen en afsluiten. De prijs viel mee nog mee eigenlijk.
Net bedrijf en vriendelijke en…
Net bedrijf en vriendelijke en professionele monteur. Nieuwe meerpuntsluiting op de deur en cilinders laten plaatsen die allemaal met dezelfde sleutel werken.
Bedankt Abdel
Een Monteur met “een hoofdletter”.
De monteur zou tussen 16.00 en 18.00 uur komen. Hij belde op dat het uitliep en of hij na 18.00 nog welkom was. Dat was hij. Een vakbekaam en zeer sympathieke man. We weten wie we voortaan moeten bellen!

Duidelijke uitleg en vakmanschap
Duidelijke uitleg en vakmanschap. Kortom goede service en snelle afwikkeling van het probleem wat zich voor deed.
Zeer goede ervaring en snelle actie
Het eerste telefonische contact was meteen duidelijk. De monteur gaf goed aan wat er mogelijk aan de hand was, wat herstel zou kunnen gaan kosten en wanneer het uitgevoerd kan worden. Op de dag zelf is er vooraf gebeld over de aankomsttijd. De reparatie zelf was snel en goed gedaan, meer nog zelfs, een ander reparatie kon ook gelijk uitgevoerd worden. Zeer klantvriendelijk, duidelijke informatie en goede adviezen. Vakkundig en netjes gewerkt. Keurig op tijd. Meedenkend met ons. Alleen maar dank en grote waardering. Geweldig.
Duidelijk communicatie en nette…
Duidelijk communicatie en nette afwerking. Erg tevreden!