Oplichters
Oplichters! Besteld maar niets ontvangen. Zogenaamd Belgisch bedrijf, in de mails staat Worclaw, Polen, maar ze dropshippen uit China. Als je al iets ontvangt zou ik het niet gebruiken, weet niet of het veilig is..
Sem histórico de convites para avaliação
Edit 5/6/26: I got a refund for the missing goods.
18/5/2026: My order was sent in 2 seperate packages of which I only received one. When I mailed them to ask where the other package was, they replied that I had to get in touch with the carrier. When I pointed out to them that they should contact the carrier, as they are the one who shipped with that specific carrier, they told me that they would investigate. I waited 3 months for a reply when I eventually emailed them again telling them they have not followed up on the last mail. Now they are telling me that they are not responsible when the carrier confirms delivery. In Belgium the law states that the company is in fact responsible for the shipment until an actual delivery. I did not receive, nor did I sign for, that package. Their customer service is worthless and I hope for future customers that they will improve their service. I for one will never order from them again.
Het zijn georganiseerde oplichters uit Polen. Wegblijven!
Ze dropshippen uit China en zijn spoorloos als er iets verkeerd gaat
Never received my order. And upon request to refund they said it has to get delivered first.
Wij hadden speelgoed besteld bij kidzly, dit was verbazend snel geleverd, het speelgoed was niet 100% werkend. Na een mailtje te sturen naar hun gingen ze het bedrag terug storten. Na 2 maand nog niets gezien een paar mailtjes terug gestuurd waarop ze telkens reageerden dat het bedrag al heel lang terug gestort was. Na een degelijke controle van mij zag ik dat ze wel degelijk het bedrag terug gestort hebben op de dag dat ze zeiden. Oeps foutje van mijn kant. Bij deze vind ik kidzly 100% een goede site om dingen te bestellen.
Zeer teleurstellende ervaring. Mijn bestelling (nr. 42432) is veel later verzonden dan verwacht en het blijkt dat de producten via dropshipping rechtstreeks uit China worden verzonden. Dit werd bij de aankoop helemaal niet duidelijk vermeld.
Voor mij is dit een groot probleem, omdat ik dergelijke producten niet aan mijn baby wil geven als ik niet zeker weet waar ze vandaan komen en aan welke kwaliteitsnormen ze voldoen.
Daarom heb ik een retour aangevraagd en wacht ik nu op een oplossing van de verkoper. We zullen zien hoe de klantenservice dit oplost.
Op dit moment kan ik deze webshop helaas niet aanbevelen.
Niks ontvangen en niet bereikbaar! Oplichters!!!!!!
Bestelling nooit ontvangen en geen reactie van de klantendienst. Ik ben mijn geld blijkbaar kwijt. Bestel hier nooit! Komen afspraken niet na en reageren niet. Slechtste service ooit. Pure oplichters!
Niettegenstaande de vele slechte reviews kreeg ik wel binnen 24 uur antwoord op een mail en werd mijn bestelling snel geleverd.
De kwaliteit van het speelgoed is wel bedenkelijk en ik vermoed dat ik teveel betaald heb en dat het speelgoedje afkomstig is van Temu of Shein, waar het slechts half zoveel kost.
Ik heb sneeuwvormpjes besteld. De levering duurde 10 dagen, tegen dan was de sneeuw gesmolten.
Bij de levering bleek het verkeerde pakket te zijn verstuurd.
Ik heb hiervoor al 3x gemaild, ik kreeg telkens een automatische mail als antwoord, leek mij ook een vertaling.
De sneeuwvormpjes zijn trouwens ook te vinden op Aziatische websites aan 1/3 van de prijs, die zelfs sneller én correcter blijken!!!!
Lijkt mij dropshipping.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.