Leia as opiniões dos outros
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
W roku 2001 profesor J. Lederberg, uhonorowany niemal 50 lat wcześniej Nagrodą Nobla za pionierskie badania nad bakteriami, ukuł termin, który miał stać się słowem kluczowym dla badań medycznych XXI wieku: mikrobiom. Kryje się za nim ogromna społeczność bakterii w naszym jelicie. Obecnie co roku powstaje ponad 20 000 prac naukowych dotyczących mikrobiomu i opartych na nim podejść terapeutycznych. Dzięki naszej ścisłej współpracy z wiodącymi instytucjami naukowymi i ekspertami udało nam się opublikować przełomowe wyniki badań (m.in. w The Lancet) oraz opracować produkty dla wskazań takich jak zespół jelita drażliwego i alergie. Kijimea należy obecnie do światowych liderów w badaniach nad mikrobiomem.
Informações de contacto
Alemanha
- kijimea.pl
Kijimea FloraCare & Kijimea K53 Advance
Ho provato Kijimea FloraCare e sono molto soddisfatta, finalmente recensioni fedeli alle qualità del Prodotto! Grazie a questa soddisfazione, ancor prima di terminare la cura di 28 gg, ho acquistato Kijimea K53 advance e mi sta sistemando anche i problemi intestinali. Insomma per ora è un 5 stelle pieno!
Their products really work
Their products really work! We used the probiotics last 9 months and most unpleasant symptoms have gone
wszystko ok
produkty kijimea ibps pro i k53 advance…
produkty kijimea ibps pro i k53 advance sa bardzo dobre na dolegliwości jelitowe
produkt zgodny z opisem
produkt zgodny z opisem, pomaga na moje dolegliwości
Dolegliwości ustapiły
Rzetelna i przekonująca informacja o…
Rzetelna i przekonująca informacja o produkcie, szybka dostawa.
Trafiłam na ranking produktów… 1 sze miejsce
Trafiłam na ranking produktów probiotycznych i Kijimea plasuje się na 1 szym miejscu. Wzięłam to pod uwagę i chcę spróbować, ponieważ bardzo potrzebuję dobrego probiotyku, w związku z przebytą ciężką infekcją jelit.
Mój e problemy są od niedawna
Mój e problemy są od niedawna. Mało wiem na ten temat. Oswajam się. Mam nadzieję, że przy pomocy Waszego leku będzie dobrze.
Bardzo fajne zakupy on-line!
Mam nadzieję
Mam nadzieję, że działa pozytywnie. Dopiero miesiąc zażywam.
Szybka dostawa i skuteczność probiotyku.
Szybko otrzymałam przesyłkę
Szybko otrzymałam przesyłkę . Początkowo 10-12 dni rzeczywiście była poprawa ze strony moich jelit. Wyeliminowałam z diety całkowicie cukier. Ale obecnie już ponad miesiąc sytuacja powróciła do staniu jak przed stosowanie suplementu
Bardzo dobrze współpracuje się z Waszą…
Bardzo dobrze współpracuje się z Waszą Firmą.Przesyłki przychodzą dość szybko/jak z zagranicy/.Od chwili stosowania probiotyków tj.około miesiąca,zauważyłam sporą poprawę stanu zdrowia.Nadmieniam,że z moimi dolegliwościami borykam się już ponad 20 lat.Próbowałam różnych specyfików,ale najbardziej trafne były Waszej produkcji.
Mam bardzo pozytywnie doświadczenie
Mam bardzo pozytywnie doświadczenie. To działa! Jestem bardzo zadowolona z tego produktu. Cieszę się, że go odkryłam. Firma jest godna polecenia.
Mam jeszcze 14 sztuk kapsułek ale…
Mam jeszcze 14 sztuk kapsułek ale widzę, że jest poprawa i nie ma krwawego śluzu z jelit. Mikrobiom zaczyna wracać do normy. Dziękuję Wam za to lekarstwo
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.