En förbättring tycktes starta i magen
En förbättring tycktes starta i magen, jag hoppas den fortsätter och slutar med ett leende.
Não respondeu a opiniões negativas
It´s easy to purchase and get information about the products.
Allt sköts mycket seriöst är mitt intryck.
Enkelt att beställa. En nackdel är att jag inte har en aning om vart de kommer skicka beställningen.
Verkligen en tablett som funkar för mig!
Bra Produkt. Verkar, som den börjar hjälpa. Har inte använt den så länge än.
Har ett problem. Jag kan inte få fram fakturan från föregående köp. Har skrivit mail till er, men EJ fått svar.
Ann-Karin Hermansson
Jag prenumererade till Nyhetsbrev fick genast en rabattkod som jag kunde använda till första köp.
Det var super fint
Jag har haft enorma gaser. De har mer eller mindre försvunnit. Det är vinsten. Jag har 2 kartor kvar och får se vad som händer nä jag slutar. Det är ju inte gratis. För övrigt är det svårt att säga vad som förbättrats. Tarmarna är ju inte so att bryta armen. Ven om jag betalat en hel del så är jag nöjd hittills. Jan Lundholm. 🙈🎄
Verkar bra produkt. Tat en kur snart. Lite gasig ibland. Men ev prova en kur till. Tidigt att säga om man har haft obalans i magen länge. Tror tålamod är bra. Företaget verkar bra. Hoppas dom är seriösa. Mycket bluff finns ju idag. Så man får ha omdöme. Bästa är kanske att finna orsak till mag problem.
Jag har provat dessa i 3 veckor nu och de har verkligen ändrat min vardag,jag är mycket lugnare i magen efter måltiderna.
Rena bluffen, absolut ingen som helst effekt eller förbättring av min IBS med Kijimea ibs Pro. Grymt dyra. Försöker sälja på mig både mer och andra produkter.
Känner mig lurad!
Never got my order and they would not give me my money back.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.