KINETIK Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Har forudbestilt varen da den ikke var på lager. 1. De trækker pengene inden jeg får varen. Fair nok, så længe jeg får min vare. 2. De beder mig om at vurdere varen og butikken (sikkert fordi de ha... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg synes virkelig man får noget kvalitet for prisen med denne vest. Den har god padding til skuldrene og man kan konfigurere den så den sidder stramt/tæt så man kan lave alle øvelser man nu har lyst... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtigt levering! Bestilte klokken 0900, og havde vesten aftenen efter. Derudover sidder veste tæt og behageligt på kroppen - selv med 15 kg i den. Jeg både løber og træner crossfit med den p... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamento fitness
  2. Loja de artigos para desportos ao ar livre
  3. Loja de artigos desportivos

Escrito pela empresa

KINETIK er et dansk brand der designer og forhandler vægtveste, træningsudstyr og træningstilbehør til Calisthenics, Kropsvægtstræning, Løb og Sport. Vores produkter er anmelderroste, og bruges af profesionelle atleter, fysioterapeuter og trænere over hele Europa. På vores hjemmeside finder du alle vores produkter, samt træningsprogrammer og information omkring træning med vægtveste. Vi har gratis fragt og 100% tilfredshedsgaranti i 30 dage.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

14 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

2 ugers leveringstid men god…

2 ugers leveringstid men god kundeservice og udmærket produkt. Fik enda en gave pga den ekstra ventetid :)

18 de setembro de 2024

Hej Adam!

Tak for den tålmodighed du viste os! Det er kun når vi laver forudbestillinger af vores produkter at leveringstiden er så lang.

Vi håber at se dig på KINETIKshop.dk igen!

Meget hurtig levering.

Meget hurtig levering.
Varen var en gave så jeg kan ikke udtale mig ret meget. Den vil dog sikker glæde mit barnebarn, som havde ønsket den
Tak!

23 de agosto de 2024

Hej Oscar!

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter virkelig pris på at du handlede hos os!

Hurtig og smidig ekspedition

Hurtig og smidig ekspedition. Landede i pakkeboks indenfor 48 timer.

10 de abril de 2024

Hej!

Vi sætter pris på at du handlede hos os!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kinetik har muligvis reddet mit liv

Kinetik reklamerer med at deres træningsmåtte er skridsikker, og det kan jeg så skrive under på at den er - selv på mit glatte gulv. Min gamle måtte forsøgte ofte at stikke af under mig, og jeg har flere gange været tæt på at vende 180 grader rundt og lande på hovedet.

Mange tak Kinetik, jeg kan nu træne uden at skulle opdatere mit testamente ✨

2 de abril de 2024

Hej Christoffer!

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at du kan lide vores produkter!

Tak fordi du handlede hos os!

Nemt

Nemt, hurtigt, kvalitet😀

29 de janeiro de 2024

Hej Lars!

Tusind tak for din anmeldese, den sætter vi virkelig pris på!

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Produktet svarer 100% til beskrivelsen og kvaliteten er i top. Enkelt og problemfrit - rigtig god oplevelse.

8 de dezembro de 2023

Resposta da KINETIK

Hej Beata! Mange tak for din anmeldelse af os! Det sætter vi virkelig pris på!

RIGTIG GOD TRÆNING!

Hurtig og nem bestilling

Hurtig og nem bestilling, pakket nærmest med det samme, fin information og alt gik som forventet.

28 de novembro de 2023

Resposta da KINETIK

Hej Rasmus! Mange tak! Vi ønsker dig rigtig god træning!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og super service

Opdatering:
Super service fra KINETIK, som ringede mig op og gav mig svar og vejledning på de spørgsmål, som jeg efterlyste ift. brugsanvisning i min oprindelige anmeldelse. Så helt klart 5 stjerner nu 😊

En god oplevelse ift. hurtig ekspedition og god information undervejs. Der var ingen brugsanvisning med information om mit køb, og derfor giver jeg fire stjerner.

24 de março de 2023

Resposta da KINETIK

Hej Dorte! Tak for din fine anmeldelse, det sætter vi virkelig pris på!

Vi beklager at du ikke kunne finde din brugsanvisning, vejledningen til vægtvesten er tilgængelig på produktsiden for selve vægtvesten. Du finder den her:

Vi håber at du får nogle rigtig gode træninger!

Fin telefonkontakt

Fin telefonkontakt, som opklarede tvivlspørgsmål, derefter køb på nettet og prompte levering.
Det var en gave og modtager blev rigtig glad.

8 de março de 2023

Resposta da KINETIK

Hej Jeanette! Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at modtageren blev glad! ;-)

Virkelig lækker vest

Meget lækker vest. Den sidder rigtig godt, og irriterer ikke nogen steder. Kan nemt lave pull-ups og dips i den uden irritation.

Bare en skam der kun kan komme op til 15 kg. i - lidt mere ville gavne, men jeg klarer mig :-)

Blev i øvrigt leveret meget hurtigt efter bestilling.

Tak!

5 de outubro de 2022
Opinião espontânea

PISSE fedt produkt

PISSE fedt produkt. Kæmpe optur. Elsker når nogen bare dedikerer sig til at gøre én ting godt, og det har Kinetik gjort. Absoulet den mest behagelige vægtvest og vanvittig god kvalitet. Alt det bedste herfra.

29 de julho de 2022
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

Very nice designed product.

Very nice designed product.
Sturdy and sits well.

17 de abril de 2022

Resposta da KINETIK

Hey David! Thank you very much! We hope you enjoy your weighted vest!

Team KINETIK

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais