Kitchamix Opiniões 16

Mau

TrustScore: 2 em 5

16 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Vill varna för detta oseriösa…

Vill varna för detta oseriösa företag!Beställde en kokbok via annons på Instagram. Ångrade mig direkt o avbröt köpet då jag insåg att det inte var en fysisk kokbok. Har försökt få kontakt med företaget via deras mail 2 ggr men inget svar. Skickade en skärmdump till Klarna på mitt avbrutna köp. De har kontaktat Kitchamix som nekat mitt problem! Klarna bollar tillbaka till mig att kontakta dem igen. Hur??? De är helt omöjliga att få
kontakt med o ett oseriöst företag!
Jag ger upp o betalar 161 kr för ingenting! Känner mig grundlurad o förbannad! Ej värd en stjärna,gick ej att ta bort...👎

16 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jag känner mej grundlurad av detta…

Jag känner mej grundlurad av detta företag. Har varken fått orderbekräftelse eller varorna jag beställde.
Omöjliga att få kontakt med.
Klarna skall ha betalt av mej. Har försökt att häva detta med Klarna utan resultat pga att bekräftelse saknas. Det är bara att betala 321 kr för ingenting.

13 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde Viktväktarnas bok för…

Uppdatering:
Kontaktade Klarna på telefon och fick hjälp att kontakta Kitchamix. Resultatet blev att jag fick tillbaka pengarna. Bra med Klarna!
Beställde Viktväktarnas bok för airfryer den 30 juli. Har kontaktat dem två gånger. Inget bekräftelsebrev och ingen bok. Betalt via Klarna, förfaller imorgon. Försökt reklamera via Klarna men funkar inte. De kräver att jag ska ladda upp en URL-länk till boken! Hur gör jag det? Oseriöst företag och krångligt med Klarna. Kan inte stoppa betalningen.

28 de agosto de 2025

Uselt

Uselt. Blufföretag? Jag har inte fått min beställning. Ingen orderbekräftelse. De svarar inte på mejl. Jag har mejlat fyra gånger utan svar.

21 de agosto de 2025

Håller med

Håller med, har också best böcker. Tydligen går det bara att ladda ner, finns inte i texten om det. Går inte att komma i kontakt med dem, fakturan skall snart betalas.Man måste kunna anmäla detta

13 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Väntar fortfarande på min leverans av…

Väntar fortfarande på min leverans av böcker. Ingen orderbekräftelse. Fakturan betald för den gick ut i datum. Försökt kontakta företaget men de svarar inte på mejl. Skulle inte rekommendera att köpa nåt av dem.

8 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte en kokbok som sen visade sig enbart var nedladdningsbar

Köpte en kokbok som sen visade sig bara var en nedladdningsbar bok. jag kunde verkligen inte se denna informationen när jag gjorde beställningen. Och nedladdningen blev skittråkig, bara recept i textform, inte en enda bild. Det gick inte heller att ångra köpet då 14 dagars ångerrätt inte fanns vid nedladdningsbara artiklar.

15 de julho de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.