Banner for KitchenBrothers

KitchenBrothers Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

1 pits inductiekookplaat besteld. Geweldig mooie plaat voor zeer zacht prijsje! Werkt fantastisch, eenvoudig te bedienen ziet er mooi strak uit. Was zeer goed verpakt en na bestelling volgende dag in... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Eigenlijk zou ik 5 sterren geven. Maar het apparaat maakt in vergelijking met mijn eerdere Philips soepmaker best veel herrie als het pureert (ik schrik me elke keer de t****g), maar wat ik echt een a... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb het product nu een paar weken in huis en ben tevreden! Ik geef 4 sterren, omdat de informatie over de verzending erg vaag was en ik mij 3 dagen afvroeg wanneer ik het zou ontvangen. Ik woon in... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nadat ik mijn eigen smoothie wilde maken mijn mixer kwam ik er helaas achter dat de mijne niet sterk genoeg was. Omdat ik al een ijsblokjesmachine van KB had ben ik bij hun gaan kijken of zij ook... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de eletrodomésticos
  2. também em
  3. Loja de móveis para cozinha
  4. Loja de utensílios de cozinha

Sobre KitchenBrothers

KitchenBrothers keukenapparatuur

Bij KitchenBrothers vind je alles om jouw kookervaring te verrijken — binnen én buiten. Met onze producten wordt koken niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Van vlijmscherpe messensets en krachtige slowjuicers tot veelzijdige keukenmachines, de populaire airfryers en een complete lijn barbecues voor het échte buitenkoken.

KitchenBrothers maakt hoogwaardige keukenapparatuur toegankelijk voor iedereen, met een breed assortiment aan waterkokers, broodroosters, koffiezetapparaten, blenders en meer. Onze producten combineren duurzame materialen zoals roestvrij staal — vaak PFAS- en BPA-vrij — met slimme veiligheidsfuncties, een strak en modern design, en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Zo geniet je van professionele keukenresultaten, zonder dat het je een fortuin kost.

KitchenBrothers is onderdeel van LifeGoods Group, een Europees merkenhuis met meer dan 1.500 producten. Tienduizenden tevreden klanten gingen je voor — met snelle levering, betrokken klantenservice en producten waar je jaren plezier van hebt. Vragen of hulp nodig? Ons team staat voor je klaar. Welkom bij de KitchenBrothers familie. Samen maken we van elke maaltijd iets bijzonders.

Onze belofte

Topprestaties en scherpe prijzen
Professionele keukenresultaten zonder dat het je een fortuin kost. Wij maken hoogwaardige keukenapparatuur toegankelijk voor iedereen.
Voor iedere thuiskok, binnen én buiten
Van airfryers, messensets en keukenmachines tot een complete lijn barbecues voor het échte buitenkoken.
Kwaliteit die je voelt
Duurzame materialen zoals roestvrij staal, vaak PFAS- en BPA-vrij, en slimme veiligheidsfuncties. Zo kook je jarenlang zorgeloos.

Onze bezorgbelofte

Snel in huis, gratis vanaf €25

Besteld vóór 21:30 (vr/zo 20:00)? Dan ligt je bestelling binnen 2 werkdagen op de mat. Verzending is gratis vanaf €25. En mocht een product toch niet bevallen: je hebt 30 dagen bedenktijd om het gratis retour te sturen.

Informações de contacto

Promotion box for KitchenBrothers

Scoor nu minstens 10% korting

Geniet van extra korting op jouw favoriete keukenapparatuur.

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

87 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

87 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Het is een mooi product

Het is een mooi product, ben er blij mee.
Moet wel nog oefenen met gerechten maken.

Resposta da KitchenBrothers

Beste Heinz, bedankt voor uw positieve review. Heel veel plezier met de AirFryer. ^DL

snelle levering

snelle levering, goede service!

Resposta da KitchenBrothers

Beste Ann, bedankt voor de positieve review. Fijn dat de levering zo snel was. Tot gauw bij LifeGoods Group! ^DL

gasslang mag langer

gasslang mag langer, met huidige lengte kan de fles niets anders dan dicht bij de BBQ staan... wat in de handleiding als gevaarlijk is aangegeven

Resposta da KitchenBrothers

Beste Danny, bedankt voor het delen van uw review. We zullen de feedback over de gasslang delen met het productteam. Hopelijk tot snel bij LifeGoods Group. ^DL

Makkelijke website

Makkelijke website. Redelijke aanbiedingen. Snelle levering.

Resposta da KitchenBrothers

Beste Jeffrey, bedankt voor het delen van uw positieve review. Hopelijk tot snel bij LifeGoods Group. ^DL

Snel geleverd

Snel geleverd, goed verpakt.

Resposta da KitchenBrothers

Beste A. van Oort, bedankt voor het delen van de positieve review. Hopelijk tot snel bij LifeGoods Group! ^DL

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede communicatie en hele snelle…

Goede communicatie en hele snelle levering! Top vrieskist ook, veel ruimte en weinig geluid.

5 de agosto de 2026

Resposta da KitchenBrothers

Beste Henk, bedankt voor uw positieve woorden! Wat fijn om te horen dat u uw product met zoveel enthousiasme heeft ontvangen. Dat doet ons goed. Hopelijk zien wij u snel terug bij LifeGoods Group! ^JR

Goede hulp klantenservice

4 de agosto de 2026

Resposta da KitchenBrothers

Beste Hans, bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u de klantenservice als behulpzaam heeft ervaren. Hopelijk zien wij u snel terug bij LifeGoods Group! ^JR

Classificada 3 em 5 estrelas

Koelkast

Snelle levering, dat was erg fijn. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Mooie, ruime koelkast voor een tafelmodel en fijn dat de indeling verstelbaar is.

Helaas is de pin in de deur van de koelkast te kort, waardoor de deur er bij minimale belasting er al snel uit valt. Vrij onhandig... Na wat sleutelen en het zo minimaal mogelijk belasten van de deur is het te doen, maar had graag gezien dat je gewoon je pak melk in de deur kan zetten zonder problemen.

4 de agosto de 2026

Resposta da KitchenBrothers

Beste Isabelle, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de koelkast. Het probleem van de pin in de deur is niet de bedoeling. Wij zullen via de mail contact met u opnemen om te kijken wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Wij horen graag van u!^JR

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering, netjes bezorgd, goede communicatie. Goed product

3 de agosto de 2026

Resposta da KitchenBrothers

Beste T., Bedankt voor uw review. Wij zijn blij dat u tevreden bent met de geleverde service en hopen u snel terug te zien! ^LvG

Prima inductieplaat!

Prima inductiplaat en snelle levering!

2 de agosto de 2026

Resposta da KitchenBrothers

Hi Jeroen, bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de inductieplaat naar wens is. Hopelijk zien we u in de toekomst terug bij de LifeGoods Group!^MM

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede blender en zeer snelle levering!

Goede blender en zeer snelle levering!

9 de agosto de 2026

Resposta da KitchenBrothers

Beste An, bedankt voor uw positieve woorden! Fijn om te horen dat u uw blender zo snel heeft ontvangen. Hopelijk zien wij u net zo snel weer terug bij LifeGoods Group! ^JR

Top!!!!!

Snelle levering , goed verpakt en de electrice opklapbare bbq met deksel was heel eenvoudig te monteren, duidelijke handleiding en werkt echt fantastisch 👍🏼 heel snel warm en gaart super goed!!!

30 de julho de 2026

Resposta da KitchenBrothers

Hallo, bedankt voor uw positieve review! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de BBQ. Fijn om te horen dat deze makkelijk te monteren was! Hopelijk kunt u hier nog lang van genieten. Graag zien we u in de toekomst terug bij de LifeGoods Group! ^MM

Classificada 5 em 5 estrelas

De kamado-bbq-deluxe-21-inch die ik…

De kamado-bbq-deluxe-21-inch die ik besteld had was super snel en netjes afgeleverd.
Het uitpakken + monteren van het frame was wel een beetje werk, maar deed het met heel veel plezier.
Heb hem nu al 3 keer gebruikt met heel plezier en gemak.
Aansteken is ook een fluitje van een cent.
Echt een aanrader, waar je nooit spijt van krijg.

Resposta da KitchenBrothers

Hi Sven, bedankt voor het delen van uw positieve beoordeling! Jammer dat het monteren veel werk is geweest. Ik zal de feedback intern doorzetten. Wij vinden het leuk om te horen dat u tevreden bent met de BBQ! Hopelijk kunt u hier nog plezierig gebruik van maken in de zomerdagen. We zien u graag terug bij de LifeGoods Group! ^MM

Classificada 4 em 5 estrelas

Super mooie BBQ maar het was erg veel…

Super mooie BBQ maar het was erg veel werk om hem in elkaar te zetten. Eenmaal in elkaar echt prachtig.

29 de julho de 2026

Resposta da KitchenBrothers

Hallo mevrouw Steman, bedankt voor het delen van uw ervaring! Wat vervelend om te horen dat het veel werk was om de BBQ te monteren. Ik zal uw feedback doorzetten! Fijn dat u wel tevreden bent met de looks van het product. Hopelijk kunt u hier nog lang van genieten! ^MM

Goede commuunicatie

Goede commuunicatie
Goede uitlegeen minpuntje
Lastig om de lange schroeven erin te draaien

Resposta da KitchenBrothers

Hi, Bedankt voor de review en ik ben blij om te horen dat u tevreden bent over de geleverde service. Hopelijk zien wij u snel nogmaals terug bij ons! ^LvG

Levering en kwaliteit

Meerdere apparaten besteld bij Kitchenbrothers. Na het eerste apparaat was ik tevreden met de snelheid van leveren en de kwaliteit van het product. Na de tweede bestelling is m'n eerste ervaring bevestigd.
Een goede kwaliteit van het artikel en een keurige aflevering tijd. Mogelijk dat mijn volgende bestelling, indien uit het bestel van Kitchenbrothers, hetzelfde gaat worden als eerdere bestellingen.

Resposta da KitchenBrothers

Beste Fred, Bedankt voor uw positieve woorden. Wij zijn blij om te horen dat u zo te spreken bent over onze service en kwaliteit. Hopelijk zien wij u inderdaad snel weer terug bij LifeGoods Group. ^LvG

Een top BBQ voor feestjes met 16+ personen

Ik heb het product op een zaterdag namiddag besteld, op dinsdag was het geleverd. Op de volgende zaterdag hadden wij een BBQ voor 18 personen, het product was super goed. Ik heb gekregen wat verwacht had! Toppie!

Resposta da KitchenBrothers

Beste Karalin, Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij dat de BBQ zo in de smaak valt, hopelijk kunt hier nog vaak van genieten. ^LvG

Snelle levering. Prima barbecue. Goede hoogte. Mooie afleg op vaste tafeltjes

1 de julho de 2026

Resposta da KitchenBrothers

Hallo Shopper, Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling. Hopelijk kunt u veel plezier beleven van uw BBQ. We zien u graag nogmaals terug bij LifeGoods Group. ^LvG

Doen wat je beloofd

Doen wat je beloofd

Resposta da KitchenBrothers

Hallo Philip, bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij zien u graag in de toekomst terug bij de LifeGoods Group! ^MM