Køreskolen i Varde var 100% det korrekte valg for mig, og den er en jeg vil anbefale til andre. Der sættes stor fokus på sikkerheden, men alligevel har det altid været en hyggelig oplevelse. Der v... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Min oplevelse hos Kjærgaard har været fantastisk. Teori og køretimer var veltilrettelagt, og lærerne var dygtige. Min kørelærer, Al Hasan, skabte et trygt læringsmiljø. Han gav plads til fejl og bru... Ver mais
A empresa respondeu
Hvis man har et barn som er særlig sensitiv og udfordret på det sociale eller som bare ikke er god i nye ting/rammer så skal man se om man kan få Tom fra denne køreskole.. Toms rolige gemyt, lune hum... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft Al Hassan som kørelærer hos Kjærsgaard Køreskole, og jeg kan helt ærligt kun sige gode ting. Han er tålmodig, forklarer tingene på en måde man forstår, og skaber en rolig stemning, så... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Kjærgaard Køreskole viser vi vejen til kørekortet, og hvordan man bliver en god og hensynsfuld bilist og mc kører. Gennem hele undervisningen sætter vi den enkelte elev i centrum. Forløbet fra man starter, til køreprøven er bestået, tager normalt kun 2 måneder. Vi har teorilokaler i 6 vestjyske byer, så der er mulighed for at tage teorien der hvor man bor, og den praktiske undervisning, der hvor man går i skole, eller arbejder.
Informações de contacto
Storegade 22, 6800, Varde, Dinamarca
- kontakt@kjærgaard-køreskole.dk
- kjærgaard-køreskole.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Virkelig en rar oplevelse!
Virkelig en rar oplevelse!! jeg startede med at være mega usikker på alle mulige ting og havde så mange spørgsmål. Men Vildan min kørelære var mega god til at svare på det jeg skrev, også selvom det var sent aften. Jeg kan i hvertfald anbefale Kjærgaard køreskole varmt, de er virkelige imødekommende, søde, forstående og de giver sig tid til dig. De gør køreturene til en rar oplevelse og retter på dine fejl, sådan det er til at forstå uden at blive sur på en. Der bare styr på det!

Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole, mega sjove og gode kørelære👌

10/10
10/10, teori er mega hygge og Rikke er the goat. Det har været en mega god oplevelse og lærerne har været fantastiske til at forklarer stoffet.

Kjærgaard køreskole
Kjærgaard køreskole, var med sikkerhed nok det bedste valg for mig. Nu har jeg jo ikke prøvet andre køreskoler, men tror det er svært at slå Kjærgaards tålmodighed i køretimerne, samt hyggelige atmosfære i teori.
Især kørelærerne får en til at føle sig hjemme, og skaber en tryg fornemmelse i bilen.
Kan stærkt anbefales🫶

Fænomenalt
Det har været et godt forløb. Lærerne er virkelig dygtige og vil ha' at man forstår hvad de siger.
Jeg havde Vildan som lærer og han gjorde det meget godt.
Kan varmt anbefales.

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Kjærgaard er en rigtig god køreskole
Kjærgaard er en rigtig god køreskole, og hyggeligt at være der. Man lærer rigtig meget af kørelærerne og Rikke især er en virkelig sjov og god kørelærer, hende lærer man meget af. Vil 100% anbefale at tage kørekort ved Kjærgaard 👍🏽

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Kjærgaard køreskole var 100% det…
Kjærgaard køreskole var 100% det rigtige for mig, min kørelærer var rigtig betænksom og hjælpsom, han var god til at lærer mig de nye ting, både med sjov men også med seriøsitet.
Jeg har lært meget af dette og anbefaler det derfor meget.

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg havde Rikke som kørelærer og det…
Jeg havde Rikke som kørelærer og det var helt perfekt :)

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Fantastisk oplevelse vil 100%…
Fantastisk oplevelse vil 100% anbefalede, du vil ikke opleve andet end en fantastisk og hyggelig stund og gode kørelærer 😊🙌
Mange tak Tom

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
god køreskole som tager hånd om en
Selv om jeg har taget virkeligt lang tid så har de altid vært der for mig især Klaus som var min første kørelære igennem de 3 år har haft skiftet kørelærer pga jeg ikke flydte mig trygt med den jeg havde men klaus var der som altid og som der står i hans beskrivelse //// Jeg er god // Det passer virkeligt godt til ham :) bedste hilsner herfra

Fantastisk
Hold nu op, det har været en sand fornøjelse at tage kørekort her. Men er blevet taget seriøst fra dag et og man er kun blevet støttet hele vejen igennem. Tak for nu😁

God køreskole
Kjærgaard har 100% været det rigtige valg for mig,da jeg skulle vælge køreskole. Man blev taget virkelig godt imod, og det hele blev forklaret så man kunne forstå det. De var gode til at hjælpe hvis man lavede fejl når man var ude og køre, men også i teorilokalet. Jeg har virkelig været glad for kørelærerne i køreskolen, men vil især anbefale Rikke, Klaus og især Tom.

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Ville gøre det om igen kun for at få mere tid med de søde kørelærer
Det er nogle rigtig gode kørelærer! De er der til at hjælpe og vejlede og de gør det sjovt at komme til teori efter en hård skoledag. Jeg har på intet tidspunkt tænkt “omg nu skal jeg ud og køre igen🙄” nej tvært imod!
Det eneste jeg kan sætte en finger på det er at der er ærgerligt det tit ligger i skoletiden så man får fravær, men det er også det eneste.
Da vi skulle køre mørkekørsel to lærene hensyn til dem der ikke ville sent hjem og det syntes jeg var dejligt!
Så ingen sure miner herfra☀️☀️
Jeg havde jo også den bedste af dem alle, nemlig Rikke, hun kommer altid med et smil på læben og det gør ikke andet end at smitte🫶🏼hun er god både til at lærer men også at man føler sig tryg når man er ude og køre og tør at sige hvis det bare har været en dårlig dag så lytter hun med glæde!!

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg tog kørekort ved Kjærgaard…
Jeg tog kørekort ved Kjærgaard køreskole hvor jeg havde kørelærer Rikke, hun har været en kæmpe støtte og have ved siden af når man har været ude og kører. Jeg kan helt klart anbefale Kjærgaard køreskole❤️

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Min søn har lige taget kørekort ved…
Min søn har lige taget kørekort ved Kjærsgaard køreskole . Fantastiske søde og professionelle kørelærere . Kun fine anmeldser herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De brænder for det
Jeg tog kørekort i Varde og fik Rikke som kørelærer, det var bare fedt! Alle på køreskolen er meget gode til at tage imod når man kommer, og det går stille og roligt fremad. Nogle virkelige skønne mennesker og kan kun anbefale det! De brænder for det, og ønsker en alt det bedste!

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Et fantastisk sted at tage kørekortet
Et fantastisk sted at tage kørekortet. Alle kørelærere er super flink og imødekommende. Klaus var mine kørelærer og jeg synes at den oplevelse jeg fik på holdet var med til at jeg fik mit kørekort. Tusind tak Klaus.

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg tog kørekort i Varde og havde Rikke som kørelærer. Alle kørelærere er mega søde, snaksaglige og imødekommende😀 jeg er rigtig glad for det gode og lærerige forløb jeg har haft hos Kjærgaard køreskole😁

Kan klart anbefales!
Igennem hele forløbet har jeg haft to virklig søde, og sjove teori lære, Rikke og
Tom.
Jeg havde Tom som køre lærer og han var altid klar på nogle gode snakke.
Jeg har altid følt mig velkommen til at skrive til min køre lærer hvis der var noget jeg manglede svar på og fik altid et hurtigt svar.
Kan klar anbefales!

Resposta da Kjærgaard Køreskole ApS
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.