Leia as opiniões dos outros
Super lækkert jerky! Meget smagfuldt og tilpas "chewy" som giver en god smagsoplevelse i hele biden. Hurtig ekspedition af ordren, og så er det bare fedt at vide at det er dansk, lokalt produceret p... Ver mais
Fremragende produkt, mega seje gutter, og dejligt der er tænkt over hvad I putter i. Leveringen kunne dog godt være lidt hurtigere, bestilte d. 25/2 og fik det først i postkassen her til morgen 3/3... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har ifla. Løvens Hule købt en pakke af KJØ's Beef Jerky, fordi jeg syntes konceptet lød utrolig spændende og lækkert. Første ting var, at det tog lidt over en uge at modtage min forsendel... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi laver højkvalitets dansk Beef Jerky - af den fineste slags! Vi kalder vores Beef Jerky for KJØ, og vi laver det af 100% dansk okseinderlår. Du er sikret et utroligt velsmagende produkt med en rigtig god konsistens, som vi ikke har kunne finde tilsvarende andre steder på markedet. Vi tager Beef Jerky alvorligt!
Informações de contacto
Amtsvejen 15 c, 6400, Sønderborg, Dinamarca
- info@kjoe.dk
- kjoe.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Lækker beef jerky
Velsmagende beef jerky.
Dansk kød.
Hurtig levering.
Tak
Dansk kvalitet
Jeg faldt lidt tilfældigt over Kjø, men det her er uden sammenligning noget af det bedste beef jerky, jeg har smagt. Konsistensen er spot on – saftigt og mørt, uden at blive tørt og sejt som meget andet på markedet.
Smagen er virkelig gennemført med god dybde og variation, så det ikke bare bliver ensformigt. Man kan tydeligt mærke, at der er fokus på kvalitet og ordentlige råvarer.
Jeg er normalt ikke typen, der skriver anmeldelser, men det her fortjener det. Har allerede købt igen – og kommer helt sikkert til det fremover. Kæmpe anbefaling herfra.
Lækker, dansk jerky med hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition af ordren, og så er det bare fedt at vide at det er dansk, lokalt produceret produkt, hvor der er lagt kærlighed i, hvilket også bidrager til den gode helhedsoplevelse! Klar anbefaling - især hvis man aldrig har smagt jerky før.
Det er virkelig tørt og kedeligt.
Det er virkelig tørt og kedeligt.. Ventet næsten en hele uge før at man vare ankommer. Det er på ingen måde en oplevelse jeg vil gentag.

Hårdt og sejt jerky
Første ting var, at det tog lidt over en uge at modtage min forsendelse. Jeg kontaktede kundeservice, og fik en utrolig behagelig oplevelse fra dem, og de opdaterede mig om deres travle situation hvilket er super fair.
Min anmeldelse handler ene og alene om indholdet af de pakker jeg fik tilsendt.
Jeg syntes ikke smagen er særlig banebrydende, og stykkerne er utrolig "seje". Lidt som at tygge i en skosål.
Så min oplevelse med dette Beef Jerky, var langt fra hvad jeg havde håbet på, desværre. Herudover bør det være mere delikat og spiseligt til den pris.

Det smager fantastisk
Det smager fantastisk. Jeg har aldrig spist jerky før, men det kommer jeg til at gør regelmæssigt fra nu af!

Resposta da Kjø
Bedste jerky jeg nogensinde har prøvet…
Bedste jerky jeg nogensinde har prøvet hands down. Jack links har god konsistens men er fyldt med kemi, rough cut er naturligt, men alt for hårdt i konsistensen. Det her er det bedste af begge verdner helt naturlig, god konsistens og smag og til en fornuftig pris!

Fremragende produkt
Så det kan forbedres, produktet lever dog mere end op til forventningen derfor 5 stjerner.

Smager virkelig dejlig
Smager virkelig dejlig. Rigtig god smag. God firma der hurtig sender ud. De havde i første omgang sendt forkert. Vi opdager det ikke men det gør de og sender uden beregning 2 nye poser. God service

Resposta da Kjø
Fantastisk produkt i god kvalitet
Fantastisk produkt i god kvalitet, perfekt som snack, eller lille mellemmåltid

10 ud af 10 service
10 ud af 10 service
Jeg har bestilt lidt jerky efter jeg så dem i løvens hule og inden jeg overhovedet har modtaget det får jeg en mail fra dem med at de havede pakket fejl så de sendte serfølgelig det rigtigt og jeg skulle bare beholde det de pakkede forkert
Jeg er sådan set lige glad med det ekstra jerky jeg får det er sku ærligheden der gøre mig glad det er sku ikke hver dag jeg ser det
Så tak KJØ for den perfekte service og så må vi se om det smager godt😉

Varm anbefaling
Købte 4 poser beef jerky, som smagte fantastisk. Selvom jeg kun købte 4 stk, så smed de lige en ekstra med. Det er sgu god stil.

Resposta da Kjø
Hands down the best jerky you can get
Hands down the best jerky you can get your hands on within EU and possibly everywhere!
The products themselves are absolutely fenomenal all the way from the incredible flavour to the meat quality to the ingredients.
It's really worth emphasising the contents, they've chosen to be preservative free which means no nitrides which was my biggest concern with my jerky addiction.
I've also had direct contact with them and to call them anything but professional would be an understatement. They truly care about their customers and go out of their way to make sure you have a great experience, something which is very rare to see in todays day and age.
In my case i live in a country which they normally don't deliver directly to via their shop but they had no problems with doing the order manually at great expense in time for them and i'm so happy i got to try them because they truly are underdogs in the jerky-game, can't wait to see them grow and overtake other producers who doesn't care about their products or customers but just profits.

Det smager ekstremt godt
Det smager ekstremt godt. 👍💪
Og elsker at det er dansk kød og dansk produktion.
Endelig noget dansk Beef Jerky hele vejen igennem.🇩🇰

Fem stjerner herfra!
Jeg har aldrig kunne lide Jerky, troede jeg! Det var lige indtil jeg smagte Kjø! Virkelig lækkert, saftigt og fyldt med smag og ikke mindst god og hurtig service😊

Resposta da Kjø
De sælger det bedste jerky i Danmark!
De sælger det bedste jerky i Danmark!
Jeg har prøvet at finde god jerky længe, for hvad end amerikanere gør med deres og sukker er mærkeligt.
Kjø blev anbefalet til mig og nu er jeg afhængig af samtilige af deres varianter. Hvis man kender biltong ligger Kjøs jerky ret tæt på. Deres håndværk er formidabelt og smager udsøgt. 10/10 kommer til at købe meget mere!
Tak for en sindsyg god oplevelse :)

bedste beef jerky!
Jeg synes virkelig at der er en god service hos dem, og deres beef jerky er mega lækkert!

Resposta da Kjø
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.