Jeg sendte min kære mand ind efter nogle fødselsdags gaver til to børn, han fandt noget vildt lækkert tøj med print til begge børn på 8 som elskede tøjet de fik i gave, samtidig med fik han hjælp af... Ver mais
A empresa respondeu
Lige siden vi flyttede til området har jeg handlet hos Bestbuy som nu hedder klædeskabet. Rigtig god service, stort udvalg af tøj og skøn butik. Dog må jeg sige, at jeg savner lidt det "gamle" konc... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har bestilt 2 ens varer. Jeg fik tilsendt 2 forkerte - billigere og af dårligere kvalitet end bestilt og betalt for. Jeg har skrevet til dem straks samme dag og igen dagen efter men har intet hørt... Ver mais
Altid søde og hjælpsomme i butikken. Det er altid en fornøjelse at komme og finde de gode tilbud. Må lige gøre opmærksom på deres hjemmeside ikke hedder klædeskabet, bare så de to ting ikke forveksl... Ver mais
A empresa respondeu
Klædeskabet - Lagersalg Børkop. Mærkevarer tøj og sko til hele familien Spar minimum 20% - 80% på tøj Nye varer hver uge.
Industrivej 78A, 7080, Børkop, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder

Resposta da Klædeskabet Lagersalg Børkop
Fantastisk betjening af altid smilende personale.
Købte jakkesæt til et bryllup i 2024 og har siden købt en del tøj derude, var derude i går (søndag 10.maj)

Resposta da Klædeskabet Lagersalg Børkop
Dejligt sted, stort udvalg af lækkert tøj også i store størrelser og et smilende personale. Vi har været der et par gange og kommer snart igen..

Resposta da Klædeskabet Lagersalg Børkop
Lækkert tøj og gode priser. Sød og høflig personale... Vi kommer helt sikkert igen

Resposta da Klædeskabet Lagersalg Børkop
Rigtig god service, stort udvalg af tøj og skøn butik.
Dog må jeg sige, at jeg savner lidt det "gamle" koncept med det store rest-/tilbudshal, men stadig gode tilbud i butikken.
Jeg handler kun i butikken og ikke på webshop.

Resposta da Klædeskabet Lagersalg Børkop
Fantastisk søde mennesker og altid kæmpe udvalg!

Resposta da Klædeskabet Lagersalg Børkop
Der er noget til hele familien, altid pænt og overskueligt og venlig hjælp/personale.

Resposta da Klædeskabet Lagersalg Børkop
Må lige gøre opmærksom på deres hjemmeside ikke hedder klædeskabet, bare så de to ting ikke forveksles.

Resposta da Klædeskabet Lagersalg Børkop
Bliver altid mødt af smilende personale, super service, nye og lækre varer og mega gode tilbud. Absolut et godt sted at handle tøj mm.

Resposta da Klædeskabet Lagersalg Børkop
Altid søde til at hjælpe. Kæmpe udvalg af tøj til hele familien og bedst af alt nogle fantastiske prise

Resposta da Klædeskabet Lagersalg Børkop
Altid god og venlig betjening. Masser af lækkert tøj og sko til overkommelige priser. Når der en sjælden gang er noget der skal byttes har jeg aldrig oplevet problemer.

Resposta da Klædeskabet Lagersalg Børkop
God butik, stort udvalg, altid orden i butikken og tøjet, så det er let at finde, god betjening,

Resposta da Klædeskabet Lagersalg Børkop
Super dejlig butik, rart at den har tøj til hele familien, flinkt personale

Resposta da Klædeskabet Lagersalg Børkop
Altid stort udvalg og skøn betjening

Resposta da Klædeskabet Lagersalg Børkop
Bestiller en cardigan på hjemmesiden d.24/11-25. Og den er stadig ikke klar til afhentning i butik, det er under al kritik. I har alle hverdage til at få styr på ordre der kommer ind. Da i jo kun har åben i butikken fredag, lørdag og søndag.
Jeg har skrevet mail til 2 mailadresser og har haft ringet til kundeservice (hvor man ikke traf nogen), får ingen respons. Den sidste mail jeg skreg i fredags, hvor jeg vil annullere min ordre, da jeg ikke gider og vente mere efter snart 14 dage, da får jeg heller ikke svar på....det er simpelthen dårlig stil. Kommer aldrig til at handle der mere

Resposta da Klædeskabet Lagersalg Børkop
Rigtig flot butik med stort udvalg og god betjening⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Klædeskabet Lagersalg Børkop
Jeg har modtaget en kjole ( efter lidt tid) den blev returneret da str var forkert, så jeg bestilte en ny. Jeg skulle betale igen .
Nu afventer jeg at få pengene retur for den kjole jeg returnerede. Den 30 juni fik jeg mail om at kjolen var modtaget ved jer men i dag har jeg stadig ikke fået pengene retur

Resposta da Klædeskabet Lagersalg Børkop
Er lang tid om at retunere penge, for returneret varer, men ellers hurtige til at levere

Resposta da Klædeskabet Lagersalg Børkop
Super god og hurtig kundeservice. Ikke sidste gang jeg handler hos dem🌸

Resposta da Klædeskabet Lagersalg Børkop
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.