Mijn nichtjes waren jarig en de order is in overleg via de Whats app mogelijkheid op de website met spoed behandeld. Op tijd binnengekomen dankzij Els en haar klantvriendelijkheid, begrip en meeden... Ver mais
Leuke en overzichtelijke webshop met mooie kleding voor onze dochters. Ik heb al vaker iets gekocht bij Kletskouz en heb altijd alles netjes op tijd ontvangen. Bij vragen wordt er snel gereageerd en g... Ver mais
Overzichtelijke website met leuke producten. Bestel er regelmatig en ze hebben snelle levering. Ze hebben naast kleding ook andere leuke producten, je kan er altijd wel een cadeautje vinden. Het wordt... Ver mais
Wij verkopen o.a. baby en kinderartikelen. Wij hebben kleding met ons eigen label Kletskouz. Wij staan voor goede service , snelle verzending en milieuvriendelijke verpakkingen.
Willem III straat 30, 2291TM, Wateringen, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Mijn nichtjes waren jarig en de order is in overleg via de Whats app mogelijkheid op de website met spoed behandeld. Op tijd binnengekomen dankzij Els en haar klantvriendelijkheid, begrip en meedenken.
In alle opzichten een fantastische website!
Nogmaals; dank Els.

Resposta da Kletskouz
Altijd snelle service, snelle communicaties en heel mee denkend. Ook altijd leuke acties! Ik blijf hier zeker vaker bestellen!

🌞✅🎀ZOMERKLEDING VOOR DE KLEINTJES
Zomer kleertjes voor de kleinkinderen ..Altyd netjes en keurig ingepakt... We zijn zeer tevreden met kletskouz..
De Oma's xxx

Resposta da Kletskouz
Top service van kletskouz vriendelijk goede kwaliteit snelle levering
Zeker een aanrader voor baby spullen
Bestelde hier voor de snelle levertijd die op de site vermeld stond. Na betaling bleek een deel van de bestelling al niet op voorraad te zijn. Kreeg ik daar wel netjes een mail over en het bedrag terug.
Daarna duurde het lang voordat het verzonden werd (veel langer dan op de site vermeld staat) en was het verpakkingsmateriaal op. Kreeg de bestelling in een oude kruidvat tas opgestuurd. En was de doos van het product kapot, vies en vol met vocht.

Resposta da Kletskouz
Een superleuke webwinkel met goede service

Resposta da Kletskouz
Prima webwinkel en hele goede service.
Leuke spullen voor weinig.
Ik plaats binnenkort weer een bestelling.

Resposta da Kletskouz
Mooie kleding en een hele goede service.
Ik ben heel tevreden

Resposta da Kletskouz
Hele goede service en goede klantenservice.
Zit sinds kort een nieuwe eigenaresse op zeer tevreden lieve behulpzame jonge dame.
Leuke spullen van goede kwaliteit.
Super tevreden dankjewel en bestel snel wat weer!
Producten komen van Ali expres/shein af.. maar dan 3x zo duur.
Maat labeltjes knippen ze eruit om het te laten lijken dat het van hunzelf is. Als je het retour wil sturen mag je daar ook nog voor betalen en dan maar vetrouwen of je het geld wel terug krijgt. Ik zou hier niet bestellen.. oplichters

Resposta da Kletskouz
Ik heb gisteren 3 items gekocht. Zo schattig. Ik heb betaald. Krijg ik later de mededeling dat die maat er niet meer is. Zo jammer. Of ik een andere maat wil. Nee. Of iets anders nee. Ik wil mijn geld terug. Krijg ik ook niet. Wat een slechte beurt masken jullie.
Door 1 dag te laat te zijn met retouren, wegens familiale omstandigheden, moest ik een pakket houden van kleding die kleiner was in het echt dan beschreven op de website. Zeer onvriendelijke klantenservice met slechte bereikbaarheid. Kwaliteit van de kleding valt ook erg tegen. Ze zijn concurrenten die dezelfde kleding voor een stuk goedkoper verkopen met een betere klantendienst. Ik zou daarvoor kiezen de volgende keer :)
Vandaag mijn bestelling binnen gekregen en het was super leuk verpakt. Echt een cadeautje om uit te pakken. Ga zo door!
Kleding komt van AliExpress. Stukke goedkoper om het dus daar te bestellen.. erg jammer en zonde van het geld. Ik bestel hier niet meer.
Mijn bestelling was snel binnen. Wat een prachtige kwaliteit! Tot de volgende order!
ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Als je vragen hebt over de producten word er heel snel gereageerd en ook word het pakketje leuk ingepakt!