Kletskouz Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn nichtjes waren jarig en de order is in overleg via de Whats app mogelijkheid op de website met spoed behandeld. Op tijd binnengekomen dankzij Els en haar klantvriendelijkheid, begrip en meeden... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke en overzichtelijke webshop met mooie kleding voor onze dochters. Ik heb al vaker iets gekocht bij Kletskouz en heb altijd alles netjes op tijd ontvangen. Bij vragen wordt er snel gereageerd en g... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Overzichtelijke website met leuke producten. Bestel er regelmatig en ze hebben snelle levering. Ze hebben naast kleding ook andere leuke producten, je kan er altijd wel een cadeautje vinden. Het wordt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupas para bebé

Wij verkopen o.a. baby en kinderartikelen. Wij hebben kleding met ons eigen label Kletskouz. Wij staan voor goede service , snelle verzending en milieuvriendelijke verpakkingen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

38 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn nichtjes waren jarig en de order…

Mijn nichtjes waren jarig en de order is in overleg via de Whats app mogelijkheid op de website met spoed behandeld. Op tijd binnengekomen dankzij Els en haar klantvriendelijkheid, begrip en meedenken.
In alle opzichten een fantastische website!
Nogmaals; dank Els.

2 de julho de 2026

Resposta da Kletskouz

Wat een ontzettend lieve woorden, dank je wel! Hier doen we het voor💛

Wat fijn om te horen dat alles op tijd is aangekomen en dat we hebben kunnen bijdragen aan een geslaagde verjaardag van je nichtjes. We vinden het belangrijk om mee te denken en nét dat stapje extra te zetten als het nodig is.

Bedankt voor je vertrouwen en deze prachtige review. We hopen je in de toekomst weer met veel plezier te mogen helpen!

Liefs Els 💛

Altijd snelle service

Altijd snelle service, snelle communicaties en heel mee denkend. Ook altijd leuke acties! Ik blijf hier zeker vaker bestellen!

9 de julho de 2025

Goededag,

Fijn dat u dit zo heeft ervaren!

Groet, Team Kletskouz

Zomerkleding voor de kleintjes

🌞✅🎀ZOMERKLEDING VOOR DE KLEINTJES
Zomer kleertjes voor de kleinkinderen ..Altyd netjes en keurig ingepakt... We zijn zeer tevreden met kletskouz..
De Oma's xxx

6 de julho de 2025

Resposta da Kletskouz

Leuk om te horen dat u een positieve ervaring heeft met onze store!

Groetjes, Team Kletskouz

Classificada 1 em 5 estrelas

Ging veel mis met de bestelling

Bestelde hier voor de snelle levertijd die op de site vermeld stond. Na betaling bleek een deel van de bestelling al niet op voorraad te zijn. Kreeg ik daar wel netjes een mail over en het bedrag terug.

Daarna duurde het lang voordat het verzonden werd (veel langer dan op de site vermeld staat) en was het verpakkingsmateriaal op. Kreeg de bestelling in een oude kruidvat tas opgestuurd. En was de doos van het product kapot, vies en vol met vocht.

10 de junho de 2025

Beste Christa,

Bedankt voor uw bericht. Wat jammer dat de bestelling niet aan uw verwachtingen voldeed, dat spijt ons zeer.

We hebben u na ontvangst van uw klacht meerdere keren per e-mail en telefoon benaderd om samen tot een passende oplossing te komen. Omdat hier geen reactie op kwam, hebben we uiteindelijk besloten het volledige bedrag, inclusief verzendkosten, aan u terug te betalen.

We nemen uw feedback serieus en blijven onze service verbeteren waar mogelijk. Omdat we het netjes voor u hebben opgelost, zouden we het zeer waarderen als u uw review zou willen verwijderen of aanpassen. Mocht u alsnog contact met ons willen opnemen, dan staan we daar uiteraard voor open.

Team Kletskouz

Amazing

Hele leuke mooie setjes kleding. En zo veel keus!

11 de abril de 2024

Bedankt voor je review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima webwinkel en hele goede service.

Prima webwinkel en hele goede service.
Leuke spullen voor weinig.
Ik plaats binnenkort weer een bestelling.

15 de abril de 2024

Resposta da Kletskouz

Hallo Wouter, bedankt voor je review! Wij doen ons uiterste best de service te waarborgen!

Aanrader

Mooie kleding en een hele goede service.
Ik ben heel tevreden

11 de abril de 2024

Resposta da Kletskouz

Bedankt dat u tevreden bent met onze service en dat u de kleding mooi vindt!

Zeer tevreden

Hele goede service en goede klantenservice.
Zit sinds kort een nieuwe eigenaresse op zeer tevreden lieve behulpzame jonge dame.
Leuke spullen van goede kwaliteit.
Super tevreden dankjewel en bestel snel wat weer!

16 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Producten komen van Ali expres/shein…

Producten komen van Ali expres/shein af.. maar dan 3x zo duur.
Maat labeltjes knippen ze eruit om het te laten lijken dat het van hunzelf is. Als je het retour wil sturen mag je daar ook nog voor betalen en dan maar vetrouwen of je het geld wel terug krijgt. Ik zou hier niet bestellen.. oplichters

17 de abril de 2024

Goededag ,

Wat vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Wij hebben u een terugbetaling aangeboden maar u vertrouwd het niet. Dat vinden wij zeer spijtig. Mocht u zich bedenken en u geld terug wil kunt u altijd contact opnemen met klantenservice@kletskouz.nl en zorgen wij ervoor dat u volgens het retourbeleid binnen 14 dagen het aankoopbedrag teruggestort krijgt op u rekening.

Vriendelijke groet,

Kletskouz

Geen geld terug. Jullie fout

Ik heb gisteren 3 items gekocht. Zo schattig. Ik heb betaald. Krijg ik later de mededeling dat die maat er niet meer is. Zo jammer. Of ik een andere maat wil. Nee. Of iets anders nee. Ik wil mijn geld terug. Krijg ik ook niet. Wat een slechte beurt masken jullie.

7 de agosto de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Kledingmaten kloppen niet. Zeer onvriendelijke klantenservice.

Door 1 dag te laat te zijn met retouren, wegens familiale omstandigheden, moest ik een pakket houden van kleding die kleiner was in het echt dan beschreven op de website. Zeer onvriendelijke klantenservice met slechte bereikbaarheid. Kwaliteit van de kleding valt ook erg tegen. Ze zijn concurrenten die dezelfde kleding voor een stuk goedkoper verkopen met een betere klantendienst. Ik zou daarvoor kiezen de volgende keer :)

23 de novembro de 2022