Har brukt Klinikk for Alle i Drammen fast siden 2020! Fysioterapeut Aasmund Malme og kiropraktor Kristian Gabrielsen yter en service og profesjonalitet man skal lete lenge etter😊 Uansett plager... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har denne våren(2026) hatt stor nytte og glede av å få veiledning og å bli behandlet av en svært eminent, faglig dyktig og god som person, fysioterapeut, Aasmund J. Malme.
A empresa respondeu
Fantastiske og faglig flinke behandlere som tar deg på alvor og virkelig vil hjelpe deg. Imøtekommende, blide og hyggelige, og ikke minst interessert i å hjelpe deg.
A empresa respondeu
En utrolig dyktig og engasjert fysioterapeut ( Elise Riseth Sommerdal) som virkelig bryr seg om pasientene sine. Med hennes faglige kompetanse og oppmuntring har jeg opplevd stor framgang, både fysis... Ver mais
A empresa respondeu
Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss.
Omstedgata 2, 3012, Drammen, Noruega
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Klinikk For Alle - Drammen
Har brukt Klinikk for Alle i Drammen fast siden 2020!
Uansett plager har de alltid en løsning og dersom det er noe som må taes videre så ordner de med henvisning.
Er evig takknemlig for alt de har hjulpet meg med!
Andreas Adolfsson

Resposta da Klinikk For Alle - Drammen
Jeg hadde en veldig god opplevelse hos fysioterapeuten. Behandlingen var profesjonell, trygg og tilpasset mine behov. Jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele timen, og fikk gode råd som jeg kan bruke videre i hverdagen. Anbefales varmt!

Resposta da Klinikk For Alle - Drammen
Fikk en hjelpsom fysioterapeut som forklarte veldig godt hva jeg burde gjøre. Trykkbølge behandlingen så ut til å virke.

Resposta da Klinikk For Alle - Drammen
Fantastisk fysioterapeut, som ser pasienten. Stiller gode spørsmål og har en varm personlighet. Betyr mye for pasienten at man føler seg sett og ivaretatt.

Resposta da Klinikk For Alle - Drammen
Dyktig kiropraktor som behandler krystalsyke.

Resposta da Klinikk For Alle - Drammen
Bestilt time over nett, fikk raskt tid til behandling. Kom til Terje ; en dyktig og hyggelig kiropraktor som har hjulpet meg mye!

Resposta da Klinikk For Alle - Drammen
Dyktig kiropraktor som hjalp meg med vond skulder og nakke. Behandlingene jeg fikk var veldig effektive og jeg fikk god forklaring og oppfølging. Takk for god hjelp Kristian!

Resposta da Klinikk For Alle - Drammen
Veldig fornøyd med resultatet og behandlingen.

Resposta da Klinikk For Alle - Drammen
Dyktig personell. Hadde flere behandlere og alle var helt topp.
Krystallsyke behandler har ny kunnskap og er ivrig å forstå hva som skjer med pasienten.

Resposta da Klinikk For Alle - Drammen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.