Klintart | Malene Klint Vejlby Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Smukt kunsthåndværk og god, personlig betjening, som sørger for at de fine ting kommer godt afsted og kan skabe glæde hos modtageren. Jeg købte en skål til min søn som han blev rigtig glad for og så v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bryllupsgave til min datter og svigersøn. Dette til et varigt minde om brudeparrets store dag. Vi fandt i samarbejde, det rigtige motiv og søkort. Resultatet blev et virkeligt smukt og enestående v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kontaktede Malene/Klintart i sidste øjeblik; en uge før min fars firs års fødselsdag og spurgte om muligheden for at få malet en særlig fugl på et særligt område som gave til ham. Malene gik ti... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Artista
  2. também em
  3. Artesanato
  4. Atelier de pintura
  5. Galeria de arte
  6. Loja de arte

Escrito pela empresa

I mit atelier i naturskønne omgivelser arbejder jeg med fugleillustrationer. Primært på gamle originale søkort. Desuden maler jeg også med olie og akryl på lærred. Her finder jeg oftest inspiration i naturen og hos menneskene omkring mig. Jeg modtager meget gerne bestillingsopgaver, hvis du har ønske om en særlig fugl malet på et kort over et bestemt område. Foruden billedkunst arbejder jeg også med keramik. Mine skåle, vaser og kopper er ligesom min billedkunst præget af min kærlighed til den vilde natur, og motiverne er ofte fugle, insekter og vilde planter. Besøg er meget velkomne efter aftale. :-)

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

41 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

God kommunikation

Fin og overskuelig hjemmeside.
God kommunikation om køb og forsendelse.

3 de janeiro de 2026

Resposta da Klintart | Malene Klint Vejlby

Tusind tak for den fine anmeldelse! 😍🙏

Fantastisk fødselsdagsgave

Malene gik til sagen med stor ildhu og imødekommenhed, hun løste opgaven med bravour - og endda til levering dagen før fødselsdagsfesten.
Min far blev MEGET glad for det smukke, unikke og meget personlige billede, der er garanteret en hædersplads i hans nye hjem.
Jeg har KUN gode ting at sige om kontakten med Malene og hendes fine værker.

11 de setembro de 2025

Kære Nova.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig meget, at din far blev glad for isfuglen på det fine gamle kort! 😍🙏
Dbh. Malene.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, supertrevlig och hjälpsam. Paketet skickades snabbt. Och keramik katten jag köpte var helt ljuvlig!

27 de março de 2025

Kære Athena
Tusind tak for din fine anmeldelse! 😍🙏
Dbh. Malene.

Søkort med måge

Hyggeligt besøg hos Malene med dejlig unikke malerier og keramik.

18 de março de 2025

Resposta da Klintart | Malene Klint Vejlby

Tusind tak for den fine anmeldelse! 😀🙏

Den varmeste anbefaling herfra

Den varmeste anbefaling herfra: vi ønskede os et billede på et Grønlandskort.
Vi fik et smukt billede, og fin ramme nøjagtig som vi forestillede os.
Flot galleri i de allersmukkeste omgivelser!

5 de fevereiro de 2025

Resposta da Klintart | Malene Klint Vejlby

Mange tak for de fem stjerner og den fine anbefaling! 😍🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Kunst, kvalitet og kærlighed til naturen

Jeg har flere værker fra Klintart. De bringer naturen ind i mit hjem og giver mig ro. Malene er dygtig, nærværende og fantastisk til at imødekomme specifikke bestillinger. Malene formidler naturen på smukkeste vis. Ved indramning er rammerne smukke og af god kvalitet.

24 de outubro de 2024

Tusind tak for den fine anmeldelse, Vicki! 🥰🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Det hyggeligste lille galleri ved “…

Malene har det hyggeligste lille galleri ved “ verdens ende” tæt på vandet. Man fornemmer hurtigt at Malene henter megen inspiration i naturen og på fineste vis formår at formidle det bl.a. med fugle malet på gamle søkort og smuk unika keramik med dyremotiver.

30 de janeiro de 2025

Tusind tak for de fem stjerner, kære Vibeke. 😍🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt som jeg ønskede mit billede

Jeg har fået det smukkeste billede af det fineste menneske. Malene gjorde et stort arbejde for at finde lige det kort som passede mig og malede de fineste fugle og marsvin som jeg drømte om. Nu har jeg mange fine oplevelser samlet, smukt indrammet på væggen. Tak for det❤️

26 de janeiro de 2025

Resposta da Klintart | Malene Klint Vejlby

Der var en stor fornøjelse at male dit billede og at møde dig, Helle. ❤️🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Malene er ikke alene super dygtig

Malene er ikke alene super dygtig, men når hun arbejder som såvel billedkunstner som keramiker, så har hun en fordybelse i sine projekter og en passion for sine værker, som tydeligt afspejles i det færdige produkt.
Hun er glad, smilende og imødekommende og hele hendes person og det lille skønne atelier udstråler en varme og venlighed, som gør, at man føler sig meget velkommen.
Stor anbefaling herfra og bestemt et besøg og pengene værd.

23 de janeiro de 2025

Mange tusinde tak for din fine anmeldelse, Rikke! Den varmer virkelig! ❤️🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Malene er både en fantastisk person og…

Malene er både en fantastisk person og en fantastisk kunstner - jeg tror Malene kan alt hvad hun kaster sig over.
Malene har et super hyggeligt galleri på sin grund i Nab - man er altid velkommen og Malene har både malerier og keramik man kan forelske sig i - og det er også muligt at bestille et personligt maleri på fx et søkort, med præcis det motiv man ønsker. Absolut et besøg værd 😊

18 de dezembro de 2024

Mange tak for dine søde ord, kære Ulla Kirstine. 🥰🙏

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais