Klockeriet Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan starkt rekommendera denna butik! Mkt trevlig och kunnig personal. Bra priser och utbud på klockor. Är du osäker på vilken form av klocka du söker, då rekommenderar jag att åka till butiken pröva... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Köpte en Oris Divers Sixty-Five, Var såklart lite nervös över att köpa en såpass dyr klocka online. Kundservice var väldigt hjälpsam och kunnig på klockor och hjälpte mig hitta precis vad jag... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tänkte köpa ny Garmin men visste inte riktigt vilken jag skulle välja och vilken som passade mitt syfte vad gäller träning och friluftsliv, jag ringde in till Klockeriet och fick mycket bra och ett p... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

8 Dagar efter sedan köpet genomfördes på klockeriet.se Ordern är ej uppdaterad på deras hemsida. Inget svar, trots upprepade mail till klockeriets kundmail. Uppdatering: kort efter att mit... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Relojoaria

Klockeriet.se säljer klockor från välkända varumärken på nätet och i vår fysiska butik på Kungsgatan 15 i Uddevalla. Vi är auktoriserade återförsäljare för varumärken som Tissot, Certina m.fl. Vi har också en verkstad och genomför service och reparationer på de flesta klockor.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

186 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

12 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra service och snabb leverans

Bra service och snabb leverans. Bra pris med. Men de sa att jag skulle få en oöppnad förpackning vilket inte stämde. De hade varit inne och joxat med klockan och ställt tiden (felaktigt) och satt på sin egen tag på armbandet vilket jag verkligen inte uppskattade. Slutar de med sånt trams hade jag gett full pott.

16 de junho de 2023

Hej Karl,

Tack för ditt omdöme.
Din klocka är helt ny i originalförpackning, men då vi ger dig som kund 60 dagar öppet köp måste klockan plomberas (Det är taggen du skriver om). För att du ska få möjlighet att se och prova klockan på handleden innan du bestämmer dig så plomberar vi armbandet på klockan och inte själva boxen, så att du inte köper grisen i säcken så att säga.
Hoppas du blir nöjd med din nya limiterade Frogman! :-)

Snabbt leverans

Snabbt leverans. Klockan är sooooo fint ❤️

11 de junho de 2023

Resposta da Klockeriet

Tusen tack för ditt fina omdöme Katarzyna! :-)

Bra och snabb hantering

Bra och snabb hantering. Dessutom en lite godisbit i paketet med godingen jag köpt - 😊

24 de maio de 2023

Resposta da Klockeriet

Tack för ditt omdöme Patric!
Det är detaljerna som gör helheten :-)

Hög och snabb service

Fantastiskt bra bemötande. Snabb respons och hög servicegrad. Inte så vanligt att få det och framförallt inte från e-handlare. Snabb leverans från betalning till att jag kunde hämta ut paketet.rekommenderas varmt.

23 de maio de 2023

Resposta da Klockeriet

Tusen tack för dom fina orden!
Hoppas du blir riktigt nöjd med din nya klocka. :-)

Rekommenderas

Billigaste klockan just då. Snabb leverans. Bra hemsida.

15 de maio de 2023

Resposta da Klockeriet

Tack för ditt fina omdöme Roger. :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans, inga problem.

7 de maio de 2023

Resposta da Klockeriet

Tack för ditt omdöme Per, hoppas du blir riktigt nöjd med klockan!

I recommend this shop

Excellent service and very fast answers to questions. Extremely happy with the shop.

9 de maio de 2023

Thank you Otso!
I hope you'll enjoy your new Garmin! :-)
Best regards

Fantastisk service och engagemang

Fantastisk service och engagemang. Stort tack 🙏

12 de maio de 2023

Resposta da Klockeriet

Tusen tack för orden Fredrik!
Hoppas du får mycket glädje av din nya Sjöö Sandström.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra priser o snabb leverans

Hade tittat på alla andra klockbutiker som var tillgängliga för min G-Shock modell och Klockeriet hade bäst pris. Känner att det kunde ej ha gått smidigare

6 de maio de 2023

Resposta da Klockeriet

Tusen tack för ditt omdöme! :-)

Highly recommend!

Highly recommend!! I bought my watch on bank holiday Monday, and it arrived the Friday that week. So pleased with the service and, importantly, the watch! Thank you!

2 de maio de 2023

Resposta da Klockeriet

Thank you for your kind words Laetitia. :-)

Best regards

Ordning och reda

Ordning och reda! Punktligt och utförlig information!

23 de abril de 2023

Resposta da Klockeriet

Tack för dina ord Stefan! :-)

Micke, Klockeriet.se

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.