Wordt eerst artikel met verkeerde kleur gestuurd , bestelde klompen waarop staat maat 46 daar is het voetbed ruim 1,5 cm kleiner dan gangbaar europese maatvoering ,.. besteld , 6 euro verzendkoste... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Door eigen fout pakket niet bezorgd gekregen. Na telefonisch contact toen pakket bij bedrijf terug was bezorgd direct mijn fout laten corrigeren. Vrijdagochtend tel contact, zaterdag ochtend bezorgd d... Ver mais
1e keer besteld verkeerde kleur, we hadden de pu klompen met witte zool blauw met witte stippen willen ontvangen, dus terug voor 8 euro ook zoiets. Nou 2e poging wederom de pu klompen blauw met witte... Ver mais
Wat een leuk assortiment! Had haast met mijn bestelling, meteen een mailtje terug dat het opgehaald kon worden. Goede kwaliteit Goede service Precies zoals het hoort. Anita Sterks
Informações sobre a empresa
Al 93 jaar maken wij klompen in het prachtige Liempde in Noord-Brabant. Ons assortiment is de laatste jaren sterk gegroeid.
Informações de contacto
Van Salmstraat 19, 5281 RP, Boxtel, Holanda
- 0411700272
- info@klompenkoning.nl
- klompenkoning.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Klompenklojo
besteld , 6 euro verzendkosten naar mij toe , terug moeten sturen ( want staat op de site ,vallen normaal ?! )
en 6 euro retourkosten ,
12 euro weg , voor niets en nog meerdere emails en telefonisch contact voor de restitutie moeten doen,
Geld weg, moeite moeten doen, en uiteindelijk niets dan bittere smaak .
Voor 12.00 uur besteld is dezelfde dag…
Voor 12.00 uur besteld is dezelfde dag verstuurt, dat geeft men aan, maar ze vergeten te zeggen dat dit niet in het weekend geldt. Jammer
2 maten groter bestellen.
De medische klompen waren veel te klein, geruild voor 2 maten groter, die passen goed. Ben er blij mee!
Wat een leuk assortiment!
Wat een leuk assortiment!
Precies zoals het hoort.
Anita Sterks
Topbedrijf
We hadden een spontaan idee om klompjes te laten bedrukken voor een beurs in Brazilië. Alleen hadden we nog maar 3 dagen om het te bestellen. Met de klompenkoning gebeld, en die zouden kijken of dit ging lukken. En het is gelukt. Alles ziet er supernetjes uit, ook de draagklompen zaten er meteen bij in de doos. Ik ben een hele tevreden klant en ontzettend blij met de goede service.
Dank jullie wel Klompenkoning
Super snel geleverd, zitten perfect
Super snel geleverd, doos waar de klompen in zitten bijna net zo leuk als de klompen zelf en nog een super leuk cadeautje erbij
En de klompen vallen goed op maat en zitten ook nog eens een heerlijk
Had 2 paar besteld
Had 2 paar besteld, waarvan 1 paar snel geleverd werd. Tweede paar stond in back order. Na paar weken informeer ik waar het blijft, zeggen ze dat het al geleverd is. Ik heb werkelijk waar niets ontvangen. Misschien geen zaken meer doen met DHL, want het is echt niet bij mij geleverd.
Zijn ook maar een paar uur per dag bereikbaar. Zo jammer dit, hoop dat het toch nog netjes zal worden opgelost.
Bestelling en service
We hebben een bestelling gedaan waarin een item zat wat in een specifieke kleur geverfd moest worden. Helaas heeft dit vertraging opgelopen. De rest van de bestelling was wel voorradig. Men heeft dit, als service, afgeleverd op een door ons aangegeven adres. Super lief! Zo was het kadootje toch nog op tijd binnen. IEDEREEN BLIJ!
Tip aan verkoper: Geef de koper de keuze of een bestelling in delen mag worden bezorgd. Stel men in elk geval op de hoogte via de mail als een item een langere levertijd heeft.
Snelle levering en heerlijke sloffen!
Snelle levering en heerlijke sloffen!
de sloffen met harde zool hebben geen wollen binnenvoering
Ik heb sloffen besteld met harde zolen en “wollen binnenvoering”. Deze sloffen zijn niet van wol gemaakt, ook niet de binnenvoering. Ik heb aan het bedrijf dit aangegeven en gevraagd om gratis de sloffen retour te sturen. Het bedrijf geeft de retour kosten niet te willen vergoeden. Daarnaast zeggen ze ook dat ze de producten niet testen. Ze willen de tekst op de website aanpassen als het blijkt dat deze sloffen geen binnenvoering van wol hebben maar ze willen de retour kosten niet vergoeden. Dan heb pech.
Super ervaring
Super geholpen door Luuk!
Medische klompen raakten eerder " versleten" dan verwacht.
Na foto's te hebben overlegd een nieuw paar gekregen. Super service!
Super klompen
Goede, fijne en betaalbare werkklompen via klompenkoning besteld. Snelle levering en wat zitten de klompen weer fijn.
Goede ondersteuning aan mijn voeten tijdens mijn werkzaamheden in de zorg! 🌈
Diana klompen tropical top service
Diana klompen tropical
De service is uitermate goed .
Het probleem wat ik had is zo goed opgelost
Ik was al helemaal om van de klompen ze lopen super en zijn ook nog is heel mooi .
Ik zal dan ook zeer zeker meer bestellingen doen .en ook aan andere doorgeven .
Bianca smits
Sloffen besteld die te groot waren
Sloffen besteld die te groot waren. Ik heb het pakket retour verzonden en een dag later werden de juiste sloffen geleverd.
Dank je wel klompen koning!
klompen
Mooie klompen besteld, maar kwamen helaas met een klein beschadigd plekje op de neus binnen. Contact opgenomen met het bedrijf, super snel antwoord ontvangen. Een nieuwe paar ontvangen en een briefje dat ik het oude paar ook mag houden!
Super snelle en top service! Hier een tevreden klant:)
Pantoffel gaat snel kapot
Binnen twee maanden waren de schapenwollen sloffen kapot. De reactie van Klompenkoning was dat ik ze intensief heb gebruikt en ze niet te repareren zijn. Ik was het hier niet mee eens, dit was geen slijtage, de naad van de zool was los. Na veel geduld hebben ze uiteindelijk besloten om nieuwe pantoffels toe te zenden. Ik hoop dat deze wel deugdelijk in elkaar zijn gezet en ik er lang warme voeten van mag hebben.
Prima service
Prima service.
De wollen sloffen die ik gekocht had, gingen kapot na 3 weken. Dit had ik met eerder aangeschafte sloffen niet eerder meegemaakt.
Mailtje plus foto gestuurd, en binnen 4 dagen stond de bezorgdienst op de stoep met een paar nieuwe.
Heel netjes!,
Na 2 maande wacht ik nog op de…
Na 2 maande wacht ik nog op de bestelling. Telefoon wordt niet opgenomen en er vindt geen communicatie naar mij plaats. Ik had hen gewhatsapped en kreeg 1x een reactie. De andere berichten zijn allemaal onbeantwoord gelaten.

Resposta da Klompenkoning.nl
Geld kwijt
Op 3 december een vest besteld en betaald ad.€ 64,90. Enkele uren later kreeg ik een annulering vanuit het bedrijf, echter geen geld retour. Na vele keren bellen, voicemail inspreken en mailen heb ik geen contact kunnen krijgen met de Klompenkoning. Zuur, maar waar: geen vest en geld kwijt. Dit ruikt naar oplichting!!!!! Suze vd Giesen

Resposta da Klompenkoning.nl
Een tijdje geleden bestelde ik een paar…
Een tijdje geleden bestelde ik een paar sloffen bij Klompenkoning. Toen bleek dat een vd ritsen defect was, kreeg ik zonder problemen, een nieuw paar, naar keuze toegestuurd! Wat een fantastische service! Dank jullie wel!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.