Informações sobre a empresa
Knabbel Koning is dé online snoep- en snackwinkel voor iedereen met een zoete (of hartige) trek! Wij bieden een breed assortiment aan unieke en heerlijke snoepjes, snacks en frisdranken, zowel bekende klassiekers als exclusieve importproducten. Of je nu op zoek bent naar iets lekkers voor jezelf of een cadeau voor een ander, bij Knabbel Koning vind je altijd iets bijzonders. Bestel eenvoudig online en geniet van snelle levering in Nederland en België! 🍬👑
Informações de contacto
Holanda
- knabbelkoning.nl
Een doos vol lekkere goodies!👍🏼
Ik heb een doos vol lekkere goodies bij Knabbel Koning besteld. Alles was netjes ingepakt en vooral de Dubai reep smaakte erg goed!
Koop zo weer
Koop zo weer!
Goede service, reageren super.
Was een probeer met de pakket dienst, dit is direct opgepakt en geweldig opgelost.
10/10 service en de producten zijn geweldig!

Keuze is er genoeg
Keuze is er genoeg. De prijs lijkt goed tot je een plaatsing doet dan moet je tot een bepaalde bedraag bestellen om het te verzenden. En dat wordt niet aangegeven op jullie filmpjes op tiktok. Dat is mijn grootste bezwaar. De bestelling was oké.

Resposta da Knabbel Koning
De bezorging vanuit een leraar
De ervaring dat ik heb meegemaakt komt wel vanuit de feit dat mijn leraar de gene die de bedrijf heeft gestart het persoonlijk aan mij heeft gegeven. Ik moet wel zeggen dat mijn paket vooral zuren dingen waren en niet veel variatie had tussen zoet en zuur

Resposta da Knabbel Koning
Hele snelle verzending en super lekker…
Hele snelle verzending en super lekker snoep! Dankjewel!

Resposta da Knabbel Koning
Een leuk assortiment snacks en drankjes…
Een leuk assortiment snacks en drankjes die je niet snel ergens anders vindt. Het assortiment breidt zich snel uit. De volgende bestelling is alweer geplaatst! Daar over gesproken…. De spulletjes worden zeer zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Een feestje om te openen😃Top dus!

Goedeservice…
Top service en zeker een aanrader om hier te bestellen. De verzending is erg snel en alles wordt netjes geregeld.

Resposta da Knabbel Koning
Of je nu een snack zoekt voor jezelf of een feestje, je zit altijd goed met de Knabbel Koning
Als snack liefhebber was ik ontzettend benieuwd naar de producten van de Knabbel Koning, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ze mijn verwachtingen hebben overtroffen! De klantenservice is ook top! Bij vragen kreeg ik snel en vriendelijk antwoord.

Resposta da Knabbel Koning
Lekker snoep voor een mooie prijs
Erg lekker snoep dat niet te vinden is in de supermarkt.
Snelle levering en voor een mooie prijs.

Snel geleverd
Snel geleverd! Netjes verpakt. Veel verschillende lekkere snoep. Had ook drankjes besteld waar ik al een tijd op zoek naar was en hier gevonden,top. Gauw weer bestellen. Ook leuk om kado te doen vind ik.

Resposta da Knabbel Koning
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.