KOBAJ.com Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig ringe - og nu er de så meldt konkurs Har bestilt og de har selvfølglig trukket pengene. Afventede lang tid uden yderligere info. Lige pludselig fik jeg sms at ordren var pakket og jeg fi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte i mandags og har lige fået leveret. Vin er jo noget man køber når der er et godt tilbud. Det er ikke noget man køber og skal bruge straks. Vinen skal hvile efter transporten. Kobaj har... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Köper regelbundet från Kobaj, och har gjort i flera år. Fungerar mycket bra, och dom få gånger det varit något mindre problem, som att någon flaska gått sönder under transporten, så har det kompe... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

Något har hänt med KOBAJ.Från att varit ett trevligt sätt att handla vin har det blivit opålitligt.Väntat i 5veckor på leverans.Ursäkterna är allt ifrån vinfestival,Bring levererar inte.(Kollat med Br... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de logística

Escrito pela empresa

Køb vin direkte hos vinbonden. KOBAJ.com er en online-markedsplads, hvor du køber ind direkte hos vinbonden i fællesskab med andre. Når vi handler sammen hos vinbonden, reducerer vi transportomkostningerne, og dermed gøres hele verden til en let tilgængelig online-markedsplads. Hos KOBAJ.com hjælper vi vinbønder med at sælge deres vine direkte til forbrugeren udenom de traditionelle og dyre grossist-importører og det efterfølgende detailled. På den måde kan vinbonden tjene mere pr. flaske og du kan som forbruger eller vinhus købe vine til virkelig gode priser. Hos KOBAJ.com sørger vi for alt det praktiske omkring bestilling og betaling til vinbonden, afgifter, forsikring og transport af de indkøbte varer.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 63% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

59 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at handle god vin via Kobaj.

Nemt at handle god vin via Kobaj.
Jeg har flere gange købt vin fra forskellige vinbønder og hver han har vinen levet helt op til mine forventninger. Levering foregår nemt og problemfrit

30 de outubro de 2023

Varför jag gillar kobaj

Bra information om vinerna, lätt att beställa, levereras hem till dörren. Toppen helt enkelt. Roligt att handla från mindre leverantörer. Och hittills; bara fantastiskt goda viner.

6 de novembro de 2023

5 stjerner - hver eneste gang

Har efterhånden købt rigtig mange kasser hos Kobaj. Alt spiller, og den ene gang hvor jeg ikke mente vinen var tilstrækkelig kvalitet blev der straks handlet positivt på min henvendelse. Kæmpe anbefaling til Kobaj teamet

20 de outubro de 2023

Leverer i top!

Leverer i top!
Det er altid en fornøjelse, at deltage i et samkøb hos Kobaj - og så gå derhjemme og glæde sig til e-mailen tikker ind - vinen er ankommet, vil du hente eller have den kørt hjem til din adresse.
Fantastiske vine til en fornuftig pris, fra vinbønder over hele verden. Vi opdager vine og producenter vi aldrig har set hos vinhandlerne. What's not to like!

27 de outubro de 2023

Konceptet fungerer perfekt

Konceptet fungerer perfekt. Spændende måde at købe vin på, hvor man kan afsøge vinbøndernes sortiment. God vin til rimelige priser, og de få gange jeg har haft brug for kundeservice, har det også fungeret godt.

26 de outubro de 2023

Spännande mystery box

Jag fick mina viner i förutsatt tid och det var en rolig Mystery Box med nya bekantskaper. Allt var inte 100 i mitt tycke men väl värt upplevelsen

25 de setembro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Det tar väldigt lång till mellan…

Det tar väldigt lång till mellan leverans och betalning. Otydlig leveransinfo som inte stämmer.

12 de outubro de 2023
logótipo da KOBAJ.com

Resposta da KOBAJ.com

Kære Helene

Mange tak for din bedømmelse. Jeg håber at champagnen smager selvom det desværre tog lidt ekstra tid for din levering. Den ting der blev misforstået hos Bring, og som gjorde at den blev en uges tid forsinket i forhold til normalt, er nu på plads så det ikke sker igen. Det beklager vi meget for. Jeg håber. at du stadig vil fortsætte med at købe dine vine via Kobaj.

De bedste hilsner
Allan - Kundeservice Kobaj.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais