Hurtig levering og pakket godt, så alle varer kom fint frem. Vi bestilte Jersey tyndsteg, Terres majors, Black Tiger rejer, lækre ribs til en fødselsdag vi skulle holde. Alt var super lækkert og mørt.... Ver mais
A empresa respondeu
Første køb hos Kødriget men bestemt ikke sidste gang Lækkert kød Pakket forsvarligt med is og modtaget i flamingo kasse Vældig gode dunser Køber gerne igen
Har handlet mange gange på Kødriget. Aldrig blevet skuffet, altid kød af bedste kvalitet og levering til tiden. Kæmpe anbefaling herfra.
Alle pengene værd. Alt var perfekt, og stadig frossen da det blev leveret. Men bearnaisesaucen var lige for meget eddike for vores smag. Og så skilte den da vi begyndte at varme den op, og ko... Ver mais
A empresa respondeu
Vi sælger kvalitets kød, vin og tilbehør fra hele verdenen. Vi driver en online slagterforretning og fysisk butik.
Guldagervej 107, 6710, Esbjerg V, Dinamarca
Respondeu a 82% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Har lige modtaget de lækreste ting til sommerens grill-aftner på terrassen
Altid god kvalitet og service
Glæder mig.....mums
Første køb hos Kødriget men bestemt ikke sidste gang
Lækkert kød
Pakket forsvarligt med is og modtaget i flamingo kasse
Vældig gode dunser
Køber gerne igen
Super kvalitet, lækre tilbud, go service. Har handlet her flere gange og flere gæster vi har haft til middag handler der også nu ;)
Rigtig god kød og så smager det godt. Jeg har bestilt færdige ting.
Hurtig og stabil levering. Fik kødet i går så har kun nået at spise en monster ribeye og den var dælme 😋 kunne dog ikke spise op så må jo spise resten i dag 😀
Hurtigt, nemt og lækkert.
-Hurtig levering
-Nemt at bestille med gode rabatter
-Altid lækkert kød

Resposta da Kodriget
Desværre ikke den bedste oplevelse med et af tre produkter, men Kødriget vil refundere mig så deres kundeservice er upåklagelig.

God hjemmeside
Levering perfekt
Kødet er fremragende
Varm anbefaling herfra

Hurtig levering og rigtig fin kvalitet. Kan anbefales 100%

Resposta da Kodriget
Lækkert kød som blev leveret som planlagt.

Resposta da Kodriget
Bestilte en oksefilet d. 30/03 og til levering onsdag d.15/04 da jeg skulle bruge den til konens fødselsdag om lørdagen d. 18/04 blev ringet op fra kødriget.dk i dag d. 15/04 hvor den skulle være leveret og fik at vide at jeg ikke ville få min oksefilet da de ikke havde modtaget den mængde de regnede med 😡så står man der uden kød til 20 Personer syntes virkelig de burde skamme sig. Så hvis i bestiller kød til en planlagt fest skal i ikke invitere nogen før i har modtaget kødet. Dårlig service dårlig firma.

Rigtigt godt udvalg.
Fantisk smag i okse kødet og div. til fornuftige priser, er til enhver som man selv, kan vælge hvad ens behov er.
Tranport er alle tiders, meget tilfreds og vil forsat med at handle hos dem.
Ser frem til næste gang, jeg bestiller.
M.v.h Palle Falslund

Resposta da Kodriget
Bestilte fire monster entrecote. Størrelser og facon varierede så meget at det ikke kunne serveres for gæster.
Tilberedte den ene, som var mør og velsmagende.

Super nemt og god kvalitet kød. 🥩 Der leveres som aftalt 👍

Resposta da Kodriget
God service og levering var også meget tilfredsstillende
Vil helt sikker handle der igen

Resposta da Kodriget
Masser af kød på benene og virkelig møre og lækre
Du spiser kun det halve af hvad du gør når du har købt Jensen’s ben eller Tulip’s pga mængden af kød , så de er faktisk også billigere

Resposta da Kodriget
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.