Køblogo

3. Designer gráfico
  4. Web designer
  5. Website Designer

Escrito pela empresa

Hos KøbLogo sætter vi stor pris på at designe tidsløse logoer i høj kvalitet og til markedets laveste pris. Vi designer til alle typer af kunder, og vi kører med 100% tilfredshedsgaranti.

Informações de contacto

Nemt og kvalitetsfuld

Køblogo hjalp mig med at lave mit virksomhedslogo. Emil arbejdede effektivt og lydhørt på mine ønsker og det endte med et logo, jeg var tilfreds med og som havde forestillet mig på forhånd. God kvalitet i det grafiske arbejde.

12 de setembro de 2025

Super tilfreds!

Super tilfreds!
Fedt oplevelse med Køblogo. De var virkelig lyttende, troværdige og tålmodige hele vejen. De forstod præcis, hvad jeg ville have, og lavede en logo, der er lige i skabet. Kan klart anbefale dem, hvis man vil have et professionelt logo uden bøvl. Tak for hjælpen!

24 de abril de 2025

Anbefaling af Køblogo

Vi i foreningen Det Sorte Får har haft en særdeles positiv oplevelse med Køblogo.
Deres hurtige respons, effektive håndtering og fleksibilitet i forhold til ændringer har været imponerende.
Løsningen har levet fuldt op til vores forventninger, og vi kan varmt anbefale deres service til andre.

Det Sorte Får

1 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt, hurtigt og god behandling

Emil er utrolig nem at snakke med, og super høflig. Vi brugte en del tid på diverse ændringer (da jeg er sindsygt perfektionistisk med div. detaljer). Der var ingen sure miner fra Emil og vi endte med et super flot logo.

2 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er en forening som virkelig trængte…

Vi er en forening som virkelig trængte til nyt logo, da det eksisterende er lavet tilbage i 90'erne. Vi er nu endt med et mega fedt logo, som vi ikke kan vente med at komme rundt og vise. Der har været store som små rettelser, men køblogo har været meget lydhør for vores ønsker. De har vist at de virkelig besidder tålmodighed, med krævende kunder.
Vi kunne ikke være mere tilfredse med deres arbejde og for deres samarbejde!
100 stjerne herfra!!

29 de novembro de 2024

Startede ny webshop forleden

Startede ny webshop forleden, og skulle selvfølgelig bruget logo. Ham Emil fra køblogo.dk var hurtig til at give mig nogle forslag, og kom med det perfekte match. Super god service og endnu bedre logo, klart 5 stjerner herfra ..

2 de dezembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais