Vandaag geholpen door zeer vriendelijk en vakkundige medewerkers.Horloge ter reparatie gebracht,en in mijn oren 3e oorbel laten 'schieten",erg blij mee!.Hoe de dames dat ook bij kleine kinderen dede... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Online een armband aangekocht vanuit België. Beetje problemen bij post.nl maar het hele team van koelinkjuwelier.nl heeft zijn uiterste best gedaan om dit persoonlijk op te volgen en om ervoor te zorg... Ver mais
Wat een fantastische ervaring. We zijn geholpen door Claudia, wat een topper is dat. Samen met haar expertise prachtige oorbellen ontworpen. Ze straalt deskundigheid uit en vertrouwen. We komen zeker... Ver mais
Vandaag bezocht in een zoektocht naar een horloge voor mijn vrouw. Er is een heel mooi breed aanbod van mooie merken en zeer professionele hulp. Bijzonder prettig geholpen. Helaas voor Koelink is de... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Ourivesaria
- Avaliador de jóias
- Gravador de jóias
- Reparação de jóias
- Reparação de relógios de pulso
- Relojoaria
Al sinds 1895 is Juwelier Koelink hét vertrouwde adres in Oost-Nederland voor al uw juweliersaankopen (horloges en sieraden), reparaties, taxaties en adviezen. Officieel dealer van vele merken. Service, kwaliteit en klanttevredenheid zijn kernwoorden die bij ons hoog in het vaandel staan. Zo beschikken wij over een service afdeling met mensen die meer dan 40 jaar ervaring met zich mee brengen. Wel zo vertrouwd!
Informações de contacto
Haverstraatpassage 34, 7511 EX, Enschede, Holanda
- 0534324433
- Klantenservice@koelinkjuwelier.nl
- koelinkjuwelier.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da koelinkjuwelier.nl
Top! Ruim boven verwachting! Hoewel het een horloge onder de 100…
Hoewel het een horloge onder de 100 euro betrof en 40%afgeprijsd, was het uitstekend en feestelijk verpakt en op tijd gezet. Er zat een kaartje bij van de persoon die voor de zending verantwoordelijk was. Bravo!

Netjes afgehandeld
Netjes afgehandeld, het cadeautje werd enthousiast in ontvangt genomen! bedankt!

Resposta da koelinkjuwelier.nl
heel vriendelijk en behulpzaam het…
heel vriendelijk en behulpzaam het juweel tiptop ok

Resposta da koelinkjuwelier.nl
Snelle levering en keurig verzorgd.
Snelle levering en keurig verzorgd.
Mooi ingepakt erg professioneel.

Resposta da koelinkjuwelier.nl
Zeer tevreden over jullie service kom…
Zeer tevreden over jullie service kom al jaren bij jullie

Resposta da koelinkjuwelier.nl
Mooie oorbellen, op tijd geleverd.
Ondanks alle problemen met de post, heeft Koelink onze cadeau tijdig geleverd. Onze vriendin was erg blij met de oorbellen, de kwaliteit en aanzicht ervan.

Resposta da koelinkjuwelier.nl
Het bestelde horloge kwam reeds de…
Het bestelde horloge kwam reeds de volgende dag. Uitstekend verpakt.
Het bandje was wat te ruim, dus ben ik de dag daarna nog even langs de winkel geweest, waar ik prima ben geholpen. Alle waardering voor de goede service.

Resposta da koelinkjuwelier.nl
Snelle levering en top service!
Ik raad deze juwelier enorm aan! Snelle levering en geweldige service.

Super fijne winkel
Super fijne winkel! Zoals het hoort! Super snel geleverd, super leuk ingepakt etcetera, absoluut voor herhaling vatbaar!

Uitstekend
Uitstekend. Snel ontvangen en de tijd op het horloge was zelfs goed gezet.

Resposta da koelinkjuwelier.nl
De artikelen die ik besteld had waren…
De artikelen die ik besteld had waren uitverkocht, ik werd meteen op de hoogte gebracht, wn zijn samen tot een oplossing gekomen.