We hebben 4 september 2026 een Philips koffiemachine besteld. Tot op heden niets ontvangen. De site is een week onbereikbaar geweest, daarna mail gekregen dat ze weer online zijn en dat er vertr... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Eigenlijk nog geen eens 1 ster 28 augustus besteld, NOG STEEDS NIKS ONTVANGEN! Op een gegeven moment wel een mail ontvangen, dat het weer online was maar whatsapp geeft geen reactie, voicemail bij be... Ver mais
Bestelling geplaatst 3september maar niets ontvangen. Ook zijn ze via geen enkele weg bereikbaar. Bellen krijg je de melding mailbox vol . Whats app krijg je de melding onderhoud, we komen zo snel mog... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 9% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
We hebben 4 september 2026 een Philips…
We hebben 4 september 2026 een Philips koffiemachine besteld.
Tot op heden niets ontvangen. De site is een week onbereikbaar geweest, daarna mail gekregen dat ze weer online zijn en dat er vertraging bij de leveringen zijn... We hebben ze gemaild en via 06 nummer contact gezocht, maar geen tegenbericht gehad.
Het is mijn verjaardag kado, vandaag.
En staan met lege handen.
waardeloos.
waardeloos.
Koffieapparaat besteld. bleek niet leverbaar. annulering ingediend. geen enkele reactie op mails en app. Geld niet terug. Dus paar honderd euro lichter.
Gewoon ordinaire oplichters.
28 augustus een bestelling geplaatst
28 augustus een bestelling geplaatst
Na een week een mail gestuurd wanneer ik mijn bestelling kon verwachten
Kreeg te horen leverings problemen
Toen ging de site uit de lucht
Week er na weer online
Nu reageren ze niet meer op mijn mail
Dus in het kort ze willen wel geld maar leveren doen ze niet
Dus oplichting
Eigenlijk nog geen eens 1 ster 28…
Eigenlijk nog geen eens 1 ster 28 augustus besteld, NOG STEEDS NIKS ONTVANGEN! Op een gegeven moment wel een mail ontvangen, dat het weer online was maar whatsapp geeft geen reactie, voicemail bij bellen.
Dus bezin eer je begint!! We zijn bezig met andere stappen!!
Koop hier absoluut niets
Koop hier absoluut niets! Ik heb een bestelling geplaatst en in totaal €377 betaald, maar ik heb nooit een product ontvangen.Hoewel er wel contact is via e-mail en WhatsApp, word ik alleen maar aan het lijntje gehouden. Ze verzinnen constant smoesjes en onzinverhalen over 'terugbetalingstermijnen' en 'looptijden', maar er wordt helemaal niets teruggestort. Het is pure tijdrekkers tactiek. Dit bedrijf (gekoppeld aan Condor Media B.V.) incasseert je geld en levert gebakken lucht. Trap er niet in en bestel hier absoluut niet!
8-9-'26
Totale onzin! Er is helemaal niets gestort!
Het is jammer dat ik hier geen foto van mn afschriften kan laten zien!
Koffiemerken.nl moet zelf de bewijzen tonen dat zij mij terugbetaald hebben!
Ik heb nu gereageerd op een reactie van koffiemerken.nl.
Ik zou dat niet meer doen, na het reageren, zorgt hij er voor dat de review een tijd niet meer te zien is.
Inmiddels weet ik van wie condormedia bv/koffiemerken.nl is.
Eigenaar: René Sander Halma
Gevestigd: Doniastrjitte 23, 9044ND Bitgum
Oplichters Koffiemerken en Condor Media weer actief
En opnieuw zijn de oplichters van Koffiemerk.nl en Condor Media online met hun websites. Mensen trap er niet in. Je bent je geld kwijt en er wordt niets geleverd.
Criminelen zijn het.
Net als alle anderen ben ik ook…
Net als alle anderen ben ik ook getroffen door het niet geleverd krijgen van de koffie machine. Mooi mailtje van de week dat ze weer online zijn en alles gaan regelen. Geloof er niets van. Proberen gewoon dat we onze mond houden.
Ik heb betaald met mijn credit kaart en kan helaas pas na 30 dagen alles betwisten. Heb alle mails etc bewaard om mee te sturen. Hopelijk krijg ik het via hun nog terug omdat je vaak verzekerd bent met een credit kaart.
Oplichters!!
Ik heb al eerder bericht geschreven. Dat ze niet leveren en je je geld ook niet terucht krijgt! DE SITE WAS OFLINE MAAR NU WEER ONLINE. ZE PROBEREN HET WEER , MENSEN TRAP ER NIET IN!!
Wat een stel oplichters
Wat een stel oplichters. Geen schaamte en gewoon de site weer online. Trap hier niet in. Je bent gewoon je geld kwijt!
2 weken gekeden Koffie machine gekocht
2 weken gekeden Koffie machine gekocht, betaald en een ontvangst bevestiging ontvangen. Vervolgens geen bericht meer. Via whatsapp contact gehad, waarin ze aangeven veen storing te hebben. Site uit de lucht, whatsapp niet meer bereikbaar. Ik wacht nog steeds op mijn Koffie machine. Dus niet bestellen via deze site!
OPGELICHT
OPGELICHT. MOOIE PRAATJES HOUDEN JE AAN HET LIJNTJE.
JE KRIJGT HELEMAAL NIKS. GEEN KOFFIEAPPARAAT EN GEEN GELD.
Opgelicht
Geachte, ook ik ben 1 van de gedupeerde, maar ben van België, wil zeker wel klacht indienen, maar waar doe ik dat dan best, bij de Belgische politie of in Nederland?

Resposta da Koffiemerken
Nog iemand deze leugenachtige mail…
Wederom nieuwe email ontvangen van onze vrienden koffiemerken.nl.
Ik zou ze aanraden ipv mails te sturen, betaal je gedupeerden eens terug.
En wederom zijn ze bezig met Trustpilot reviews te verwijderen schaamteloos.
En wat merken we met zijn allen de site weer online !!
Kunnen ze weer achteloos mensen hun geld afpakken met nog steeds de te goedkope koffiezetapparaat.
Hieronder de mail die ik vandaag van hun ontving.
Ps ze hebben meer tijd nodig; om hun koffers goed te kunnen inpakken denk ik, als ze met ons geld ergens vakantie gaan houden.
Beste klant,
Wij willen u informeren dat Koffiemerken.nl weer volledig online en bereikbaar is.
Onze website is de afgelopen dagen tijdelijk niet bereikbaar geweest vanwege een controle van de registratiegegevens van ons domein. Deze controle is inmiddels afgerond en onze website en systemen zijn weer beschikbaar.
Wij zijn momenteel bezig met het verwerken van alle openstaande bestellingen, annuleringen en betaal- en terugbetalingsverzoeken. Vanwege de tijdelijke onderbreking is hierbij een achterstand ontstaan. Wij verwachten deze verzoeken gedurende de komende werkdagen verder te verwerken.
Heeft u ons tijdens de afgelopen dagen al een e-mail of verzoek gestuurd? Dan hoeft u dit niet opnieuw te versturen. Uw bericht wordt meegenomen in de verdere verwerking en u ontvangt van ons bericht zodra uw bestelling of verzoek is afgehandeld.
Onze excuses voor de tijdelijke onbereikbaarheid en de hierdoor ontstane vertraging. Wij danken u voor uw geduld en begrip.
Klantenservice Koffiemerken.nl
Condor Media B.V.
infkoffiemerken.nl
Nog iemand deze leugenachtige mail ontvangen.
Ook ik heb aangifte reeds tegen Condor Media bv en koffiemerken.nl gedaan.
SAMEN STAAN WE STERK.
Beste klant,
Momenteel is onze website Koffiemerken.nl tijdelijk niet bereikbaar vanwege een controle van SIDN, de beheerder van het l-domein.
Aanleiding hiervoor is dat na een recente adreswijziging van ons bedrijf de contactgegevens bij de domeinregistratie nog niet volledig waren bijgewerkt. Wij hebben inmiddels contact met SIDN en zijn bezig om de gegevens te laten controleren en actualiseren.
We verwachten dat dit deze week wordt afgerond en dat Koffiemerken.nl daarna weer normaal bereikbaar is. Zodra dit is opgelost, kunnen wij de verwerking van bestellingen en betalingen weer volledig hervatten.
Tot die tijd zijn wij uitsluitend per e-mail bereikbaar via blablav.com. Heeft u een vraag over uw bestelling, dan kunt u deze naar dit e-mailadres sturen.
Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld en begrip.
Klantenservice Koffiemerken.nl
Condor Media B.V.
Koffiemerken.nl
Koffiemerken.nl. Geld overgemaakt. Geen machine en na invullen herroepingsformulier ook geen geld terug. Website en telefoon, emails uit de lucht. Niet te bereiken. Ook de sites Koffani.com,Atlaskoffie.com, koffiekist.nl,koffiemetro.com,koffiemerken.nl,Condormediabv.com allemaal hetzelfde en dus fake. Oplichters!!! Aangifte is gedaan.
Niks geleverd en geld weg!
Wij hebben in eind augustus een koffie machine gekocht. Het geld over gemaakt. Tot op heden geen levering. Mail doet het niet. We hebben via whatsapp contact gehad. Ze kopen via partners. Ze hebben ons een herroepingsformulier gestuurd. Het geld zou binnen 14 dagen terug gestort worden. Tot op heden geen koffie machine en geld weg!!
Oplichting!!!
Op 31-08-2026 net als vele anderen een Philips espressomachine besteld, in eerste instantie keurig te woord gestaan via mail en whatsapp. na aantal dagen aangegeven dat ik order wens te annuleren en kreeg zelfs een herroepingsformulier, deze ingevuld en verzonden. nadien niets meer vernomen.
Voorheen weinig negatiefs te vinden over koffiemerken.nl nu wemelt het van de berichten van oplichting. Site is inmiddels uit de lucht en mail komt niet meer aan.
Malfide bedrijf
Malfide bedrijf. Ook Condor Media is hetzelfde. Aangifte gedaan en Arag rechtsbijstand ingeschakeld. Mocht u rechtsbijstand hebben meld het daar ook! Hoe meer mensen zich melden hoe groter de kans van slagen op een rechtszaak. DEZE MENSEN MOETEN GESTOPT WORDEN!!
14 augustus koffieapparaat besteld
14 augustus koffieapparaat besteld, aan het lijntje gehouden, niets ontvangen, geld waarschijnlijk weg.
Oplichters.
Hier niets kopen oplichters!
Heb op 23 augustus een koffiemachine besteld.
Net als vele andere heb ik bij koffiemerken.nl ook €349 betaald voor een koffiemachine. Op de afschrijving stond als ontvanger de naam Condor Media b.v. Deze website is nog wel in de lucht met hetzelfde adres!! Ik krijg net als de rest totaal geen contact meer met het bedrijf. Website uit de lucht en WhatsApp komen niet aan en een reactie blijft uit.
Tot op heden geen koffiemachine ontvangen niet meer te bereiken en €349 kwijt.
Ik zou hier absoluut niet bestellen STELLETJE OPLICHTERS ZIJN HET!!!
Aangifte is gedaan.
Scam website
This scammer very strategically put the great offer on one of the popular coffee machine. Collected all the money. Respond politely to everyone to gain some time, so no one request refund from bank. And now runaway with all the money. I also bought it on August 31st. Learnt my lesson to never buy anything from new website. Already filled police complain so atleast get back the VAT return.