Criminelen ze verkopen je info pas op omdat E niet willen reageren doen ik het via hier Under Article 17 of the General Data Protection Regulation (GDPR), I have the right to have my personal... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Never use Kokobet! I deposited money, played some games, and have been trying to withdraw my money for over a month now, probably 10 to 15 times. Every single time the withdrawal gets cancelled... Ver mais
Ik speel hier nu bijna 1 jaar en ze betalen prima uit zij het pas na 3 dagen...72u maximaal. Verder prima goksite, mits je het niet erg vindt om 3 dagen te wachten op je gewonnen geld. Heb net nog bed... Ver mais
Honestly, wasted my time. The site constantly freezes, even during normal loading. Deposit went through but balance didn’t show for almost an hour. Support sends copy-paste replies, useless. Games lag... Ver mais
Informações sobre a empresa
Kokobet Casino biedt een uitzonderlijke online spelervaring met een breed scala aan casinospellen en een uitgebreid sportboek. Spelers kunnen genieten van thematische slots, blackjack, roulette en live dealer games van topleveranciers zoals Evolution Gaming en Pragmatic Play. Bankieren is flexibel, met cryptocurrencies, e-wallets en traditionele methoden. Liefhebbers van sportweddenschappen zullen de scherpe kansen op populaire evenementen waarderen. Kokobet promoot verantwoordelijk spelen en biedt zelf-uitsluitingstools voor de veiligheid. Nieuwe spelers kunnen aanspraak maken op welkomstbonussen voor een meeslepend en veilig spelavontuur.
Informações de contacto
Holanda
- support@kokobet.nl
- kokobet.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Pure scam
Pure scam. Je kan blijven storten, mooie bonussen en andere mooie elementen. TOTDAT je geld terug wilt vragen. Mijn account werd ineens gesloten met als reden dat er frauduleuze praktijken zijn doorgevoerd op mijn account. Deposits weg, bijna €1500 aan withdrawals weg.
Eindstand: OPGELICHT
📣 Waarschuwing voor iedereen die overweegt te spelen bij Koko.bet
Ik wil iedereen waarschuwen voor het online casino Koko.bet. Mijn ervaring met hen was zeer slecht en voelt als pure oplichting. Hieronder mijn verhaal:
Ik won een bedrag van €25.000, maar kon daarvan slechts €10.000 uitcashen – en dat pas na vier dagen wachten. Daarna kreeg ik plots €5.000 teruggestort naar mijn speelaccount, zogenaamd omdat dit eerder door mijn bank niet was verwerkt. Dat geld wilde ik gewoon terug op mijn rekening, want het was nooit gebruikt om mee te gokken.
Maar Koko.bet verplichtte me ineens om dat bedrag volledig rond te spelen voordat ik het kon opnemen. Dus ook al wilde ik er niet mee gokken, ik moest het inzetten – anders kreeg ik mijn eigen geld niet terug.
Daarnaast loopt de site vaak vast, vooral tijdens het spelen van roulette. Het viel me op dat dit steeds gebeurde als ik veel geld op één nummer zette. Het lijkt opzettelijk, alsof ze technische problemen gebruiken om inzetten te blokkeren wanneer je aan het winnen bent.
Ik heb screenshots van al mijn gesprekken en bewijs van de transacties. Alles laat duidelijk zien dat ik alleen maar mijn geld terug wilde – maar dat werd geweigerd tenzij ik meeging in hun “regels”, die telkens veranderen.
❗Kort samengevat:
• Traag en beperkt uitbetalen
• Technische storingen bij inzetten
• Oneerlijke voorwaarden bij terugbetaling
• Verplichte “wagering” op geld dat nooit gegokt is
• Slechte klantenservice
⸻
Mijn advies: speel NIET bij Koko.bet. Ze zijn onbetrouwbaar en maken het je moeilijk of onmogelijk om je geld te krijgen. Deel dit bericht als je ook anderen wilt waarschuwen.
Hetzelfde als alle andere casinos
Ze zijn gul met bonussen en free spins. Nog geen problemen ondervonden. Ze zijn net hetzelfde als een ander online casino.
Its one of the best casino’s I know!
Its one of the best casino’s I know!
A lot of choice for games and always customer friendly !
If you want help the VIP Manager Will help you.
Leuke site tot dat je wilt uitbetalen…
Leuke site tot dat je wilt uitbetalen dan is het helaas niets. Alleen geld innen dat kunnen ze wel.
Gok alstublief bij een andere website!
Slechte spellen, wallet is heel onduidelijk, weigeren om uit te betalen.
very bad expirience ,players are not…
very bad ezpirience ,players are not valuable
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.