Koldingsbedsteservice Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Pris, service og leveringstid helt i top 😎👊🏼 Jeg er super glad for min Segway Navimow LiDAR 220 Pro 🤩👍🏼 Desværre havde pakken haft en lidt hård medfart under transporten, men pga. virkelig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super godt produkt til markedets bedste pris. God hjemmeside, nem og overskuelig, flere gode betalingsmuligheder. Hurtig overdragelse til kurer. kurer lidt længe om levering , 4 dage efter web-sh... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Prisen var ok. Faktisk væsentlig billigere end nærmeste konkurrent. MEN pengene blev hævet før påske. Der kom ingen beskeder om at varen var på vej eller noget tracking nummer (kun at ordren var... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde en rigtig god oplevelse. Alt gik som det skulle. Vi købte en havetraktor og fik den 2 dage efter. Havde vi spørgsmål til fragt eller andet fik vi svar med det samme. Ordre processen gik... Ver mais

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

315 opiniões

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 16% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

105 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

MEGET DÅRLIG SERVICE

MEGET DÅRLIG SERVICE, iforbindelse med returnering af vare. Firmaet ville ikke hjælpe med at bestille fragtafhentning. Da firmaet modtog varen, mente de at kassen var totalt smadret, og varen havde ridser, hvorfor firmaet ikke ønskede at refundere beløbet. Det var bestemt ikke tilfældet, kassen var intakt og de små ridser, havde vi ikke bemærket ved afsendelse. Vi har hentet varen hos dem igen - og kan ikke anbefale dette firma.

29 de abril de 2026
logótipo da Koldingsbedsteservice

Resposta da Koldingsbedsteservice

Hej tak for din anmeldelse.... vi er så ikke enig i din udlæggelse der er ridser i maskinen samt kassen er bulet. vi nægtede ikke at tage retur men ville dog ikke give det fulde beløb retur dan den skulle have skiftet et dæksel samt ikke vil kunne sælges som en ny vare som den så ud.
vi sendte dig også billeder med det samme vi pakkede den ud og der manglede en pap klods i kassen som er den der har gjort den er russet rundt inden i kassen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ganske kort tid efter min bestilling…

Ganske kort tid efter min bestilling var lagt på jeres hjemmeside, fik jeg en melding om at mine vare var pakket og lagt i forsendelse. Levering kom promte og motorsav i flot pakke, så den er kommet sikkert frem. den glæder vi os til at bruge.

1 de maio de 2026

Lyn hurtig levering

Er fuldt ud tilfreds😊.
Har aldrig prøvet at en ordre blev leveret så hurtigt .
Bestilte om morgenen og varen blev leveret samme eftermiddag .
Så 5 stjerner herfra 👍

27 de abril de 2026

Nemt og hurtigt

Bestilte en kwern home 550 til min nabo og der gik ikke mange timer før den stod her hos mig med Brink transport
Det var næsten lige før det kunne havde været en samme dag levering fra Kolding til Møgeltønder
Tak for en rigtig god service og 5 ⭐️ herfra

7 de abril de 2026

God service ved fejlkøb

Jeg bestilte en kabelfri robotklipper online hos Koldingsbedsteservice. Beskrivelsen på deres web var noget misvisende set fra min side, idet det krævede et yderligere tilkøb for ca. kr. 2.800, for at robotklipperen rent faktisk kunne fungere uden kabel - dette var ikke tydeligt angivet i produktbeskrivelsen. Jeg returnerede derfor robotklipperen. Jeg vælger alligevel at give 5 stjerner, idet jeg modtog varen hurtigt efter bestilling, og jeg fik mine penge retur umiddelbart efter, at Koldingsbedsteservice fik robotklipperen retur.

7 de abril de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Prisen var helt fin, men…

Prisen var ok. Faktisk væsentlig billigere end nærmeste konkurrent.

MEN pengene blev hævet før påske. Der kom ingen beskeder om at varen var på vej eller noget tracking nummer (kun at ordren var behandlet).
Varen skulle være kommet med Bring - som aftenlevering. Det skete bare ikke. Efter påske blev varen leveret af GLS som “morgenlevering”. Heldigvis var der nogen hjemme. Der var nemlig tale om en mindre men relativ dyr vare.

30 de março de 2026

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais