Banner for KonditorBager A/S

KonditorBager A/S Opiniões 2876

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte 21 sandwichs, som frokost til en udlands fodboldtur - med tidlig afgang - medarbejderen mødte før ind, for at jeg kunne hente dem frisksmurte kl 05.30 om morgenen - og de var virkeligt gode 👌�... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Når i nu selv aktivt skriver og spørger får i også min ærlige mening. Bestilte en brunsviger kagemand med slik på til 5 års fødselsdag. Da vi modtog brunsvigeren var der ikke slik på. Jeg har forsøg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De laver noget fantastisk brød, og et kæmpe udvalg af fantastiske kager. Hvis man er til citronmåne, så er denne bager lige stedet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Die besten Brötchen die wir jemals in Dänemark gegessen haben, auch der Kuchen und die Rumkugeln sind ein Traum. Besonders hat und die online Vorbestellung gefallen. Die Mitarbeiter sind super nett, w... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Padaria

Sobre KonditorBager A/S

Escrito pela empresa

KonditorBager er en kendt bagerkæde med butikker fordelt over hele landet.

Bagerkæden blev startet i 1977 af konditorer og bagere, der ville hæve kvaliteten og slå et ekstra slag for det smagfulde håndværksbagte.

Derfor kan du hos os få både velbagt bagerbrød og kulinariske konditorkager i én og samme butik. Her finder du alt, hvad hjertet og munden kan begære. Til den sunde livsstil og til den søde tand. Til hele familien. Til hverdag og fest.

Vores løfte til dig

Escrito pela empresa

Smag for godt håndværk
Hos os er det ægte håndværk, gode råvarer og kærlighed til bagning – præcis som en rigtig bager skal være. ❤️
Vi går langt for vores kunder
Vi lytter meget til vores kunder – og bager efter deres ønsker. Når I spørger efter noget særligt, gør vi os umage for at skabe det i vores bagerier. 👨‍🍳🥐 <br> For vi elsker at forkæle jer med friskbagt håndværk og gode smagsoplevelser hver dag.

Altid friskbagt

Mens de fleste stadig sover, er vi allerede i gang i bageriet.

Mens de fleste stadig sover, er vi allerede i gang i bageriet.
Vores bagere står tidligt op, så du og din familie kan nyde friskbagt brød hver dag.

Kig forbi og duft forskellen.

Informações de contacto

Promotion box for KonditorBager A/S

𝐇𝐞𝐧𝐭 𝐯𝐨𝐫𝐞𝐬 𝐧𝐲𝐞 𝐀𝐩𝐩📲

Med vores rabat app kan du få digitale stempelkort, tilbud og gaver.

4,5

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 54% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Lækker og fin kagemand

Lækker og fin kagemand

Resposta da KonditorBager A/S

Tusind tak for de flotte ord 😊

Hvor er det dejligt at høre, at kagemanden faldt i smag. Vi håber, den var med til at gøre dagen lidt ekstra festlig 🎉

Classificada 4 em 5 estrelas

Venlig betjening

Venlig betjening, og ofte smagsprøver 😊

Tak for de flotte ord 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever venlig betjening – og at vores smagsprøver falder i god jord. Det er altid en fornøjelse at kunne give lidt ekstra med på vejen.

Vi håber at se dig igen snart i butikken 🥐✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækkert og nemt at bestille

Lækkert og nemt at bestille. Altid klar til tiden.

18 de fevereiro de 2026

Resposta da KonditorBager A/S

Tusind tak for din fine besked 🤍

Vi er rigtig glade for at høre, at bestillingen er nem, og at den altid står klar til tiden. Det betyder meget for os – og vi glæder os til at byde dig velkommen igen 😊🥐

Classificada 5 em 5 estrelas

Super kage og smart med click & collect :-)

1 . Smart med click & collect
2. Brunsvigerkagen smagte super :-)

24 de fevereiro de 2026

Resposta da KonditorBager A/S

Tusind tak for din besked 😊

Hvor er det dejligt at høre, at Click & Collect fungerer godt – det er vi rigtig glade for! Og skønt at brunsvigerkagen smagte 🤩 Det er en klassiker, vi også selv er ret vilde med.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os 🙏

Lækkert

Smager altid godt og lækkert

23 de fevereiro de 2026

Resposta da KonditorBager A/S

Tak for de dejlige ord 🤍
Det glæder os virkelig at høre, at det smager godt og lækkert. Vi gør os umage hver dag for at levere godt håndværk og gode smagsoplevelser.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service og lækre kager.

Super god service og lækre kager.

De hjalp os med at sørge for dejlige kager til en 18 års fødselsdag.

De kan varmt anbefales.

22 de fevereiro de 2026

Resposta da KonditorBager A/S

Tak for den flotte anmeldelse ⭐

Hvor er det dejligt at høre, at kagerne var med til at gøre 18-års fødselsdagen ekstra særlig 🎂🎉 Det betyder meget for os, at I havde en god oplevelse hos os.

Lækre sandwich fra Konditorbageren

Pakket og skåret som ønsket. Lækkert brød, hvor det forskellige fyld var lavet med flere slags brød.

22 de fevereiro de 2026

Resposta da KonditorBager A/S

Tak for den flotte anmeldelse 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at sandwichene faldt i smag, og at både brød og fyld levede op til forventningerne 🥪✨

Farligt lækkert

Pas på!......Det er yderst farlige butikker at besøge, hvis man trænger til at tabe sig, men har en svaghed for klassisk dansk bagværk af høj kvalitet.....
Det er som om, at min fornuft og selvkontrol glemmer at gå med mig ind over dørtærsklen, hos vores lokale konditorbager i Risskov, hvis jeg kommer til at gå derind......Og når jeg kommer ud af butikken, har jeg pludseligt enten en lille papirspose i hånden eller en æske i indkøbsnettet.......suk.....hvis bare det dog ikke var så fandens lækkert og friskt hver gang, så var det noget nemmere at styre trangen😄

23 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Hej 😊

Sikke en herlig besked – tusind tak!

Vi må nok indrømme, at vi kender problemet… vores bagere gør jo deres allerbedste for at gøre det svært at gå tomhændet ud af butikken 😄 Duften af friskbagt brød og klassisk dansk bagværk kan være svær at stå imod.

Dejligt at høre, at vores konditorbager i Risskov leverer lækkert og frisk bagværk hver gang – den ros giver vi meget gerne videre til holdet i butikken 👏

Rigtig god dag – og pas på næste gang du går forbi døren 😉

Classificada 2 em 5 estrelas

Min feedback gælder udelukkende på den…

Min feedback gælder udelukkende på den mgp kage som jeg købte i går for kr 98 en kedelig chokolade kage med alt for tykke bunde smurt med flødebolle skum og krymmel for kedelig til den pris

Hej Magnus,

Tak fordi du tog dig tid til at give os din feedback. Det er vi rigtig glade for – også når oplevelsen ikke helt lever op til forventningerne.

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at MGP-kagen ikke levede op til den kvalitet og smagsoplevelse, du havde håbet på. Din tilbagemelding er givet videre, så vi kan tage den med i vores videre arbejde.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Fantastisk kagemand

Absolut den mest lækre kagemand

18 de fevereiro de 2026

Resposta da KonditorBager A/S

Tusind tak for de flotte ord 😍
Det glæder os virkelig at høre, at kagemanden faldt i god smag 🎂

Vi håber, den var med til at gøre dagen lidt ekstra festlig ✨

Simpelthen fantastisk!

Fantastiske kage (pas på Allan kagen - den er suveræn og meget intens), og fantastisk service. Enestående overbærenhed med at jeg havde skrevet forkert dato for afhentning!

20 de fevereiro de 2026

Resposta da KonditorBager A/S

Tak for den fantastiske anmeldelse 🤩

Det glæder os virkelig at høre, at både kagen og servicen var i top – og ja, Allan-kagen kan godt være lidt farligt god 😉

Ingen problem med datoen – vi er bare glade for, at det hele endte godt, og at du fik en god oplevelse hos os.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at se dig igen snart 🍰🙏

Service og kvalitet

Service, pris og ikke mindst kvalitet.
Meget kræsent publikum var meget begejstret for udvalg og kvalitet.

16 de fevereiro de 2026

Resposta da KonditorBager A/S

Tusind tak for de flotte ord 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at både service, udvalg og kvalitet faldt i god smag – selv hos et kræsent publikum 😊

Vi håber, vi snart får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det et er nem/let og hurtigt og smager godt

Det er meget nemt at bestille, og kagen smager jo super godt :-)

16 de fevereiro de 2026

Resposta da KonditorBager A/S

Tusind tak for din dejlige besked 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at det var nemt at bestille – og ikke mindst at kagen smagte super godt 🎂

Vi håber, vi kan friste dig igen en anden gang 😉

Kagemand

Tak for den flotte kagemand!

13 de fevereiro de 2026

Resposta da KonditorBager A/S

Tusind tak for de søde ord 😊

Hvor er det dejligt at høre, at kagemanden faldt i god smag 🎂
Vi håber, den var med til at gøre dagen lidt ekstra festlig.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais