Leia as opiniões dos outros
Bestille to komplette hjul kl 12 ringer kl 2 og ville gerne have med send ét hjulleje ingen problemer jeg skulle bare skrive til afhentning så ville de pakke det sammen. Modtager hjulene dagen efter u... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er meget tilfreds med mit seneste køb. Super effektiv sælger, som holdt kort snor i forløbet også da han havde fri - holdt det på sporet (lån tagning etc.). På under 2 dage var heste traileren b... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Concessionário de reboques utilitários
- Vendedor de reboques para cavalos
- Concessionário de reboques
- Aluguer de reboques
- Concessionário de carros usados
Informação fornecida por diversas fontes externas
Hos Kongeaa Trailercenter A/S, finder du danmarks største udvalg i nye og brugte trailere, samt alt i reservedele og tilbehør til trailer.
Informações de contacto
Stenbro Allé 1-3, 6650, Brørup, Dinamarca
- mail@kongeaa.dk
- kongeaa.dk
Respondeu a 57% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Kan virkelig anbefale Kongeaa
Fantastisk oplevelse med Kongeaa Trailercenter. Svenn Hansen var supergod til at hjælpe os med købet af vores første trailer, og vi fik alt som vi havde brug for da de har en kæmpe lager af alt der hedder trailer.
Vi havde valgte at køre fra Aarhus for at købe trailer fra Kongeaa, netop fordi de er eksperter. Det var i hvert fald køreturen værd. Tak for god service Kongeaa Trailercenter.
Reserveret = købt
Jeg ringe med en forespørgsel på en salgsvogn, som jeg fik reserveret til dagen efter, hvor jeg kørte over for at se på den (2,5 times kørsel). Den matchede billederne og jeg ville gerne købe vognen og spurgte om vi kunne handle lidt. Det var sælgeren ikke meget for og da jeg kom op på kontoret fik jeg besked om at jeg allerede havde købt vognen i telefonen dagen forinden. De havde lavet slutseddel og jeg manglede bare at betale. Det kunne jeg ikke forstå, da jeg fik spørgsmål dagen inden i telefonen om jeg ville reservere vognen og ikke noget om slutseddel eller lignende. Så pas på! Når I reserverer noget så har I godkendt og handlet!
Jeg købte en trailer i går i dette…
Jeg købte en trailer i går i dette fantastiske trailercenter. Alt var meget professionelt og hurtigt. En særlig tak til manageren Sven 👍

Resposta da Kongeaa Trailercenter A/S
Super flot service fra jer
Super flot service fra jer , jeg kan kun varmt anbefale jer.

Resposta da Kongeaa Trailercenter A/S
At i ringede tilbage da post nord ikke…
At i ringede tilbage da post nord ikke havde hentet pakken, meget fint service.

Fin og hurtig betjening
Fin og hurtig betjening. 20 minutter efter ankomst kørte vi afsted med vores nye trailer.
De bedste anbefalinger herfra.

Der er en god service
Der er en god service, behagelige sælger og alt fungerer.

Resposta da Kongeaa Trailercenter A/S
Største svindler firma der findes i den…
Største svindler firma der findes i den kategori, Den trailer jeg lejet blev stjålet og de prøvet at give mig skylden for det og bag efter sendt de mig en regning på 5000 kr i selvrisiko som IKKE Var nævnt i lejebetingelserne. så løgn på løgn. og falske anmeldelser

Resposta da Kongeaa Trailercenter A/S
Super god og meget hurtig service.

Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. Kom for at købe en hobby trailer, hvilket er deres absolutte billigste produkt, men blev vejledt kompetent og professionelt af Bent, der hjalp med alle faser incl. tilkobling til bilen, da det volte lidt problemer.

Resposta da Kongeaa Trailercenter A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.