Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ordre #17218498 bestilte jeg tirsdag den 2 DEC 2025. Intet hørt endnu, deres hjemmeside fejler, eksisterer vist ikke mere. OPDATERING: Fandt ud af at der havde været problemer med Cloudfare på nette... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte to bordlamper, desværre kunne den ene ikke oplade til fuld tilfreds .. Jeg henvendte mig på mail og inden længe fik jeg tilbudt et tilgode bevis på lampens pris ( uden at returnere den gam... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Har handlat en gång från detta företag. Ett munskydd då pandemin började 2021. Det kom ETT munskydd slarvigt inrullat i lite plast och papper helt icke sterilt och kostade 49 kr. Jag ville returnera d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de descontos
  2. Centro comercial outlet

Escrito pela empresa

Konkurspriser.dk har eksisteret siden 2014. Siden etableringen har siden vokset hastigt. Vores mål er at levere de bedste produkter til de bedste priser. Folkene bag Konkurspriser.dk har de seneste år, med stor succes, beskæftiget sig med køb og salg af varepartier. Dette betyder, at vi på vores produkter har sprunget mellemleddet over, og derfor kan give jer særdeles fordelagtige priser. Tilfredse kunder samt god kundeservice er alfa omega for os.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

god behandling

Har fået løst en misforståelse, efter en god behandling af kundeservice.

15 de abril de 2026

Hej Jan

Vi har efterfølgende taget kontakt til dig for at få styr på situationen og sikre, at din ordre bliver håndteret korrekt.

Vi kan se, at ordren oprindeligt blev lagt med afhentning som leveringsmetode. I sidste trin af checkout – hvor man gennemgår alle sine oplysninger – fremgår leveringsformen tydeligt, inden man godkender ordren.

Vi har nu opdateret din ordre til levering. Den er pakket og sendt afsted i dag, og du kan forvente at modtage den allerede i morgen.

Vi vil også lige nævne, at der ikke har været nogen kontakt til os inden anmeldelsen blev oprettet. Det betyder, at vi ikke har haft mulighed for at hjælpe med det samme og få løst denne (heldigvis ret simple) misforståelse, som vi ellers hurtigt kunne have klaret sammen.

Vi håber, det giver et bedre billede af forløbet, og du er selvfølgelig meget velkommen til at skrive til os, hvis der er noget som helst.

Update:
Tak fordi du tog dig tid til at opdatere din anmeldelse – det sætter vi stor pris på 🙏

Vi er glade for, at vi fik løst misforståelsen, og at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der opstår spørgsmål.

Super

Super , er glad for maskinen, til knæ skulder ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19 de março de 2026

Hej Tine

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glad for, du havde en god oplevelse ved at handle på Konkurspriser.dk. Vi prøver altid at yde vores bedste for at gøre vores kunder glade samt tilfredse med deres køb.

God oplevelse kan klart anbefales

det var hurtig levering super

4 de abril de 2026

Hej Yvonne

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service! Jeg modtog en LEDlampe med defekt udtag til strømforsyning. Lidt skriverier frem og tilbage fik firmaet til at levere en ny lampe - uden at jeg skulle have besværet med at returnere den defekte. Det klader jeg service!

17 de março de 2026

Hej Lotte

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi kunne finde en tilfredsstillende løsning. Vi arbejder altid på at sikre en nem og hurtig håndtering for vores kunder.

Fantastisk kundeservice

Har for et halvt år siden købt en super god hårtørrer hos jer. Men fra den ene dag til den anden gik varmen så den kun kunne tørre med kold luft. Men med fantastisk god kundeservice sendte i en ny uden at skulle have den gamle retur. Dejligt med at firma som stoler på hvad kunden ringer omkring. Stort plus i min bog herfra. Ny hårtørrer var allerede fremme dagen efter. Så helt klart 5✨ herfra

18 de março de 2026

Hej Lone

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi hurtigt kunne hjælpe dig videre. Vi forsøger altid at gøre det så nemt som muligt for vores kunder, når der opstår udfordringer.

Gode priser!

Gode priser, hurtig levering og god og venlig kundeservice! Har handlet her nogle gange og det fortsætter jeg med!

8 de março de 2026

Hej Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice. Vi prøver altid at yde vores bedste for at gøre vores kunder glade samt tilfredse med deres køb.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fleksibel og effektiv kundeservice i…

Fleksibel og effektiv kundeservice i topklasse

27 de fevereiro de 2026

Hej Michael

Hårtørrer

Købte en hårtørrer ved dette firma
Den virkede 2 gange
Så virkede varmen ikke længere
Blev kontaktet af dem i dag
Og de sender en ny
Mega god service

23 de fevereiro de 2026

Hej Flemming

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi fik løst dit problem. Vi prøver altid at yde vores bedste for at gøre vores kunder glade samt tilfredse med deres køb.

Classificada 4 em 5 estrelas

Tak for rigtig god oplevelse.

Tak for rigtig god service Dak og Morten. Min oplevelse er at I retter evt. fejl og mangler med det samme, og er meget venlige og hjælpsomme samtidig. Jeres produkter ankommer som lovet, og jeres koncept er i mine øjne meget fornuftigt. Fejl og mangler udlignes af gode priser. Venlig hilsen en tilfreds kunde😁. Annelise fra Langeland.

29 de janeiro de 2026

Hej Annelise

En rigtig god oplevelse

Hej. Jeg returnerede min defekte hårtørrer til Konkurspriser, da diffuseren hele tiden faldt af, når den var i brug. Jeg blev kontaktet på mail efter få dage og fik en aftale om refusion af hele beløbet og portoen for returneringen.
Virkelig god service👍😁

4 de fevereiro de 2026

Hej Birgit

Særdeles god service

Jeg henvendte mig på mail og inden længe fik jeg tilbudt et tilgode bevis på lampens pris ( uden at returnere den gamle )
Se, det er hvad jeg kalder god service, og jeg anbefaler fremover Konkurspriser til alle på min vej 🎈🎈🎈

4 de fevereiro de 2026

Hej Anne-Kristine

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik hurtigt min højtaler

Jeg fik hurtigt min højtaler, det var bare den forkerte farve men de sendte den rigtige farve højtaler uden ekstra gebyr.
Det er service i højklasse.
TAK

23 de janeiro de 2026

Hej Lilli

Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlet hos Konkurspriser.dk flere…

Har handlet hos Konkurspriser.dk flere gange og altid været yderst tilfreds med både service, levering og produkter. Har der været fejl har Konkurspriser været hurtige til at finde en løsning.
Jeg handler glædeligt hos Konkurspriser.

28 de janeiro de 2026

Hej Camilla

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig gode priser og man får sine…

Rigtig gode priser og man får sine varer hurtigt

28 de janeiro de 2026

Hej Heidi

Classificada 1 em 5 estrelas

Svarer ikke på henvendelser, og returnerer ikke penge for en vare, man har sendt retur!

Har sendt en vare retur for ca. en måned siden. Har skrevet en mail to gange, da jeg ikke kunne forstå, at jeg ikke havde hørt noget omkring min returnering.
Har også haft kontakt til Postnord, da jeg var usikker på, om pakken overhovedet var sendt afsted fra pakkeshoppen, men de kunne fortælle at pakken var leveret til virksomheden den 29/12.
Jeg har intet hørt, og har ikke fået mine penge retur.
Hvis det er pga. travlhed, så ville det være rart med et autosvar istedet for bare at ignorere kundens henvendelse.
Efter jeg har lavet en anmeldelse på trustpilot, bliver jeg kontaktet af firmaet, og mine penge er returneret.

10 de janeiro de 2026

Hej Trine

Vi beklager meget ventetiden og den senere end normale besvarelse i forbindelse med din returnering. Vi kan godt forstå din frustration over, at du ikke har fået svar så hurtigt som forventet på dine henvendelser.

Vi har desværre været igennem en periode med ekstraordinær travlhed efter jul, hvor antallet af returneringer og henvendelser var markant højere end normalt. Vi gjorde derfor opmærksom på vores webshop, at der kunne forekomme forsinkelser i kundeservice – men vi forstår godt, at det stadig har været en utilfredsstillende oplevelse for dig.

Når det er sagt, håber vi også på forståelse for den ekstraordinære situation, og vi er glade for, at vi efterfølgende fik løst din sag og refunderet beløbet.

Hvis vores håndtering efterfølgende har ændret din samlede oplevelse, vil vi sætte stor pris på, hvis du har lyst til at revurdere din anmeldelse.

Skulle der fortsat være noget, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte os.

Anbefalelsesværdigt

Jeg var lidt skeptisk ift at løbe fra denne online shop, men det blev gjort til skamme.

Produktet er fantastisk og gaven nåede frem inden jul, hvilket jeg var bekymret for om det ville.

Efterfølgende fik vi en mail, som skrev tak for forståelsen for ventetiden mm.

God service og flot produkt.

11 de dezembro de 2025

Hej May-Britt

Meget godt

Meget godt, det ene produkt kan jeg ikke anvende. Et pigge bånd til mine støvler, alt for svært at montere.
Lille nødration fungerer fint, så alt i alt en god oplevelse.

19 de janeiro de 2026

Hej Signe

Tusind tak for din anmeldelse! Vores pigsåle er ment til at stramme godt om skoene, så de ikke falder af, så derved kan de godt være lidt hårde at få på skoene.

Men vi er glad for, du ellers havde en god oplevelse ved at handle på Konkurspriser.dk. Vi prøver altid at yde vores bedste for at gøre vores kunder glade samt tilfredse med deres køb.

Classificada 4 em 5 estrelas

Har tidligere reklameret over en…

Har tidligere reklameret over en lampe…..
Har nu fået tilsendt en ny ….. fin service ….. tak

20 de janeiro de 2026

Hej Pia

Classificada 4 em 5 estrelas

Manglende svar på klage over defekt køb

Jeg har modtaget et kabel til en radio. Kablet virker ikke - jeg har skrevet 2 gange siden før jul og ikke fået svar fra dem.
Der har været hul igennem - de har travlt ! Alt OK

12 de dezembro de 2025

Hej Tine

Tusind tak for din anmeldelse! Vi beklager ventetiden, men er taknemlig for din forståelse.
Vi er glad for, vi fik din oplevelse ved at handle på Konkurspriser.dk, om til det positive. Vi prøver altid at yde vores bedste for at gøre vores kunder glade samt tilfredse med deres køb.

– Konkurspriser.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais