u Bucha Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeśli chodzi o produkt, który zamówiłam to ciężko powiedziec. To był prezent i go nie użyłam. Ale byłam pod wrażeniem ekologicznej strony przesyłki. Papierowa taśma, konopne wypełnienie i do produktu... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo dobra szybka obsługa klienta. Mailowe wsparcie z pytaniami, zakupami, przesyłkami niemal w czasie rzeczywistym. Nigdy się nie spotkałem z tak dobrą obsługą.To się chwali. Ceny standardowe jak... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kolejne zamówienie utwierdziło mnie w przekonaniu że Konopny Buch to wyjątkowo rzetelny i przyjazny dla klienta sklep. Obsługa klienta 10/10 Jakość produktów 10/10 Jeśli wachasz się co wybrać... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ervanária

Escrito pela empresa

Wybieramy tych najlepszych, aby mieć pewność co do jakości sprzedawanych przez nas produktów. U nas nie ma miejsca na kompromisy. Zdrowie Klienta – rzecz święta. Sklep CBD

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

24 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Wszystko jak trzeba.

Wszystko jak trzeba, polecam.

7 de outubro de 2022

Świetny sklep

Bardzo szybka dostawa i sprawdzone produkty, polecam!

9 de outubro de 2022

11/10

Świetna obsługa klienta i szybki kontakt, atrakcyjne ceny, błyskawiczna wysyłka. Po uszkodzeniu przesyłki przez kuriera od razu nadali nową przesyłkę na własny koszt, zdecydowanie polecam!

8 de outubro de 2022

Classificada 5 em 5 estrelas

Kupowałem wczesniej randomowe towary z…

Kupowałem wczesniej randomowe towary z allegro, niektóre w bardzo ładnych "poważnych" opakowaniach. Jedne tańsze inne droższe. Efekt na granicy placebo albo placebo. Zakupiłem tutaj pierwszy raz i trafiło na kosmos. Działanie odczuwalne,chmurka większa. Wrócę tu po inne. Polecam 🙂

5 de outubro de 2022

KOZAK

mega ziomo i mega sklep mega zaopatrzenie no sztosik

19 de agosto de 2022

Classificada 5 em 5 estrelas

Obsługa klienta na najwyższym poziomie

Obsługa klienta na najwyższym poziomie, świetny kontakt, mili ludzie, ekspresowa wysyłka. Mocno polecam, co do jakości produktów nie będę się wypowiadał. Status swego rodzaju legendy w Polskim internecie nie bierze się znikąd!

16 de setembro de 2022

Serdecznie polecam

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, klient na bieżąco informowany o statusie zamówienia, polecam!

17 de setembro de 2022

Express buch

Konopny buch .. jest to jeden z lepszych sklepów internetowych jaki znalazłem.. szybki czas realizacji zamówienia .. zaangażowanie w pracę którą wykonują i rzetelne podejście do klienta. Zamawiam od niedawna i jeszcze się nie zawiodłem , polecam zajrzeć na kanał na discordzie..pozdrawiam 🥰🥰

12 de setembro de 2022

Buch z Tobą! Dziękujemy.

Kox sprawa

Kox serio polecanko w huj

27 de agosto de 2022

Buch z Tobą! Dziękujemy.

Pytacie

Pytacie , jak wam poszło??? Chyba jak poleciało!!!!
Tempo błyskawiczne. Towar dokładnie jak w opisie.
Prawdziwy buch konopny.
Dziękuję

15 de agosto de 2022

Ekstra, smaczego :)

Hemp shot rewelacja

Hemp shot rewelacja, buteleczka starczyla dla dwojga, przyjemnie spędzić wieczor, polecam pridukty od bucha

30 de julho de 2022

Dziękujemy :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Zamawiam różne fajne artykuły od…

Zamawiam różne fajne artykuły od jakiegoś czasu i znalazłem swój ulubiony sklep cbd :] ,szybka wysyłka bo zamowienie składane z rana a kurier juz wieczorem daje w paczkomat,Szybka i elegancka obsługa.

24 de julho de 2022

Dziękujemy :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo polecam sklep. Produkt przyszedł szybko.

30 de junho de 2022

Miłe słowa! Pozdrawiam.

Polecam!

Super sklep, szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt, fajne gratisy 😁

19 de junho de 2022

Resposta da u Bucha

Polecamy się na przyszłość :)

Classificada 1 em 5 estrelas

sprzedają trefny towar

29 de maio de 2022

Resposta da u Bucha

Cześć, wysyłaliśmy potwierdzenie na maila które jednoznacznie udowania fakt, że czapki RAW są oryginalne. Przykro nam, że wystawiłeś nam taką opinię i nie dałeś nam szansy się wypowiedzieć na ten temat.
Pozdrawiam

Polecam!

Sprawna realizacja zamówienia i produkty dobrej jakości godne polecenia!

21 de maio de 2022

Polecamy się :)

Amazing

Wow! Fast delivery, great packaging, great content! I am in love with the quality. You just won a regular customer!!

19 de maio de 2022

Thank you!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais