Jag har visat min konst på Konst.se ett flertal år nu och känner mig väldigt nöjd med det. Jag har den här vägen sålt ett flertal målningar, lägger enkelt in nya och upplever sidorna lätta att hante... Ver mais
Konst.se är en mycket enkel app att använda. Det tar inte många minuter att lägga upp tavlorna. Man kan även se statistik på hur många som är inne och kikar. Mycket givande! Jag använder den på min In... Ver mais
Jag visar min konst för en stor publik och länkar alltid själv till min sida på konst.se. De som gillar min konst går i bland genom köpeförfrågan som tillhandahålls på plattformen. Men ofta kontaktar... Ver mais
Sveriges största onlinegalleri för unik originalkonst
Suécia

Resposta da Konst.se
Den bästa sidan för att sälja och köpa konst. Enkelt o otroligt smidigt! Supernöjd!

Resposta da Konst.se
Jag gillar att det är så enkelt att hantera mitt galleri som lägga upp bilder och redigera. Bra att konst.se blivit lite mer synlig på senare tid!

Resposta da Konst.se
Det är mycket enkelt att lägga upp ett online galleri hos Konst.se och det är prisvärt och galleriet ger ett professionellt intryck. Annonser från Konst.se dyker ofta upp på sociala medier och på google och andra sökmotorer om man söker på olika sökord för konst så det är definitivt ett bra sätt att nå ut med sin konst att ha ett galleri där.

Resposta da Konst.se
Lite dyr årsavgift, annars en bra sida att dela bilder på sin konst.

Resposta da Konst.se
Smidig försäljning och prisvärd och enkel plattform

Resposta da Konst.se
Enkelt att använda. Har sålt en del via Konst.se sista försäljningen blev 4 målningar istället för en.

Resposta da Konst.se
Tråkigt och oseriöst att vissa konstnärer plockas ut och visas upp. Den konst som visas är vad konst.se själva gillar, allt annat är inte värt att visas för någon. Webbsidans ägare bestämmer vad folk ska se och gilla! Ett fåtal konstnärer visas upp resterande har aldrig en chans att synas. Vem vill betala för att vara med på en sådan sida. 800:- om året för att andra ska framhävas och du själv hamna i skuggan. Dåligt!

Resposta da Konst.se
Jag har den här vägen sålt ett flertal målningar, lägger enkelt in nya och upplever sidorna lätta att hantera.
Jag får feedback från Konst.se om bilder har dålig bildkvalitet, jag syns med jämna mellanrum på Konst.se presentations-sidor. Rekommenderar denna portal om du vill göra dig synlig på ett enkelt och pålitligt sätt.

Resposta da Konst.se
En väldigt bra sida för att visa och sälja konst. Känns proffsig!

Resposta da Konst.se
Min målning blev såld efter att konst.se visat den i ett inlägg på Instagram, jättebra! Bra exponering på hemsidan, lätt att lägga upp ett galleri, bra med utvalda samlingar och roligt att gå in och titta på andras konst.

Resposta da Konst.se
Bra upplägg och smidigt att manövrera sidan. Fin överblick och snygg layout. Hade varit trevligt att synas lite mer, utöver det en bra upplevelse!

Resposta da Konst.se
Plattformen är väldigt lätt att sköta och trovärdighet för kunder att handla.
Trafik finns in på plattformen och alternativ till olika konton finns.

Resposta da Konst.se
Bra och användarvänlig sida! Tycker om olika funktioner med kategorier för konstsökare. Roligt med tema-samlingar, tror att de uppfyller sin funktion väl!
Fick också bra bemötande av kundservice. Helt nöjd!

Resposta da Konst.se
Snyggt & smidigt! allt från det egna galleriet till kontakten med köpare.

Resposta da Konst.se
Fin och enkel tjänst som gör det lätt att sälja konst och nå ut till många .

Resposta da Konst.se
Ønsker enda mer smidighet i både presentasjon og oppdatering av sidene.

Resposta da Konst.se
Enkel att manövrera sig igenom. Skulle önska en säker lösning för både säljare och köpare vid affär i ert system.

Resposta da Konst.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.