Det är mycket enkelt att lägga upp ett online galleri hos Konst.se och det är prisvärt och galleriet ger ett professionellt intryck. Annonser från Konst.se dyker ofta upp på sociala medier och på goog... Ver mais
Jag har visat min konst på Konst.se ett flertal år nu och känner mig väldigt nöjd med det. Jag har den här vägen sålt ett flertal målningar, lägger enkelt in nya och upplever sidorna lätta att hante... Ver mais
Konst.se är en mycket enkel app att använda. Det tar inte många minuter att lägga upp tavlorna. Man kan även se statistik på hur många som är inne och kikar. Mycket givande! Jag använder den på min In... Ver mais
Jag visar min konst för en stor publik och länkar alltid själv till min sida på konst.se. De som gillar min konst går i bland genom köpeförfrågan som tillhandahålls på plattformen. Men ofta kontaktar... Ver mais
Sveriges största onlinegalleri för unik originalkonst
Suécia
Här lägger jag enkelt upp mina målningar och blir synlig. Lätt att uppdatera. Även roligt att finna andra konstnärer .
Har fått många kunder via konst.se och framförallt återkommande kunder. Uppskattar verkligen Forumets koncept.
Konst.se har verkligen varit den bästa för mig! Väldigt enkel att använda och jag har nog slussat mer folk dit än till min egen hemsida. Har under hela tiden haft en strid ström med konstköpare och sålt mycket av min abstrakta konst. Det är en proffsig sida och man blir fint bemött.

Resposta da Konst.se
Bästa konstsidan !! Jag har varit med på konst.se sedan ca 2015 som konstnär är så otroligt nöjd, helt klart den bästa plattformen att nå ut till konst intresserade och enkel att använda för både konstnärer och besökare
Mig har den gett många härliga konstmöten & min konst har nått ut och fått nya fina hem
Jättebra support och service från personal.
Min favorit plattform helt enkelt 😃

Resposta da Konst.se
Konst.se är ett fantastiskt användarvänligt fönster ut mot konstintresserade för oss som skapar och som vill synas.
Konst.se är en superbra plattform, där jag enkelt kan lägga upp bilder på mina konstverk och sälja dem både inom och utom Sveriges gränser. Jag får ingå i ett sällskap av fina konstnärer och synliggörs genom både bilder på min konst och min presentation, i alla forum där Konst.se finns. Dessutom får jag alltid väldigt god service när jag behöver det. Jag är jätteglad över att tillhöra Konst.se-familjen och rekommenderar dig verkligen att använda tjänsten om du, som jag önskar maximera dina chanser att sälja din konst på ett smakfullt sätt!
Aldrig haft några problem.
Lätt att navigera på sidan, bra design.
Har bara positivt att säga om sidan.

Resposta da Konst.se
Enkel och användbar hemsida för mig som konstnär. Jag upplever att köpare hittar till min sida på någon vänster där de sedan enkelt kan lämna förfrågan.

Resposta da Konst.se
Lättanvänd och snygg! Bra plats för att kunna visa upp sin konst. Jag har även hittat endel kunder genom konst.se

Resposta da Konst.se
Tycker det är fantastiskt att kunna sälja min konst på konst.se!
Det funkar väldigt bra! Tack!

Resposta da Konst.se
Som konstnär har jag sålt ett flertal av mina oljemålningar här, så är nöjd med den respons min sida (/ebjorkland) har fått hittills. Hoppas på fler nöjda ägare av original-konst och att fler målningar hittar sina väggar.

Resposta da Konst.se
Det här är en så fin plats på internet - mycket fin konst att njuta av, enkelt för konstälskaren att få kontakt med konstnärerna och prisvärt för oss konstnärer 😊🎨 Kan varmt rekommendera att kolla in det!

Resposta da Konst.se
Har tidigare påtalat att de sidor som ger exempel på olika typer av konst ofta visar flera likartade verk av samma konstnär.
Jag tycker att det är bra om man istället visar upp flera olika konstnärer med kanske 1 el 2 verk för att skappa en större bredd i utbudet.

Resposta da Konst.se
Smidig och enkel sida att navigera runt sig på. Finns nästan allt man kan tänka sig inom olika genre.

Resposta da Konst.se
Jag har sålt flera konstverk via Konst.se. Det är lätt att lägga in sina alster och det är lätt att få kontakt med köparen. Toppen!

Resposta da Konst.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.