KonTiki - Børnenes Skole Opiniões 21

TrustScore: 3 em 5

3,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

På kontiki lærer man livsmod, kreativitet og empati foruden høj faglighed. Jeg har gået på skolen fra 2004-14. Flere lærere går igen når jeg har besøgt skolen siden - de bliver... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Der er problemer med mobning, uro, konflikter og voldelig adfærd børnene imellem. Det er der jo desværre mange steder, men på Kontiki bliver alle bekymringer fra forældre eller endda elever... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Escola
  2. Escola autónoma
  3. Escola primária
  4. Escola privada

Escrito pela empresa

Vi er en lille friskole der bor i en stor gul villa, der rummer 25 voksne og ca. 200 børn fra 0.til 9. klasse. Vi har én klasse pr. klassetrin samt et specialpædagogisk tilbud, som vi kalder Stjerneklassen. Der er 20-22 børn og to faste voksne pr. klasse. Vi stræber altid efter, at have lige mange piger og drenge i hver klasse. Vi lægger vægt på at børnene opnår høj og bred faglighed, bliver gode til at begå sig i fællesskaber og gode til at samarbejde. Vi vægter det musiske, kreative og fysiske højt. Vi har vores egen SFO, som kaldes Jollen. Vi har også vores egen skolebus. Vi bruger naturen omkring os næsten ligeså meget som vores fine faglokaler. Hos os er der fokus på det enkelte barns udvikling. Både som individ og som en vigtig del af et læringsfællesskab. Hos os får du og dit barn alt det gode fra folkeskolen og meget mere. Vi er opkaldt efter tømmerflåden KonTiki. Derfor leger vi med metafore fra søfarten i det meste af det vi gør. Fx kalder vi gårdvagten ude for en Søvagt, SFO'en hedder Jollen osv.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi havde desværre ikke en god oplevelse…

Vi havde desværre ikke en god oplevelse med Kontiki, særligt i forhold til vores ældste barn i 4. klasse, hvor klassen gik helt i opløsning til trods for, at forældre forsøgte at råbe ledelsen op om stor mistrivsel i klassen. Ledelsen trak bare på skuldrene og vendte det blinde øje til.

Videre oplevede vi, at en stor del af undervisningen gik med (for) meget andet end fagligt indhold, og hvor det gik op for os - desværre for sent - at det faglige niveau var meget lavt. Da vi - og mange andre - påpegede dette, vendte skolen med det samme pilen mod børnene, hvor flere skulle testes for ordblindhed.

Vores oplevelse var, at testning for ordblindhed blev et automatgreb, som skolen brugte som det første skridt i stedet for at forholde sig til, at der også var et ansvar hos skolen selv i forhold til manglende undervisning og manglende forudgående undersøgelser om vanskeligheder i indlæringen.

Skolen har også en besynderlig tilgang, når man som forældre vælger at melde sit barn ud af skolen - vores udmelding blev ikke besvaret overhovedet, der blev end ikke kvitteret for udmeldelsen, ligesom der der blev hurtigt lukket ned for skoleintra.

På baggrund af disse oplevelser, kan vi desværre ikke anbefale Kontiki.

28 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Kontiki er en fantastisk skole, som danner hele mennesker

På kontiki lærer man livsmod, kreativitet og empati foruden høj faglighed.

Jeg har gået på skolen fra 2004-14.
Flere lærere går igen når jeg har besøgt skolen siden - de bliver nemlig hængende, fordi det er et godt sted.

Vigtige ting, jeg har fået med mig:
Matrosreglen: Fem fejl om dagen: det er menneskeligt at fejle - vigtigt at lære som ung knejt.

Handlekraft: Jeg tror på jeg kan gøre en forskel i verden.

Musik: Jeg lever bl.a af at være musiker og Musikunderviser: Musiklæreren på Kontiki Karen Kjær Johansen bærer en stor del af ansvaret for, at jeg har bevæget mig den vej.

Venskaber: Jeg er stadig venner med en en del fra min tid på kontiki.

Jeg har siden taget to forskellige pædagogiske uddannelser (som friluftsvejleder og musikpædagogisk udvikler, og skrevet en bog om udeskole - og jeg må sige, de har fat i meget godt på Kontiki.
Det kan jeg sige med ekstra tyngde, når jeg sammenligner med, hvilke klassrumserfaringer de studerende, jeg underviser, har med sig fra deres skoler.

Send trygt dit barn på kontiki!
- Gustav

27 de novembro de 2025

Unik lille skole

Jeg har haft mange gode år på Kontiki, som jeg altid vil have med resten af livet❤️ Gode og sympatiske lærere og en skole med frisind. Det jeg altid har elsket ved Kontiki er at skolen er så unik. Der er plads til at være kreativ og skolen har den helt rette størrelse, så man kender alle elever på skolen i en eller anden grad. Jeg har været med til at følge Kontikis udvikling fra det var en meget lille skole og til hvad den er i dag.

1 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er noget overrasket over at læse så…

Jeg er noget overrasket over at læse så mange negative anmeldelser. Dem kan jeg slet slet ikke genkende.
Vores første barn startede i 0. Klasse i år og det er gået så godt. Alle de voksne kender alle børn ved navn og vores barn er tryg ved at være i skolen. Faktisk er det svært at få barnet med hjem.

Man kan altid finde noget at brokke sig over, men så må man gøre op med sig selv, om barnet skal starte i den kommunale blandt ca. 27 andre med én lære.

Jeg mærker en varme, tryghed og et godt fællesskab på skolen. Jeg glæder mig til mine næste børn også skal starte der.

De kommer godt fra land på KonTiki!

23 de novembro de 2025

Anmeldelse af KonTiki

Vi har en datter i 0. klasse og vi kan slet ikke genkende de mange dårlige anmeldelser herinde. Vi har ikke oplevet andet end top-engagerede lærere, fokus på trivsel og en fantastisk positiv overgang fra børnehave til skole. Vores datter har på blot 4 måneder udviklet sig enormt, både socialt og fagligt. Hun elsker at komme på skolen og er ikke til at få med hjem igen om eftermiddagen. De varmeste anbefalinger herfra.

22 de novembro de 2025

Vi fraråder Kontiki

Det er der jo desværre mange steder, men på Kontiki bliver alle bekymringer fra forældre eller endda eleverne selv affærdiget.

Har man så derudover et barn med særbehov kan man kigge i vejviseren efter forståelse eller den støtte, som barnet ellers ifølge loven har ret til. Man får ikke noget på skrift, alt er mundtligt, så det kan være svært at klage.

Vores barn trives ikke på Kontiki, så vi er ved at finde en ny skole. Det er så trist, for vi havde store forhåbninger med alle de dejlige ting, de fortæller om sig selv.

Sjovt nok besætter ledelsen helst ledige stillinger internt, blandt familie og venner. Man kan jo fristes til at tro, at så er der ikke så mange kritiske øjne eller spørgsmål.

Vi kan virkelig ikke anbefale Kontiki til nogen. Vi vil faktisk decideret fraråde skolen.

1 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Det gør ondt at skrive dette

Det gør ondt at skrive dette, men vores oplevelse med Kontiki har været dybt skuffende. Vores barn har ikke trivedes, og vi har mødt en ledelse, der ikke tager ansvar eller lytter. Vi føler os svigtet og kan desværre ikke anbefale skolen til nogen.

13 de novembro de 2025

Dårlig ledelse

Kontikis ledelse tager ikke børnenes trivsel seriøst. Alt fremstår ok, indtil der opstår problemer, og så er der hverken støtte eller samarbejde fra ledelsen.

9 de novembro de 2025

IKKE børnenes skole

Skolen lever slet ikke op til vores forventninger.
De underviser ikke i det nødvendige skolematriale. Her måtte vores barn på daglig basis gøre opmærksom på dette i over 1/2 år.
De har ikke styr på hvor eleverne er og skal være. Vi oplevede, at blive ringet op for, at vi skulle irettesætte vores barn fordi læren mente, at barnet havde siddet på wc i over 2 timer. Hvilket resulterede i en ordentlig skældud til barnet fra læren, trods at vi kunne oplyse at det var konfirmationsforberedelse der var årsag til udeblivelsen.
Dette er kun to enkelte eksempler. Vi har desværre flere af samme skuffe inklusiv mobning fra andre elever, hvor der i bedste fald ikke blev gjort noget.

1 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Friskolen der svigtede sine egne idealer!

Kontiki lovede en tryg og inkluderende skolegang med fokus på fællesskab og samhørighed – men virkeligheden blev desværre en helt anden. Trods gentagne henvendelser fra både elever og forældre blev der ikke handlet på et dårligt klassemiljø præget af mobning og utryghed. Ledelsen virkede passiv, og de fine værdier, som skolen profilerer sig på, blev ikke omsat til konkret handling. Det er dybt skuffende, når en skole svigter sit ansvar for børns trivsel.

6 de outubro de 2025

AMAZING skole <3

Jeg har gået på Kontiki hele min skolegang. Der har selvfølgelig været nedture, det er jo trods alt en skole, men jeg er rigtig glad for at have gået på skolen. Fællesskabet er fantastisk. Der plads til forskellighed og både elever og lærere er søde og støttende. Jeg kunne ikke have ønsket mig at gå på nogen anden skole.

1 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

En skøn skole med kærlige rammer

Har lige sagt farvel til skolen efter 20 år, fordelt på 3 børn. Der er tydeligvis et agenda blandt nogle af anmeldelserne her, og det virker dybt useriøst at påstå at "der lugter" osv. Nej, skolen er ikke perfekt, men det er der ingen skoler der er. Den er til gengæld hyggelig, inkluderende, kærlig og styret af nogle ansatte med hjertet på rette sted. Kan kun anbefales!

25 de junho de 2025

Min søn kom til KonTiki i 6 kl

Min søn kom til KonTiki i 6 kl. med en rigtig dårlig oplevelse fra anden privatskole i Hillerød . Vi har aldrig oplevet så dejligt og imødekommende læringsmiljø, lærene er ildsjæle der kan lide ungerne og deres job .. I dag har han afsluttet 9 klasse og har rygsækken fyldt med selvtillid og et flot afgangsbevis .

25 de junho de 2025

Rummelighed og kreativitet

Det er en skole med stor rummelighed og med meget kreativitet. Der er plads til det enkelte barn, god stemning og hjælpsomhed. Dejlige/spændende bygninger og fantastisk ude areal

27 de maio de 2025

Virkelig dårlig ledelse

Uduelig ledelse. Tager ikke hånd om mobning og mistrivsel, og lukker helt ned når noget bliver svært. Flere gange er det endt med at forældre melder deres børn ud i afmagt, og det er sket at nærmest hele klasser er blevet opløst pga problemer. Kan på ingen måde anbefale kontiki

30 de abril de 2024

Kan ikke anbefales.

Kan ikke anbefales.
Der sættes ikke ind overfor mobning, og undervisning er lemfældig. Eksempelvis “glemte” man at undervise vores datter i problemregning i 2 år. Desuden blev hun udskældt pga. fravær i timer, hvor hun var til konfirmationsforberedelse. Hun havde en rigtig dårlig tid på skolen, og vi ønsker ikke at andre får samme oplevelse.

1 de janeiro de 2025

Den bedste skole ever!

Den bedste skole ever!
Nytænkende og iderig undervisning med engageret bestyrelse, dedikerede lærere og ledelse.
Der er plads til og tages hensyn til individuelle behov, plads og luft til forskellighed og plads til alle.
Ledelsen rummer højt fagligt niveau, personligt engagement, er synlig og deltagende.
Absolut stedet hvor børnene trives og problematikker bliver taget seriøst og undervisningen foregår på højt niveau.
Jeg kan ikke få armene ned🤩

27 de abril de 2025

Vanvittig ledelse

Vanvittig ledelse. Yderst uprofessionelt og mangelfuldt drevet. Virker næsten arrogant ved samtlige dialoger med ledelsen. Det er dog nok mere uvidenhed, uduelighed og manglende synlig ansvarstagen end egentlig arrogance. Vores 2 børn er udmeldt og starter på en frisk.

1 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg kan ikke anbefale stedet

Som tidligere elev på skolen kan jeg ikke anbefale stedet! Der bliver ikke taget ordentlig hånd om elever der oplever mobning og udelukkelse. Jeg har selv været igennem en lang periode, hvor jeg ikke følte jeg blevet taget alvorligt. Skolen var klar over hvad jeg gik igennem, men der blev ikke gjort noget der hjalp mig. Efter min mening dybt uansvarligt. Det resulterede i at det sidste halvandet år af min skolegang var forfærdeligt! Det ledelsen valgte at gøre var, at lukke al kommunikation med mine forældre, som kun prøvede at hjælpe mig.

Nu har jeg stået frem med min historie, og igen oplever jeg at skolelederen lægger ansvaret fra sig.

30 de junho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Manglende respons fra skolen til…

In 2022, a teacher encouraged my family to spend additional time at the school and invited us to a private social activity (rock climbing). After that, a situation developed that, in my view, crossed appropriate professional boundaries and had very serious consequences for my family.
What has disappointed me most is not that difficult situations happen, but that when I raised the issue, the school did not provide a clear response, comment, or transparent process for handling it. I was hoping for at least acknowledgement, an investigation pathway, and a statement on expectations and boundaries.
I’m not seeking conflict; I’m looking for accountability and assurance that the school has strong boundaries, clear reporting procedures, and leadership willing to engage when concerns are raised. I’m sharing this because families deserve to know how the school responds when sensitive concerns are reported. I hope the school improves its processes in this area.

4 de junho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais