Koolen Auto's Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Na een hele vriendelijke ontvangst, hebben we onze vraag en aanbod besproken. Uiteindelijk hebben we een BYD Atto 2 daar gekocht. No nonsens, goede service! Kortom voor ons een echte aanrader! Fam.... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Via Autoscuout bij Koolen terecht gekomen voor een Volkswagen Tiguan. Op het oog een mooie auto tegen een prijs die aansloot bij prijzen die ik elders tegen kwam. Bij bezoek aan de dealer en de uite... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn goed ontvangen door Rob bij een lekkere kop koffie, Duidelijke informatie gekregen en er werd goed geluisterd en ingespeeld op onze wensen. Uiteindelijk een prachtige Toyota Yaris Cross geko... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Vriendelijke ontvangst en prettige aankoopomstandigheden. Alleen jammer dat ik zelf moest zien, dat naast een klein stipje lakschade bij de deur (die niet weggewerkt was) ook de antenne incompleet... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto

Informação fornecida por diversas fontes externas

De jarenlange ervaring van ons team in de automobieldistributie en onze internationale contacten met betrouwbare leveranciers, zorgen ervoor dat we ons aanbod nieuwe auto's en occasions zeer scherp in de markt kunnen zetten. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een auto geheel naar eigen wens geconfigureerd te bestellen en garanderen daarbij de beste prijs van Nederland. Dit alles binnen strakke en betrouwbare levertermijnen. Een persoonlijke service met een professioneel en gedreven team!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

437 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Aankoop Renault Captur

Aankoop Renault Captur,

Zeer vriendelijk onthaald. Uitleg was zeer goed en duidelijk.. Alles was gewoon top!! Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een nieuwe wagen.

15 de fevereiro de 2019

Bedankt

Bedankt. Zeer professionele en kwaliteitsvolle service, ik wil 10 sterren plaatsen

6 de fevereiro de 2019

Top bedrijf

Alles wat je afspreekt en ziet wordt waargemaakt. Top bedrijf waar je goede zaken mee kan doen.
Bedankt voor de goede service.

18 de janeiro de 2019

Prima service

Prima service! Alles wordt goed en helder gecommuniceerd, bij vragen of dergelijke is er altijd wel iemand wat je te woord staat.

11 de janeiro de 2019
Classificada 4 em 5 estrelas

Aantrekkelijke aanbieding genoten voor…

Aantrekkelijke aanbieding genoten voor mijn Scenic Bose uitvoering.
Had alle communicatie met Rob Koolen maar heb de beste man nooit gezien.
Verder is het aankoop proces vertraagd verlopen.
De levering heeft 4 weken langer geduurdt.

7 de janeiro de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Blij met mijn nieuwe Kia!

Alweer onze vierde auto gekocht bij Koolen Auto's!
Wij zijn alweer zeer tevreden over de wijze waarop Rob Koolen deze nieuwe Kia aan ons heeft verkocht / aanbevolen.

4 de janeiro de 2019

Ik ben zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden zowel de info over de renault estate en de uitleg van de diverse bedieningen door dhr. Haazen. Ook de herkomst van deze auto met de papieren van Oostenrijk etc. Ook waaromde prijs vershillen met Nederland. Ook de info van het kenteken augustus 2018 en de belasten die betaald zijn BTW als BPM. Alles is keurig vermeld op de rekening.
Ook tevreden over bedrag van de inruil van de Toyota yris van ruim ruim
2 jaar oud.

Al met al uitstekend tevreden.

30 de novembro de 2018