Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ondanks dat de site op het moment van bestellen niet goed werkte, is alles via de mail goed verlopen. Ook het contact over een onduidelijkheid was erg goed.

Informações sobre a empresa

1. Loja de vinhos
  2. Fornecedor de soluções de e-Commerce
  3. Clube de vinhos
  4. Grossista e importador de vinhos

Voor de Wijnliefhebber van Nederland en België biedt Koopwijn een betaalbaar assortiment wijnen aan. Laat Koopwijn de wijnselectie bepalen die past bij jouw smaak. Probeer één van onze wijnpakketten, of bestel je favoriete wijn per volle doos en bestellen per fles is ook mogelijk. * Alle wijnen zijn exclusief geselecteerd en zul je niet zo snel elders vinden. Kortom een uniek assortiment; * Prijs-kwaliteitverhouding is van een uitstekende klasse; * Gratis levering v.a. € 75,- * Afhalen in Westerbork, 7 dagen in de week * Persoonlijke service Koopwijn ook het perfecte adres voor relatiegeschenken. Kortom neem een kijkje in onze webwinkel Koopwijn en geniet van de lékkerste wijnen. Wijnproeverij organiseren? Wil je meer weten over wijn, of wil je eens andere wijnen drinken, of zoek je wijnen die je tijdens een vakantie hebt mogen proeven. Zoek je een leuke informele activiteit organsiseer dan een wijnproeverij van Koopwijn. Of je nu meer wilt weten over een bepaalde wijnregio, of de verschillen wilt proeven tussen witte, rode wijnen de mogelijkheden zijn divers. Stuur ons vrijblijvend een e-mail voor een Koopwijn wijnproeverij. Over Koopwijn Koopwijn is een initiatief van Gertjan die sinds november 2021 actief is met zijn marketingadvies bureau GRadvise. Voor de wijnliefhebber een mooie ondertitel van Koopwijn is dan ook passend gekozen. Sinds 1999 is Gertjan actief in de Internationale drankenbranche. Op jonge leeftijd gestart bij een lokale supermarkt op de wijnafdeling en kort hierna bij een wijnhandelaar kennis opgedaan van o.a. wijnen gewerkte met diverse kleine- en grote wijnimporteurs. Tijdens zijn studie afgestudeerd bij de wijnafdeling van de grootste drankengroothandel van Noord-Nederland. Diverse nieuwe Wereldwijnen mogen introduceren bij horeca en wijnwinkels. Eind 2006 is Gertjan begonnen als 1é medewerker bij Wijnvoordeel waar hij diverse functies heeft vervuld en een aantal jaar geleden gewerkt voor Neleman Organic Vineyard in de rol van Verkoop- en E-commerce manager. Koopwijn voor de Wijnliefhebber. Eikenlaan 23, 9431 CN, Westerbork T: +31(0)6 - 10 23 71 43 E: info@koopwijn.nl KvK nummer: 84506571 Btw-nr: NL003973618B53 Koopwijn is een onderdeel van GRadvise

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

44 opiniões

Heerlijke wijn! Aanrader

Wij hadden voor onze bruiloft wijn besteld hier. Een heerlijke frisse witte wijn, goed overdag en in de avond te drinken. Ook de rode was niet te zwaar en goed drinkbaar. Wijnen waren van borga. Echt een aanrader. Daarnaast super service vanuit het bedrijf, wijn werd keurig verpakt thuis afgeleverd.

27 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Koopwijn

Bedankt voor deze moie review, Borga exclusief bij Koopwijn graag tot een volgende wijnbestelling Wendelien.

Prima!

Al meerdere bestellingen gedaan, altijd snel in huis.
Prima!

21 de julho de 2025

Bedankt voor je reactie

Classificada 5 em 5 estrelas

Koopwijn meer dan alleen wijn…

Zo tegen de Kerst besloot ik 12 flessen wijn te bestellen die ik niet hier in de supermarkt kon halen. Wat ik kreeg was een feestje. De wijnen goed verpakt maar zelfs nog een paar flessen extra, een handige tas, onderzetters en zelfs een prima kelnersmes. Wat een service!

16 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Resposta da Koopwijn

Beste Wijnliefhebber, bedankt voor deze mooie review. Heel veel wijnplezier en graag tot een volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ondanks dat de site op het moment van…

Ook het contact over een onduidelijkheid was erg goed.

23 de dezembro de 2024

Bedankt voor deze mooie review, veel wijnplezier groet Team Koopwijn

fijne prijzen

fijne prijzen, mooi assortiment, snel leveren, veilig verpakt en leuke gadgets erbij!

16 de outubro de 2024

Resposta da Koopwijn

Bedankt Wendy voor deze mooie review graag tot een volgende keer! Veel wijnplezier, Team Koopwijn voor de Wijnliefhebber

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.