Kopen aan de Costa Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Prettig contact met Lemke die begreep wat ik zocht en mij, samen met Ronald van Casas Palmeras, geholpen heeft met het vinden van mijn droomhuis. De begeleiding en advisering werd zeer gewaardeerd (... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Van start tot einde zijn we goed begeleid. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en met ons meegedacht. Dit heeft geleid tot een mooie aankoop die past bij wat we zochten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben via Kopen aan de Costa terechtgekomen bij een uitstekende aankoopmakelaar, uiteindelijk ook een aankoop gedaan en gebruik gemaakt van de aankoopbegeleiding. De begeleiding was duidelijk en het... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Soms klopt alles gewoon. Na een ontspannen zoektocht hebben we ons droomappartement in Spanje gevonden. Wat deze ervaring extra bijzonder maakte, was de begeleiding van Kopen aan de Costa.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Consultor de imóveis

Kopen aan de Costa helpt Nederlanders bij het kopen van een woning in Spanje. We zijn geen makelaar, maar geven je helder inzicht in het aankoopproces en waar je op moet letten. We werken met een zorgvuldig opgebouwd netwerk van Nederlandstalige makelaars, notarissen en advocaten, waardoor je toegang krijgt tot het nieuwste aanbod en begeleiding die écht bij je past. Zo voorkom je onduidelijkheid, bespaar je tijd en maak je betere keuzes tijdens het hele traject.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

50 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

21 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Vlotte en betrouwbare makelaar

Hele fijne makelaar. Denkt goed mee met onze wensen. Niels is bij ons thuis geweest en hij zorgde ervoor dat de makelaar ons de volgende dag direct belde vanuit Spanje. Binnen een week hebben we enkele appartementen in Spanje kunnen bezichtigen. Dankzij Niels, Pepijn en hun vlotte handelen zijn wij inmiddels trotse eigenaar van een mooi, zonnig appartement in Spanje. Zeker een aanrader!

15 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

via een advertentie in contact gekomen…

via een advertentie in contact gekomen met kopenaandecosta, onze ervaring was dat deze club kennis van zaken heeft en ons gelijk konden ontvangen aldaar. na een afspraak een gehele dag een rondleiding gehad langs de projecten. doordat ze een eigen advocaat hebben worden alle papieren geregeld. en in onze eigen taal te worden begeleid is ook makkelijk.

9 de outubro de 2023

Geweldig geholpen

Wij zijn op de second home beurs in contact gekomen met het Nederlands talig aankoop begeleiding advies bureau ..Kopen aan de Costa ..waar wij uitstekend zijn geholpen ..ook een vrijblijvend thuis bezoek gehad ..vele goede tips en adviezen gekregen …ze hebben de tijd genomen en nog steeds beschikbaar voor als we vragen hebben ..ook benaderd door mevrouw de Aankoop makelaar en die is 24/7 beschikbaar voor ons.
Heel content met dit bedrijf …hartelijk dank !

11 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb zeer goede ervaring met Kopen…

Ik heb zeer goede ervaring met Kopen aan de Costa. Vanuit Nederland ben ik zeer goed geholpen bij de oriëntatie. Vervolgens op locatie ook uitstekend begeleidt door de contactpersoon en heeft mij geholpen de juiste keuze te maken adhv de wensen.

23 de junho de 2023

Prettig contact

Prettig contact, goede uitleg, duidelijk. Werd echt de tijd voor je genomen.

11 de janeiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Super fijn contact met kopen aan de Costa!

Via een advertentie kwam ik de mooie website van KopenaandeCosta tegen en daar werd ik al gelijk enthousiast. Na een contact aanvraag werd ik snel gebeld. Robin en Niels zijn leuke enthousiaste kerels die mij, bij mij thuis, het hele proces van het kopen van een appartement in Spanje heel goed en duidelijk hebben uitgelegd. Met een gerust hart naar Marbella gegaan waar ik met een enthousiaste Makelaar diversen appartementen heb bezocht. Uiteindelijk is de keus gevallen op nieuwbouw en nu mag ik mij de trotse eigenaar van een heerlijk appartement noemen. Met Robin en Niels heb ik nog regelmatig contact ze leveren ook goede nazorg!

1 de junho de 2022

Fijne communicatie

Hele fijne communicatie met Niels. Hij luistert goed naar wat je wensen zijn. Met de juiste contactpersonen in het buitenland heb ik het gehele traject als zeer plezierig ervaren.

20 de agosto de 2022