Vores datter tog sit kørekort ved Gert fra Kørekort Vejle, og det var en meget anbefalelsesværdig oplevelse. Gert var usædvanligt god til at få vores datter til at føle sig tryg og i gode, kompetent... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
For knap en måned siden afsluttede jeg mit kørekortforløb hos Gert med en bestået køreprøve, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Det er altid lidt nervepirrende at starte på noget n... Ver mais
Fantastisk køreskole! Super god og fangende undervisning! Hverken for seriøst eller useriøst🥳 Både teoriundervisning og køreundervisning har været en fornøjelse. Gert er super rar & ne... Ver mais
Den største anbefaling! Mine 2 veninder og jeg har lige taget kørekort ved Gert og det har været en kæmpe fornøjelse! Det er ingen hemmelighed, at der er rigtig mange køreskoler i Vejle og... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
As pessoas também visitaram
God køreskole
Det var en virklig rar og god kørelærer, som var god til at lære fra sig
Jeg ville helt klart anbefale kørekort…
Jeg ville helt klart anbefale kørekort vejle, som din næste køreskole.
Kørekort vejle tilbyder fysisk teori undervisning der giver mulighed for, at kunne stille spørgsmål i momentet til dygtige kørelærer og med Gert, kom din kørelærer kan du forvente en læring og sjov kørselsundervisning.
- som en tidligere elev, kan jeg kun tænkte tilbage på min tid ved kørekort vejle, som mega hyggelig og god.
Stærk anbefaling
Af personlig erfaring synes jeg at Gert en meget venlig kørelærer .Derudover synes jeg også at hans teoriundervisning er god, da han giver god mulighed for at stille spørgsmål. Han hjælper også med køreundervisningen, ved f.e. at gentage de ting som du har svært ved ude i trafikken, og dermed træne dig til at blive så god en bilist som muligt. Af disse årsager, anbefaler jeg stærkt at man tager kørekort hos Kørekort Vejle.
Tryghed og tillid
Det har været trygt at sende sit unge menneske til køreundervisning hos Gert. Gert er omhyggelig, og gør alt hvad han kan for at tilrettelægge køreundervisningen, så den passer til eleven.
Vores datter tog sit kørekort ved Gert…
Vores datter tog sit kørekort ved Gert fra Kørekort Vejle, og det var en meget anbefalelsesværdig oplevelse. Gert var usædvanligt god til at få vores datter til at føle sig tryg og i gode, kompetente hænder.
Vores datter kom altid hjem efter undervisning og køretimer og fortalte glad om, hvor dygtig og tydeligvis erfaren Gert er. Han er en dygtig lærer og et fint menneske.
Jeg kan kun give Kørekort Vejle mine allerbedste anbefalinger.
Det her været en stor fornøjelse
Det er altid lidt nervepirrende at starte på noget nyt, men hos Gert følte jeg mig hurtigt i trygge hænder.
Da jeg afsluttede forløbet havde jeg fået meget mere med mig end bare et kørekort. Jeg havde fået et forløb fuldt med rumlighed over ikke altid at forstå tingene første gang, tålmodighed over for det utallige dårlige jokes, også interne, fra mine veninder og jeg, jeg havde fået gode, lærerige teoritimer, jeg havde skubbet grænser, jeg havdet oplevet hvor langt man kommer med tro på sig selv, og tro på andre og størst af alt havde jeg fået frihed og mod på at køre ud og opleve verdenen på egen hånd.
Tusind tak for alt dette Gert, det har været en fornøjelse at tage mit kørekort hos dig. De varmeste anbefalinger herfra.
Den største anbefaling
Den største anbefaling!
Det er ingen hemmelighed, at der er rigtig mange køreskoler i Vejle og vi var da også i tvivl om, hvilken vi skulle vælge indtil, at jeg fik Kørekort Vejle anbefalet.
Lige fra da vi tilmeldte os til holdet og til jeg nu står med kørekortet i hånden har man virkelig følt sig tryg! Gert lærer en alt det man skal vide og får en til at føle sig tryg. Han er sød og snakkesalig, så det faktisk også bliver en fed ting, at tage kørekort.
Alt er 10/10, teori undervisningen, samtalerne, servicen, kontakten og ikke mindst køre lektionerne.
Mine varmeste anbefalinger til Gert og kørekort Vejle!
Fantastisk køreskole!
Fantastisk køreskole!
Super god og fangende undervisning! Hverken for seriøst eller useriøst🥳
Både teoriundervisning og køreundervisning har været en fornøjelse.
Gert er super rar & nem at snakke med.
Anbefaler helt klart at tage kørekort hos kørekort Vejle.
Mit forløb har været rimelig ligetil, også selvom jeg faktisk tvivlede rigtig meget på mig selv. Det fik Gert hurtigt lavet om på🤩
10/10!
Fantastisk køreskole
Virkeligt god køreskole og fantastisk kørelærer Gert det har været en fornøjelse🤩💪
Vil helt klart anbefale denne…
Vil helt klart anbefale denne køreskole!! Fantastisk kørelærer og lærerig undervisning, det har været en rigtig god oplevelse ✌️
DE VARMESTE ANBEFALINGER
DE VARMESTE ANBEFALINGER
Vores søn kom igennem både teori og køreprøve i 1 forsøg.
Gert ( kørelærer ), har en stor forståelse for de unge mennesker
Særligt også for dem som har brug for lidt ekstra, grundet forskellige udfordringer.
Han har et roligt og behageligt væsen
Han er god til at støtte og vejlede
Hans undervisningsform er hel fantastisk og gjorde at vores søn fangede det ret hurtigt.
Det er vores andet barn, som har taget kørekort her, vi er stor fan og kunne ikke havde fundet et bedre sted
Tak til Gert og kørekort vejle
Anbefaler 😄😄
Man for noget ud af det, mega hyggeligt sted at lærer!
Mega fed oplevelse ved Gert
Mega fed oplevelse ved Gert. Utrolig hjælpsom ved spørgsmål, og går meget op i man forstår tingene, hvilket er utrolig lækkert. Mange super fede køretimer med Gert har været meget fedt
Det har været en fornøjelse at tage…
Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Kørekort Vejle, og især Gert. Det er topklasse, professionelt og menneskeligt hele vejen igennem. Der er både plads til hygge, og man lærer det man skal.
10/10 vil tage kørekort her igen
Fantastisk at tage kørekort og førstehjælp ved Gert. Han gør virkelig at hvad han kan for at man får en god oplevelse og et kørekort
Jeg har lige taget kørekort ved…
Jeg har lige taget kørekort ved korekortvejle, og jeg er meget tilfreds.
Jeg var lidt bage for at få en træls sur kørelære da jeg skulle til at start med at tage kørekort, men det skal man vikeligt ikke, hvis man tagre kørekort ved Gert, han er mega sød.
Kan varmt andbefale
Min datter har lige taget kørekort ved…
Min datter har lige taget kørekort ved Kørekort Vejle. Alt har fungeret til perfektion, har vi haft spørgsmål, har vi altid kunne ringe til Gert og få de svar vi har haft brug for. Både min datter og jeg, har følt os helt trygge under hele forløbet hos Gert.
Kørekort vejle/Gert får mine bedste anbefalinger, og jeg vil til hver en tid anbefale ham til andre unge der skal igang med kørekortet.

Kørekort Vejle
Jeg har fornyligt taget kørerkort hos kørekort Vejle. Og kan kun anbefalde det!. Gert er en virkelig rar og positiv kørelærer, så man føler sig tryg bag rattet. Teoriundervisningen er godt planlagt og der er plads til sjov og hygge, og lokalet er virkelig nemt at komme til midt inde i Vejle. Jeg kan kun anbefalde at tage kørekort hos kørekort Vejle.

Kæmpe stor anbefaling
Jeg har for nyligt taget kørekort, her ved kørekortvejle og kan stærkt anbefale det. Man føler sig virkelig tryg bag rattet, og undervisningen var lærerigt og god, mens der stadig var plads til sjov og grin. Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb. Kan klart anbefales herfra!

Resposta da Korekortvejle
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.