Leia as opiniões dos outros
Super søde og tålmodige kundeservice medarbejdere 🤗👌💚 Fin hjemmeside der en nem at finde rundt på og fint man kan lave en favoritliste så alt huskes. Ofte nye produkter og gode tips til brug.... Ver mais
A empresa respondeu
Meget hurtig levering og alt ser fint ud. Det er det eneste firma jeg kender der levererer malede mandler. Jeg bruger det som mandelmel når jeg bager. Det indeholder flere fiber end det “normale” ma... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
KoRo er din shop for naturlige, langtidsholdbare kvalitetsfødevarer i store pakker med en forkortet forsyningskæde.
Informações de contacto
Hauptstraße 26, Berlin, 10827, Alemanha
- 030 921079070
- support@koro-shop.dk
- koro-shop.dk
Respondeu a 40% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Mega god kommunikation
Hurtig levering, produkter der virker (jeg bestilte deres SCOBY'er). Da jeg havde et spørgsmål til noget af den information, der var tilgængelig om produktet, fik jeg et personligt svar inden for 40 min. af en meget kompetent medarbejder. Kun ros fra mig.
Super søde og tålmodige kundeservice…
Super søde og tålmodige kundeservice medarbejdere 🤗👌💚
Ofte nye produkter og gode tips til brug.
Og min liste over favorit produkter stiger næsten for hver gang ;-)
Super tilfreds og anbefaler meget gerne 🥳

Resposta da KoRo Danmark
Meget hurtig levering og alt ser fint ud
Meget hurtig levering og alt ser fint ud.
Det er det eneste firma jeg kender der levererer malede mandler. Jeg bruger det som mandelmel når jeg bager. Det indeholder flere fiber end det “normale” mandelmel. Nu gider jeg ikke selv mere have besværet med at male hele mandler til mel. Jeg kan ikke selv få så ensartede en kvalitet. Jeg glæder mig til at smage de forskellige lækre ting jeg lod mig friste af.

Jeg elsker Koro og Koros produkter
Jeg elsker Koro og Koros produkter! Og ens varer bliver altid leveret lige til døren. Er fast kunde!

Jeg har kun ros
Jeg har kun ros. Første levering derfra. Fra jeg bestilte da det kom gik der lidt over en uge.og intet gået i stykker undervejs. Nu vil jeg allerede ind og bestille mere. Dog ønskes stregkode på protein barerne. Når man tæller kalorier vil det være godt.

Har bestilt 2 gange fra KoRo
Har bestilt 2 gange fra KoRo, og begge gange gik dsv galt. Første gang var spirulina pulver hvor jeg modtog en kasse hvor låget var i stykker og kassen fyldt med pulveret. Anden gang en lidt større ordre med forskellige snacks, gik og ventede 2 uger og fik hverken svar fra KoRo eller PostNord. Til sidst tog jeg kontakt og de kunne så fortælle mig at min pakke var forsvundet. Fik refunderet penge begge gange, dog kun noget af ordren… Hvis man overvejer at købe her så skal man bare vide at det er lidt af et sats af hvad jeg også kan se på de andre anmeldelser. God dag:)

Resposta da KoRo Danmark
Gode produkter og god reklamationsbehandling
Jeg havde lavet min første bestilling på lidt forskellige produkter.
Desværre var den ene frugtpure gået i stykker, hvorfor jeg oprettede reklamationen hurtigt på hjemmesiden.
Der gik nogle dage, så gik jeg ind på reklamationssiden for at se status, men reklamationen stod ikke angivet på siden - prøvede igen og denne gang gik jeg tilbage til hovedstaden, hvor den stadig ikke var registreret.
Hvorfor så 5 stjerner?
Sendte i stedet en mail, hvor de svarede lynhurtigt at de var virkelig glade for at jeg havde taget kontakt til dem, da det måtte være en fejl at reklamationen ikk slog igennem, men at de straks ville starte refundering.
Derudover gav de på næste ordre fri fragt og en rabatkode, jeg kan bruge, hvis jeg ligger en ordre igen..
.. og seriøst... den skal blot bruges indenfor 2 år..
DET ER ALTSÅ PERFEKT KUNDESERVICE!
Derudover var det bare virkelig lækre produkter - pistaciecremen kan anbefales, var selv skeptisk, men SÅ lækkert!
Så tak til Maja og teamet bag Karo - Jeg er meget tilfreds!

Meget tilfreds
Var lidt bekymret pga. flere dårlige anmeldelser men tog chancen fordi jeg ikke har kunne finde det pågældende produkt nogle andre steder i EU. Heldigvis gik alt fuldstændig problemfrit. Fin kommunikation på dansk med opdateringer undervejs, og jeg modtog pakken på min adresse efter 4 hverdage. Alt var i skønneste orden, og jeg er meget tilfreds.

Resposta da KoRo Danmark
Uacceptabel kundeservice ved reklamation!
Har modtaget en pose 1 kilos brændte mandler i december, som vi reklamerer over. De er på ingen måder sprøde, brændte mandler men til gengæld bløde, seje og hvide af sukker lage, i stedet for at være karamelliseret.
Deres kundeservice på sådan en henvendelse er helt uacceptabel, hvor de bare fejer os af og påstår at produktet lever op til kvalitets standard.

Absolut toplækker
Absolut toplækker
tofu produkter. Smager fremragende og nemt at tilberede. Tak fordi man kan købe større pakkeløsninger. Anbefaler 110% og er mit favoritsted at handle.

2 x Snyd
1 stjerne for gode produkter
1 stjerne for gode priser
1 stjerne for hurtigt feedback
Trækker beløbet for ordren ved bestilling, men sender først 5 dage senere, og det er ikke lovligt, så det er snyd😟
Modtager mail fredag aften, at ordren er afsendt, men den er kun booket til transportøren, og afsendes først mandag, så det er snyd 😟
Lækkert økologisk udvalg.
Lækkert økologisk udvalg.
Og smuk hjemmeside der er nem at navigere i. Vi er meget tilfredse med alt vi modtog. Og handler snart igen.
Så dejligt med nogle gode og økologiske veganske produkter.
Alt var fint
Var lidt nervøs for at bestille grundet en del dårlige anmeldelser, men alt er forløbet perfekt. Lækre varer, god kommunikation og hurtig levering, endda lige til døren. Kommer helt sikkert til at handle her igen:)

Top karakter!
Var lidt betænksom ved at bestille efter at have læst anmeldelserne. Har nu modtaget min bestilling indenfor en uge og forsvarligt pakket. Lækre varer, vi glæder os til at nyde.

Atención post venta MUY buena
Una empresa no solo se valora por sus productos (que me gustan mucho), sino también (o sobre todo) sobre su manera de reacción a los posibles problemas en post venta. Y Koro tiene una atención de 10: rápida, amable, resolutiva .
SNYD?
Min mor bestilte 2kg Øko rød quinoa, 2kg Øko hvid quinoa og 500g pistaciasmør. I stedet modtog hun 1kg peanutbutter efter en rum tid. Det ville jeg mene er ret til grin.
Meget lang leveringstid
Meget lang leveringstid!
Jeg har ventet i 9 døgn nu, så længde burde en pakke ikke være om at blive afsendt. Jeg skrev til kundeservice og fik ret hurtigt svar på den var blevet afsendt som jeg også har modtaget på mail.
Men siden da har jeg intet hørt.. Nu må jeg se om modtager min pakke..
Meget lang leveringstid
Meget lang leveringstid. Bestilte d. 29 maj- idag er det 5 siden, og i følge trackingnummeret roder min pakke stadig rundt i Tyskland og har ikke rørt sig ud af flækken i 2 døgn.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.