Körsbär Sverige Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Efter att ha väldigt arg så blev jag positivt överraskad av supporten för uppsägningen av avtalet. Edvin Björne var hur bra och tillmötesgående som helst. Han ska ha en eloge för sitt bemötande.

Classificada 5 em 5 estrelas

Efter att jag ovetande satt mig i en avtalssituation som jag insåg att jag inte skulle klara av, ringde jag "Körsbär". Fick kontakt med Edvin Björne. Jag kände att han verkligen försökte hitta en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tusen tack! Edvin Björne För att du hjälpte mig med bredbandsavtalet. Mycket trevlig person,och hjälpsam, hoppas att dina chefer värdesätter dig 👍 Trevlig sommar 🌞

Informações sobre a empresa

1. Operador de Internet

Snabbt internet. Inga ursäkter. Vi tar mer än gärna emot ett omdöme här på Trustpilot – men skriv inget känsligt eller personligt, tack.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

40 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

40 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jättebra kontakt och lätt och snabbt…

Jättebra kontakt och lätt och snabbt ärende

8 de julho de 2026

Hej Johny,

Tack så mycket för din recension.

Även under semestertider fokuserar vi på att ge våra kunder den bästa möjliga service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Efter att ha väldigt arg så blev jag…

7 de julho de 2026

Hej Joakim,

Tack så mycket för din recension.

Vad kul att höra, att Edvin kunde lätta på stämningen. Jag ser till att han får läsa detta!

Tusen tack

Tusen tack! Edvin Björne
För att du hjälpte mig med bredbandsavtalet.
Mycket trevlig person,och hjälpsam, hoppas att dina chefer värdesätter dig 👍
Trevlig sommar 🌞

6 de julho de 2026

Hej Roger,

Tack så mycket för din recension.

Vad bra att Edvin kunde hjälpa dig med ditt bredbandsavtal. Vi värdesätter alltid vår service, och jag ska se till att han får läsa detta!

Trevlig sommar,

Classificada 1 em 5 estrelas

Det mest bedrägliga telefonsamtalet jag…

Det mest bedrägliga telefonsamtalet jag fått av en telefonförsäljare, lägg på omedelbart om Körsbär ringer.

6 de julho de 2026

Hej Britt,

Tack så mycket för din recension.

Vi ser väldigt allvarligt på detta, eftersom det verkligen inte är något vi strävar efter. Jag vill jättegärna höra mer om situationen, och hur vi kan förbättra oss framöver. Hör av dig till kundsupport@korsbarsverige.com - så kan vi reda ut vad som kan ha hänt.

Angelica

Trevlig personal

Trevlig personal, påminde om när jag var sen med en faktura för att inte skicka påminnelseavgift. Var behjälpliga med att koppla upp internet snabbt. Bra pris.

25 de maio de 2026

Hej Juan,

Tack för ditt fina meddelande. Vi är glada över att du känner dig nöjd, det är precis det vi strävar efter.

Tycker det e bra

kan inte relatera till negativa recensioner. jag har haft en bra upplevelse med körsbär.

27 de fevereiro de 2026

Hej Wilma,

Trevligt att höra!

bedrägligt förfarande

bedrägligt förfarande, påstår att dom förhandlat fram ett lägre pris fast dom inte vet vad jag betalar i dag. Dom försöker få det att låta som om jag redan har ett nytt avtal fast jag inte har accepterat ett avtal med dom.
Dom försöker locka fram uppgifter om mitt nuvarande avtal med försåtliga frågor. Dom lämnar inga uppgifter om vad jag skulle få för avtalstid etc. Bedrägeri kort sagt.

23 de maio de 2026

Hej Örjan,

Vi kan inte hitta dig i våra kundregister, vilket innebär att du inte är eller har varit kund hos oss. Det gör att flera av uppgifterna i ditt omdöme inte stämmer överens med våra faktiska kunduppgifter.

Det verkar istället röra sig om missnöje efter ett säljsamtal. Att erbjuda bättre priser samt ställa frågor om nuvarande abonnemang, bindningstid och leverantör är en naturlig del av telefonförsäljning. Vi har ingen tillgång till kunduppgifter hos andra operatörer och måste därför utgå från den information som lämnas under samtalet.

Att offentligt beskriva verksamheten som “bedrägeri” är ett mycket allvarligt påstående. Vi kommer därför att granska samtalet internt och vid behov även vidta åtgärder mot felaktiga eller missvisande uppgifter som publiceras offentligt.

Vi välkomnar alltid saklig kritik, men förväntar oss att omdömen bygger på korrekta fakta och verkliga kundupplevelser.

Vid frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på 010-555 88 96.

Kristoffer

Classificada 1 em 5 estrelas

Detta är ett företag som borde vara…

Detta är ett företag som borde vara olagligt. Dom lurar äldre på deras surt förvärvade pesionspengar. Min pappa hade en stroke 2024, dom lyckades ringa upp honom en dag han va emsam, dom säger sedan att han bekräftat avtalet genom att klicka på en länk. Han klarar inte av att skriva sms eller ens komma ihåg om han klickade på länken eller inte. Vidrigare näringsidkare än så här finns inte i min mening. Men tro mig, aldrig kommer ni få 11000 av min pappa för att stänga ett avtal ni upprättat på detta högst kriminella sätt. Vi kommer bestrida varenda faktura, och om vi ska lägga pengar på det, så går dom pengarna till advokater för vi kommer ta er till tingsrätten för vad ni gjort.

22 de maio de 2026

Hej Anna,

Det låter som att det krokat till sig rejält. Jag vill vara tydlig med att Körsbär inte lurar någon. Hör av dig till kundsupport@korsbarsverige.com - så ska vi se till att situationen löser sig.

Classificada 3 em 5 estrelas

Körsbär dom var någorlunda resonabla så…

Körsbär dom var någorlunda resonabla så jag fick bryta mitt avtal mot att betala mellanskillnaden - 20% ggr 24

7 de maio de 2026

Hej Lennart,

Tack för att vi kunde komma fram till en lösning.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Karl

Oseriösa och luras

Oseriösa och luras! Ringer och lurar människor, äldre. Påstår att dom tagit över fibernätet på adressen. Påstår att det bara är abonnemanget som bytt namn osv. Även att dom är billigare! Utan att ha frågat vad man har i dagsläget och hur lång bindningstid man har. Men det behöver dom inte nu när de ”tagit” över nätet. Fy skäms!!

7 de maio de 2026

Hej Josefin,

Vi kan tyvärr inte hitta någon kund registrerad i ditt namn i våra system och har därför svårt att koppla ditt omdöme till ett ärende hos oss.

Vi vill gärna förstå mer om din upplevelse, då vi inte känner igen den beskrivning som framförs. Vi har exempelvis inte tagit över något fibernät eller några abonnemang.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på kundsupport@korsbarsverige.com med fullständiga uppgifter, så undersöker vi gärna ärendet närmare.

Karl

Classificada 5 em 5 estrelas

Som pensionär är det joobbigt med all…

Som pensionär är det joobbigt med all teknik i dagens värld. Hur ska man veta vad som är äkta och inte. Men tack till körsbär för att vara ärliga och bra.

Resposta da Körsbär Sverige

Trevligt att höra att vi känns ärliga. Vi hoppas fortsätta leva upp till din standard!

Classificada 5 em 5 estrelas

Got a call from Andreas and im very…

Got a call from Andreas and im very thankful i got a cheaper price for the same network. No complications or complaints, very good support btw.

24 de abril de 2026

Hi Hjalmar,

Thank you for taking the time to share your feedback. We’re glad to hear that Andreas was able to assist you in finding a more cost-effective solution. Our goal is to keep things simple and provide reliable support whenever you need it.

Best regards,

Grymma priser

Grymma priser, grym personal, grymt internet. Yess

Hej Olle,

Du är lika grym som oss. Vi hoppas fortsätta göra dig nöjd!

Funkar bra

Funkat bra sen start gillar

Hej Fawaz,

Skönt att det har fungerat bra sedan start! Vi fortsätter leverera precis som vanligt, för att du ska fortsätta vara nöjd.

Carl

Räddare i nöden.

Fick kontakt med Edvin Björne. Jag kände att han verkligen försökte hitta en lösning genom att "bolla mellan mig och hans chef" och det gjorde han till sist.
Tusen tack Edvin.
Från 71 årig pensionär.

25 de abril de 2026

Resposta da Körsbär Sverige

Tack så mycket för din fina recension.

Jag ser till att Edvin får läsa detta!

Linda, Körsbär Kundsupport

Vilseledande

Företaget anmält till KO för vilseledande marknadsföring. De antyder att de förhandlat fram ett specialpris på bredbandstjänsten 100/100 för 549 kr per månad i Hörby med omnejd. Detta är inte sant. Exakt samma bredbandstjänst kostar för närvarande 359 kr per månad hos Teleservice i Sjöbo. Förfarandet med att kunden godkänner ett 6 sidor långt förifyllt och signerat avtal med ett falskt "klick" på mobilen är inte vedertagen praxis att signera ett avtal. Detta medför att kunden tvingas använda sin lagstadgade ångerrätt för att annulera avtalet.

21 de abril de 2026

Hej Leif,

Tack för att du tagit dig tid att lämna en recension.

Du har blivit kontaktad av en av våra säljare som erbjöd ett kampanjpris från Körsbär, vilket stämmer. Våra säljare kontaktar regelbundet kunder med särskilda erbjudanden och rabatter. Precis som din närmaste Kjell & Company erbjuder en laddare till ett specialpris, så erbjuder Körsbär specialpriser. Ifall du inte är nöjd med Kjell & Company's specialpris, innebär det inte att deras specialpris inte är sant.

För att ett avtal ska vara giltigt krävs därefter en skriftlig bekräftelse. Den signering som sker via ett elektroniskt klick är en etablerad och tillåten använd metod, särskilt inom telefonförsäljning.

Om du efter signering ångrar ditt beslut har du alltid möjlighet att nyttja din ångerrätt enligt gällande lagstiftning. Detta är en viktig del för att säkerställa tydlighet och rättssäkerhet för både kund och företag, då vi annars inte kan avgöra vilka avtal som önskas fullföljas.

Har du några ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig gärna vidare.

Filip
// Körsbär Kundnöjdhet

Snabb hjälp via mail

15 de abril de 2026

Hej Carina,

Tack för ditt omdöme här på Trustpilot.

Vi ser att du fick ditt ärende löst, och är glada över att vår medarbetare kunde hjälpa dig snabbt.

Teamet på Körsbär

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.