Efter att ha väldigt arg så blev jag positivt överraskad av supporten för uppsägningen av avtalet. Edvin Björne var hur bra och tillmötesgående som helst. Han ska ha en eloge för sitt bemötande.
Efter att jag ovetande satt mig i en avtalssituation som jag insåg att jag inte skulle klara av, ringde jag "Körsbär". Fick kontakt med Edvin Björne. Jag kände att han verkligen försökte hitta en... Ver mais
Tusen tack! Edvin Björne För att du hjälpte mig med bredbandsavtalet. Mycket trevlig person,och hjälpsam, hoppas att dina chefer värdesätter dig 👍 Trevlig sommar 🌞
Snabbt internet. Inga ursäkter. Vi tar mer än gärna emot ett omdöme här på Trustpilot – men skriv inget känsligt eller personligt, tack.
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Jättebra kontakt och lätt och snabbt ärende

Tusen tack! Edvin Björne
För att du hjälpte mig med bredbandsavtalet.
Mycket trevlig person,och hjälpsam, hoppas att dina chefer värdesätter dig 👍
Trevlig sommar 🌞

Resposta da Körsbär Sverige
Det mest bedrägliga telefonsamtalet jag fått av en telefonförsäljare, lägg på omedelbart om Körsbär ringer.

Resposta da Körsbär Sverige
Mycket bra bemötande av Edvin Björne som förstod problemet, och svarade snabbt.

Resposta da Körsbär Sverige
Trevlig personal, påminde om när jag var sen med en faktura för att inte skicka påminnelseavgift. Var behjälpliga med att koppla upp internet snabbt. Bra pris.

Resposta da Körsbär Sverige
kan inte relatera till negativa recensioner. jag har haft en bra upplevelse med körsbär.

Resposta da Körsbär Sverige
bedrägligt förfarande, påstår att dom förhandlat fram ett lägre pris fast dom inte vet vad jag betalar i dag. Dom försöker få det att låta som om jag redan har ett nytt avtal fast jag inte har accepterat ett avtal med dom.
Dom försöker locka fram uppgifter om mitt nuvarande avtal med försåtliga frågor. Dom lämnar inga uppgifter om vad jag skulle få för avtalstid etc. Bedrägeri kort sagt.

Resposta da Körsbär Sverige
Detta är ett företag som borde vara olagligt. Dom lurar äldre på deras surt förvärvade pesionspengar. Min pappa hade en stroke 2024, dom lyckades ringa upp honom en dag han va emsam, dom säger sedan att han bekräftat avtalet genom att klicka på en länk. Han klarar inte av att skriva sms eller ens komma ihåg om han klickade på länken eller inte. Vidrigare näringsidkare än så här finns inte i min mening. Men tro mig, aldrig kommer ni få 11000 av min pappa för att stänga ett avtal ni upprättat på detta högst kriminella sätt. Vi kommer bestrida varenda faktura, och om vi ska lägga pengar på det, så går dom pengarna till advokater för vi kommer ta er till tingsrätten för vad ni gjort.

Resposta da Körsbär Sverige
Körsbär dom var någorlunda resonabla så jag fick bryta mitt avtal mot att betala mellanskillnaden - 20% ggr 24

Resposta da Körsbär Sverige
Oseriösa och luras! Ringer och lurar människor, äldre. Påstår att dom tagit över fibernätet på adressen. Påstår att det bara är abonnemanget som bytt namn osv. Även att dom är billigare! Utan att ha frågat vad man har i dagsläget och hur lång bindningstid man har. Men det behöver dom inte nu när de ”tagit” över nätet. Fy skäms!!

Resposta da Körsbär Sverige
Som pensionär är det joobbigt med all teknik i dagens värld. Hur ska man veta vad som är äkta och inte. Men tack till körsbär för att vara ärliga och bra.

Resposta da Körsbär Sverige
Got a call from Andreas and im very thankful i got a cheaper price for the same network. No complications or complaints, very good support btw.

Resposta da Körsbär Sverige
Fick kontakt med Edvin Björne. Jag kände att han verkligen försökte hitta en lösning genom att "bolla mellan mig och hans chef" och det gjorde han till sist.
Tusen tack Edvin.
Från 71 årig pensionär.

Resposta da Körsbär Sverige
Företaget anmält till KO för vilseledande marknadsföring. De antyder att de förhandlat fram ett specialpris på bredbandstjänsten 100/100 för 549 kr per månad i Hörby med omnejd. Detta är inte sant. Exakt samma bredbandstjänst kostar för närvarande 359 kr per månad hos Teleservice i Sjöbo. Förfarandet med att kunden godkänner ett 6 sidor långt förifyllt och signerat avtal med ett falskt "klick" på mobilen är inte vedertagen praxis att signera ett avtal. Detta medför att kunden tvingas använda sin lagstadgade ångerrätt för att annulera avtalet.

Resposta da Körsbär Sverige
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.