5 stjerner er slet ikke nok! Jeg giver mine varmeste anbefalinger til denne webshop!! Jeg havde problemer med en rabatkode som ikke virkede, men skrev til kundeservice og fik svar med det samme... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har handlet flere gange hos Vivian Hede, og det har hver gang vaeret en meget positiv oplevelse. Hun leverer altid hurtigt, og pakkerne er omhyggeligt pakket med små prøver, hvilket er en virk... Ver mais
A empresa respondeu
Det er ren terapi at give sig i Vivans kyndige hænder. Hun kan lynhurtig se, hvad lige netop din hud har brug for og så begynder den afslappende rejse. Efter endt rejse har huden med sikkerhed fået n... Ver mais
A empresa respondeu
Altid den bedste behandling, hvor kunden er i centrum. Vivian prøver ikke at sælge hverken behandling eller produkter, der ikke er nødvendige og når msn går derfra, så føler man sig altid smuk og godt... Ver mais
A empresa respondeu
Kosmetisk klinik Vivian Hede på privathospitalet Kollund, hvor der i samarbejde med privathospitalet udføres special-ansigtbehandlinger samt almindelige behandlinger. Samtidig med behandlinger har vi også en webshop med kvalitetsprodukter til hudbehandling, der er videnskabelig dokumenteret. Vores produkter sendes typisk fra dag til dag. Samtidig yder vi også professionel råd og vejledning til produkterne.
Bredsdorffvej 10, 6340, Kruså, Dinamarca
Sem histórico de convites para avaliação
Super gode tilbud på kvalitets produkter.
Hurtig levering og fik vareprøver med gratis.

Resposta da kosmetologbehandling.dk
Altid hurtig levering. Kan varmt anbefales👍🏻

Resposta da kosmetologbehandling.dk
Jeg var lidt skeptisk over priserne, for ingen andre steder har jeg fundet tilbud på det, jeg endte med at bestille. Jeg tjekkede hvad jeg kunne for at undgå “fupfirmaer”, og fandt heldigvis kun positive anmeldelser i dette tilfælde, så jeg bestilte og heldigvis blev min skepsis gjort til skamme.
Jeg modtog hurtigt min pakke med produkter indpakket - med sans for detaljerne, en personlig hilsen og lidt godt til ganen. Alt det der er med til at gøre det til en ekstra god oplevelse at modtage sin pakke.
Handler helt sikkert her igen

Resposta da kosmetologbehandling.dk
Er yderst tilfreds, tror ikke man kan få bedre kundebehandling andre steder. Information om forsendelse og ikke mindst de købte varer. Kan kun anbefale firmaet som et trygt at handle. BN

Resposta da kosmetologbehandling.dk
Fantastisk, at modtage min pakke lynhurtigt. Men mere udover det sædvanlige. En følelse af at være værdsat!
Smukt pakket ind, mine cremer med en prøve på et nyt produkt. Vedlagt et håndskrevet takkekort til mig og et stykke kvalitets chokolade i en delestørrelse. Sølvpapiret omkring chokoladen var meget smukt, tykt og skinnende. Jeg var nødt til at mærke det med mine fingre. Et af de slags som var helt unikt for en samler som jeg ud i chokoladepapir dengang da jeg var barn.
Dengang det skulle glattes, stå knivskarpt og lægges ind i et hæfte med de andre chokoladepapirer man havde tilegnet sig. Sådan en dejlig oplevelse fik jeg oven i den gode personlige oplevelse det var, at handle hos Vivian Hede.
Det var første gang jeg brugte shoppen.
Og anbefaler andre at købe her. Priserne tilmed i den lave ende.

Resposta da kosmetologbehandling.dk
Så fik jeg igen tilsendt en skøn pakke fra Vivian.
Som altid pænt og sikkert pakket med prøver og chokolade vedlagt.
Jeg har kun rosende ord til dig, Vivian.
Venligst Jørga

Resposta da kosmetologbehandling.dk
Købte en creme på shoppen. Den blev hurtigt sendt og da jeg modtog den, var der en personlig håndskrevet hilsen med, samt en gratis vareprøve og et lille lækkert stykke chokolade. Det var en meget dejlig oplevelse. Tak for det

Resposta da kosmetologbehandling.dk
Gode priser på A vitamin og ultra hurtig forsendelse samt vareprøve vedlagt.
Alt i alt virkelig online god oplevelse

Resposta da kosmetologbehandling.dk
Altid god service og meget hurtig levering.

Resposta da kosmetologbehandling.dk
Lynhurtig levering - bestilte tirsdag og fik varerne leveret onsdag. Skønt at modtage en pakke, der var lækkert pakket ind og med vareprøver, chokolade og en personlig hilsen. De bedste anbefalinger herfra.

Resposta da kosmetologbehandling.dk
Man får bare en positiv, kompetent og faglig oplevelse når man får behandlinger hos Vivian. Hendes positive tilgang til dig som kunde er i top klasse.

Resposta da kosmetologbehandling.dk
God pris på det produkt jeg skulle bruge - samt hurtigt levering :/) Var meget fint - og personligt pakket ind med en lille hilsen. God stil! ☺️

Resposta da kosmetologbehandling.dk
Super hurtig og effektiv behandling af min online bestilling. Efter 15 minutter skrev Vivian, at bestillingen var klar til afhentning samt tidsrummet hvor jeg kunne hente det.
Super dejligt og effektivt. Nu glæder jeg mig til at benytte solcremen i morgen 🌞😎

Kære Vivian (smukt navn)
Tak for både god service og lynhurtig levering.
Du får alle mine anbefalinger med 😊
Kærlig hilsen Vivian

Godt tilbud på Clinical Super 3 booster
Fra Beaute Pacifique
Hurtig levering med gratis fragt og endda med gratis prøve og chokolade.

Altid super hurtig service
Får god vejledning 🌸
Jeg anbefaler klart Vivian Hede 🌞

Resposta da kosmetologbehandling.dk
Jeg er altid tilfreds - både når jeg handler online og får behandlinger hos Vivian. Der er altid tid til råd og vejledning (nærmest 24/7) - og Vivians behandlinger er himmelske - nærvær, varme, humor, fantastiske rammer og tid til ro og afslapning - så jeg er altid glad og tilfreds når det har noget med Vivian at gøre - varmeste anbefalinger herfra ♥️♥️♥️♥️

Resposta da kosmetologbehandling.dk
En helt perfekt service hele vejen igennem

Super hurting levering og enestående service. Tak for det Vivian 🌸

Resposta da kosmetologbehandling.dk
Hos Vivian er jeg i de bedste hænder. Hos Vivian kan man forvente mere 100% mere service.
Hun laver de skønneste behandlinger som jeg har har lyst til at få lavet igen og igen i hendes smukke klinik i Kollund.
Ydermere er det altid dejligt med en lille overraskelse, når jeg har bestilt varer på hendes Webshop. Hvem elsker ikke 2 lækre påskeæg og en luksus vareprøve samt en sød personlig hilsen.
Vivian fortjener mere end de 5 stjerner som det er muligt at give. Min varmeste anbefaling herfra.

Resposta da kosmetologbehandling.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.