Det blev en bra upplevelse och ett bra köp av en bra produkt genom kundtjänst hanterade köpet på ett bra sätt. Jag rekommenderar att ni sköter framtida köp på samma smidiga sätt mellan köpare och sälj... Ver mais
Mycket fint skinnfodral till iPad Air 11, 2024 men själva innerskalet hade dålig passform. Lite snett och vint, högra nedre hörnet glappar. Uttaget för att få upp penna stämmer inte med skinnfor... Ver mais
Detta är mitt tredje köp av ett läderfodral till min nya Galaxy S26 Ultra. Jag hade köpt två andra några dagar tidigare, också gjorda av äkta läder, från andra butiker. Men nu måste jag säga a... Ver mais
Kraken Copenhagen is a new brand with focus on design and quality. We sell our own brand Kraken Copenhagen, where we only manufacture quality products made of wonderful, genuine leather.
Høje Taastrup Boulevard 82, 2630, Taastrup, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Varen ankom straks. Produktet fuld tilfredshed …, så lækkert og flot

Resposta da Kraken Copenhagen
Det blev en bra upplevelse och ett bra köp av en bra produkt genom kundtjänst hanterade köpet på ett bra sätt. Jag rekommenderar att ni sköter framtida köp på samma smidiga sätt mellan köpare och säljare.

Udmærket tilfreds med varen og leveringstiden, så naturligvis 5 stjerner

Resposta da Kraken Copenhagen
Exclusive and good looking for my iPhone 17 pro. Perfect fitting and a nice leather touch. There is also a built-in RFID protection. The case arrived in a elegant wrapping!

Resposta da Kraken Copenhagen
Fick först fel produkt, men det löstes smidigt. Mycket nöjd med fodralet när det rätta väl kom.

Resposta da Kraken Copenhagen
Har fått ett mycket fint bemötande och hjälp med allt. Plus att dom har ett miljötänk. Både vad gäller produkter och emballage. Ingen plast eller onödiga papper. Helt enkelt toppen föredrag
Monika

Resposta da Kraken Copenhagen
Jeg havde tilkøbt en gaveæske, som ikke var med, da jeg modtog pakken. Men hurtig levering.

Resposta da Kraken Copenhagen
Det gick lätt att byta utan problem, fodralet är snyggt men det är trångt att få ned kort och att stänga, lädret är för snålt tilltagit det skulle vara större så det täcker telefonen helt, tappar man den är risken stor att det plasthölje man sätter den i kan gå sönder.

Resposta da Kraken Copenhagen
Kan meget varmt anbefale Kraken Copenhagen. Super produkter og meget høj kundeservice :0)

Resposta da Kraken Copenhagen
Detta är mitt tredje köp av ett läderfodral till min nya Galaxy S26 Ultra.
Men nu måste jag säga att kvaliteten här på KrakenCopenhagen är den absolut bästa man kan hitta.
Tack igen, och jag kommer att förbli en lojal kund när det gäller äkta läder.
...
This is my third purchase of a leather case for my new Galaxy S26 Ultra.
I had bought two others a few days earlier, also made of genuine leather, from other stores.
But now I have to say that the quality here at KrakenCopenhagen is the absolute best you can find.
Thanks again, and I will remain a loyal customer when it comes to genuine leather.

Resposta da Kraken Copenhagen
pænt produkt, hurtigt sendt, fair pris men ikke billigt

Resposta da Kraken Copenhagen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.