Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Meine 2. Bestellung und wieder: Einfache Abwicklung im Shop, schnelle Lieferzeit, alles unkompliziert. Vielleicht ein halber Stern Abzug für die Verpackung: die war, wie bei der ersten Lieferung a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, ruime keuze echte kwaliteitsartikelen. Communicatie via app ook snel en duidelijk. De aerobic step en dumbbells excellente kwaliteit! Ik zal zeker terugkomen bij de webshop om mijn h... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Vlotte verzending, product goed verpakt. De elastieken die we bijbestelden zijn stevig en van degelijke kwaliteit. De muurbouten voor bevestiging van de bar mochten iets steviger.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel verzonden, goede kwaliteit. We gebruiken de Kraken SUP accupomp voor het opblazen van onze vouwwagen met luchtframe. Het aantal BAR is instelbaar, ideaal. Door de deflate functie gebruiken we de... Ver mais

Informações sobre a empresa

93 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Nette prijzen en snelle levering.

Nette prijzen en snelle levering.

23 de abril de 2026

Resposta da KRAKEN Sport

Dank je wel voor je mooie review Brian! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen en de snelle levering. Veel plezier met je bestelling!

Wieder sehr gut

Meine 2. Bestellung und wieder:
Einfache Abwicklung im Shop, schnelle Lieferzeit, alles unkompliziert.
Vielleicht ein halber Stern Abzug für die Verpackung: die war, wie bei der ersten Lieferung auch, beschädigt und wurde vom Lieferunternehmen ausgebessert (ich hatte Hantelscheiben bestellt).

10 de abril de 2026

Resposta da KRAKEN Sport

Thank you so much for your repeat order and for taking the time to share your experience. We’re happy to hear that everything went smoothly and that you were pleased with the service and delivery. We’re sorry about the damaged packaging and appreciate your feedback, as it helps us improve

Goede producten

2 de abril de 2026

Resposta da KRAKEN Sport

Bedankt voor je review en de mooie beoordeling Jan! Fijn om te horen dat de producten goed bevallen en dat alles netjes verpakt was. Dank ook voor je feedback over de elastieken en de muurbevestiging van de bar, daar nemen we je opmerking over mee.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik zal zeker terugkomen bij de webshop om mijn home gym uit te breiden.

20 de março de 2026

Resposta da KRAKEN Sport

Bedankt voor je geweldige review, Jane! Blij te lezen dat je zeer tevreden bent over ons aanbod en klantenservice! Heel veel sportplezier en hopelijk tot een volgende keer!

Top dumbelltjes

Top. Ben er blij mee

11 de abril de 2026

Resposta da KRAKEN Sport

Dag Emiel, bedankt voor je geweldige review! Blij te lezen dat je zo tevreden bent met je aangekochte producten! Veel sportplezier.

Suppomp op accu gekocht

Suppomp op accu gekocht. Apparaat werkt uitstekend. Gebruik het ook om een rubberboot van 3,5 meter mee op te blazen en leeg te laten lopen.

10 de abril de 2026

Resposta da KRAKEN Sport

Bedankt voor je 5-sterren review, Stefan. Dit waarderen wij enorm! Blij te lezen dat je zo tevreden bent met de aankoop van je accu Suppomp. Nog veel plezier ermee!

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle en goede levering van…

Snelle en goede levering van kwaliteitsproducten

9 de abril de 2026

Resposta da KRAKEN Sport

Bedankt voor je review Hans!
Fijn om te horen dat de levering snel en goed was voor onze kwaliteitsproducten. We hopen je snel weer te zien!

High quality products

High quality products, great prices and quick delivery.

Resposta da KRAKEN Sport

Thank you for your review Anna!
We're happy you appreciate the high quality products, great prices, and quick delivery. Looking forward to your next order!

Prima gewichten

Gewichten waren op tijd geleverd. Goed verpakt. Ze zijn handig in gebruik.

21 de março de 2026

Resposta da KRAKEN Sport

Bedankt voor je review Anna!
Fijn om te horen dat de gewichten op tijd waren, goed verpakt en handig in gebruik. We waarderen je feedback enorm!

Classificada 5 em 5 estrelas

It's just a great product!

It's just great having this, it is just so convenient, easy to use, the grip is great... It's just great to use overall, really, really pleased with it!

1 de março de 2026

Resposta da KRAKEN Sport

Thank you for the fantastic review Jente!
We're delighted you love the grip and find it so convenient and easy to use. Your enthusiasm means a lot to us!

Voordelige prijs!

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je de prijs voordelig vindt. We doen ons best voor scherpe prijzen en hopen je snel weer te verwelkomen!

Goed prijs

Alles ging goed

Resposta da KRAKEN Sport

Bedankt voor je review Safa!
Fijn om te horen dat de prijs goed was en alles soepel verliep. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien!

Great

Great great great

28 de março de 2026

Resposta da KRAKEN Sport

Thanks for the great review Aleksej!
We're thrilled you think it's great great great! Your feedback means a lot.

alles super gerne wieder

alles super gerne wieder

15 de março de 2026

Resposta da KRAKEN Sport

Thank you for your lovely review Sascha!
We’re glad to hear everything was super good. We really appreciate your support and hope to see you again soon.

Classificada 5 em 5 estrelas

Great product of high quality delivered…

Great product of high quality delivered in time. I recommend!

25 de março de 2026

Resposta da KRAKEN Sport

Thank you for your review Markus!
We're glad you received the high-quality product on time and recommend it. Your feedback is much appreciated!

Kwaliteit

Perfect. Voldoet aan de eisen. Levering was ondanks de feestdagen snel.

22 de janeiro de 2026

Resposta da KRAKEN Sport

Hartelijk dank voor uw mooie review, Sanita! Wat fijn om te horen dat de kwaliteit perfect is, aan uw verwachtingen voldoet en dat de levering ondanks de feestdagen snel is verlopen. We stellen uw feedback zeer op prijs en hopen u snel weer terug te zien!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en exact volgens…

Snelle levering en exact volgens beschrijving! Blij mee!

22 de dezembro de 2025

Resposta da KRAKEN Sport

Bedankt voor uw positieve review, Ryanne! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product exact aan de beschrijving voldeed. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Schnell und gut

Die Lieferung hat in der Vorweihnachtszeit schnell geklappt. Die Geräte sind robust und gut verarbeitet.

21 de janeiro de 2026

Resposta da KRAKEN Sport

Thank you for your great review, Roland! We’re glad to hear that the delivery went smoothly during the busy pre-Christmas period and that you’re satisfied with the quality and robustness of the devices. We appreciate your feedback and hope you enjoy using them!

Good

Good. Heavy dumbells took a while to deliver (2-3 weeks)

2 de janeiro de 2026

Resposta da KRAKEN Sport

Thank you for your review, Tijn. We’re glad to hear you’re happy with the dumbbells. We’re sorry to hear that the delivery took longer than expected. We always strive to deliver all orders as quickly as possible and appreciate your patience. Enjoy your workouts!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.