Fedt koncept
Min mor blev meget glad for den, og mega fedt med gratis levering.
- meget tilfreds
Kramtildig gør det nemt at sende en sød og personlig gave til en du holder af – uanset om det er kæresten, en ven, familie eller bare dig selv. Vores idé er enkel: nogle gange vil man gerne vise, at man tænker på nogen, men man har ikke tid til at finde den perfekte gave, pakke den ind og få den sendt. Derfor samler vi det hele i én lille gave, der er klar til at blive givet videre. Hos Kramtildig kan du vælge mellem forskellige bamser og gavepakker, og hver ordre kommer med et kort, så du kan skrive din egen hilsen. Det gør gaven mere personlig, og det er ofte den lille besked, der gør den store forskel. Vi fokuserer på at skabe en gave, der både føles hyggelig, betænksom og “klar til at give”. Vi tror på, at de små ting betyder mest. En bamse og en kort hilsen kan være et kram, når man ikke kan være der fysisk og en påmindelse om, at nogen holder af dig. Vores mål er at gøre gavegivning nemmere, hurtigere og mere nærværende, så du kan sprede lidt ekstra glæde i hverdagen. Har du spørgsmål til produkter, levering eller muligheder, er du altid velkommen til at kontakte os.
Dinamarca
Min mor blev meget glad for den, og mega fedt med gratis levering.
- meget tilfreds
Hurtig levering lige til døren, og modtageren blev superglad. Fedt koncept
Mega Godt. Hurtig levering og god service, kan anbefale.

Resposta da Kramtildig
Meget udemærket, fin kvalitet, over mine forventinger. Fedt med gratis levering

Resposta da Kramtildig
Min kæreste belv meget glad. hurtig levering kan anblefale

Resposta da Kramtildig
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.