Det er en sød pose til billige penge
Det er en sød pose til billige penge, men synes godt sammensyning og påsætning af bogstaver kunne ha været lidt mere nøjagtig. Virker lidt samlebåndsagtig.
Kreatór er din one-stop-shop for alle dine invitationer, festartikler og skilte. Uanset om du planlægger en fødselsdag, bryllup, jubilæum eller enhver anden festlig begivenhed, er vi her for at hjælpe med at gøre det til en uforglemmelig oplevelse. Vores brede udvalg af invitationer er designet med omhu og kreativitet. Vi tilbyder forskellige stilarter, farver og temaer, så du kan finde den perfekte invitation, der passer til din begivenhed. Vores tilpassede designmuligheder giver dig også mulighed for at tilføje dine egne personlige detaljer, så dine dekorationer bliver helt unikke. Når det kommer til festartikler, har vi alt hvad du behøver for at skabe den perfekte feststemning. Vores sortiment inkluderer invitationer, skilte, bordkort, bordpynt og meget mere. Uanset om du ønsker en elegant og sofistikeret stil eller en farverig og festlig atmosfære, har vi de perfekte festartikler til at fuldende dit arrangement. Vores skilte er også en af vores specialiteter. Vores håndlavede skilte er lavet med kærlighed og omhu, og de tilføjer et personligt og unikt præg til enhver begivenhed. Uanset om du har brug for et velkomstskilt, et skilt til at vise gæsterne vej eller et skilt med en særlig besked, kan vi skræddersy det efter dine ønsker. Vi er stolte af at tilbyde produkter af høj kvalitet og enestående kundeservice. Vi er dedikeret og altid klar til at hjælpe dig, med at finde det perfekte produkt, besvare dine spørgsmål og sikre, at din oplevelse hos os er enestående. Så uanset om du planlægger en lille intim fest eller en stor begivenhed, er Kreatór her for at hjælpe dig med at skabe magi!
Hovedgade 56, 8832, Skals, Dinamarca
Rigtig god service og virkelig hurtig levering!
Super professionelt resultat, på baggrund af en meget nærværende og personlig proces.
Kreator yder en yderst professionel service! Fik de fineste julefigurer udskåret i træ, de er så fine og blev hurtigt leveret!
Virkelig god service og hurtig levering.
Produktet er virkelig af god kvalitet.
Kan varmt anbefales.
Vi oplevede en rigtig god service og imødekommenhed. Produkterne vi fik var simpelthen så flotte og hurtig levering.
Kæmpe anbefaling!
Trine har lavet nogle helt fantastisk, smukke julekugler. Den service hun har leveret er ud over det sædvanlige. Det er tydligt, at hun brænder for sin virksomhed og at levere produkter i særklasse. Kæmpe anbefaling herfra.
Hurtig svar, hurtig ekspedering og hurtig levering.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.