Kronjysk Golf Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Informações sobre a empresa

1. Loja de golfe
  2. Clube de golfe

Informação fornecida por diversas fontes externas

El-golfvogne med lithium batterier i robust og stærk kvalitet. Mange varianter med bremser, fjernbetjening, memory m.m. Kronjysk Golf er førende inden el-golfvogne og har eget serviceværksted.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik repareret min el-vogn mens jeg ventede, ovenikøbet blev det også billigt. De gange, jeg har været i selve butikken, er der altid meget venligt og vidende personale, der yder en virkelig god service. Kan kun anbefale Kronjysk Golf.

3 de agosto de 2026

SUPER GOD SERVICE !!!

SUPER GOD SERVICE !!!
Mandag lavede jeg en reklamation på mail over 2 hjul til min 7 år gamle golfvogn, som jeg havde købt 3 måneder tidligere. Tirsdag modtog jeg svar på mail om, at der ville blive sendt 2 nye til mig U/B. Onsdag modtog jeg pakken og Torsdag var jeg klar på golfbanen igen. Det kalder jeg SUPER GOD SERVICE midt i sommerferien.

13 de julho de 2026

Ualmindelig god service

Ualmindelig god service. Fik leveret en ny golfvogn da der var et problem med den første. Viste sig at jeg havde sat et stik forkert i......

1 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og god vejledning

Jeg fik en virkelig god oplevelse i butikken. Personalet var hjælpsomme og imødekommende, og de tog sig tid til at finde den helt rigtige sko til mig.

Det gjorde en stor forskel, at de lyttede til mine behov og gav god rådgivning. Jeg gik derfra med et par sko, der passer perfekt – både i størrelse og komfort. Kan varmt anbefales!

3 de maio de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Sjældent har jeg været så skuffet over…

Sjældent har jeg været så skuffet over et firma som jeg ellers har anbefalet til andre. Har købt en golfvogn som har drillet fra 1. dag og har været på deres værksted og problemet opstår igen. De siger selv at det 98%af gangene er batteriet. Jeg foreslår at de denne gang kan sende et batteri som de ved er ok of så kan jeg teste det. Men desværre yder de ikke denne service så jeg skal sende det til dem igen. Lidt øv og temmelig ringe service af nogle der er 98% sikre.

14 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Online køb / måske modtager du varen?!

Første gangs onlinekøb hos Kronjysk - TROEDE JEG!!
Men de har ringe lagerstyring og uprofessionel håndtering af ordrer og i forlængelse vælger de blot at slette/annullere ordre 10 dage efter bestilling?!
Hvis du finder et godt tilbud, kan du ikke forvente at få varen, da de ikke har styr på lageret og blot annullerer din ordre.
Godt råd: Find en anden forhandler der er seriøs.

4 de dezembro de 2022

Knækket Topstang på Crown Caddy EL-vogn

Fredag eftermiddag kontakter jeg Kronjysk Golf, da "topstangen" på min 5 år gamle Crown Caddy CX3 EL-vogn er knækket. Jeg kan se at man kan købe en ny komplet topstang, som reservedel til 1000 kr. Jeg bliver betjent af Søren i telefonen, som fortæller at jeg også har mulighed for at nøjes med at købe den nederste del af stangen til 600 kr. Jeg vælger dog den komplette topstang med håndtag og indvendigt kabel trukket. Søren beder mig sende et foto af batteritilslutningen på min vogn - bare så vi er sikre på at du modtager det rigtige. Jeg overfører beløbet via MobilePay og dagen efter ankommer min ny stang i min lokale GLS Pakkeshop. Det tog mig 15 min., at udskifte stangen og så var jeg klar til en ny runde på golfbanen. SUPER god service - Kan klart anbefales og jeg handler der igen næste gang !!!

1 de maio de 2022

Super oplevelse

Jeg købte en super fin golfbag, men da jeg får den hjem kan den ikke sidde på min vogn, så kontakter jeg firmaet og sender den tilbage til dem, pengene overføres samme dag som de modtager returvaren.
Jeg vi sige en super oplevelse med kronjyskgolf.dk

19 de setembro de 2017

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais