Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Rigtig gode tilbud og god service via jeres online chat. Grunden til der ikke er 5 stjerner er jeres udlevering. Der mener jeg man skulle tage en aften eller 2 og træne jeres folk som udleverer i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik en fantastisk behandling af Rasmus og den anden ejer virkelig dejlige af handle med så jeg kommer igen næste år Hilsen Kenneth

Classificada 5 em 5 estrelas

Hos Krudtdillen går man ikke galt, Fair, imødekommende og super venlig sælger. Produkterne er i top. Kan kun sige, tusinde gange tak for mega flot show vi havde nytårs aften - takket være dit krudt.

Classificada 4 em 5 estrelas

Super flot fyrværkeri og gode priser. Men alt for lang ventetid på at få det udleveret, medarbejderne rendte forvirret og tomhændet rundt fra container til container for at finde det forskellige fyrvæ... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de fogos de artifício
  2. Loja de bugigangas
  3. Serviço de aluguer de artigos de festa
  4. Loja de artigos para festas

Escrito pela empresa

Krudtdillen er ikke bare en almindelig forhandler af fyrværkeri – vi er passionerede fyrværkerientusiaster med et dybt engagement i at levere uforglemmelige oplevelser til vores kunder. Vores virksomhed blev grundlagt med det formål at dele glæden ved fyrværkeri med andre, og det er den passion, der driver os i alt, hvad vi gør. Alle vores medarbejdere og ejere har adskillige års erfaring inden for fyrværkeribranchen, hvilket betyder, at vi har en omfattende viden om både produkterne og sikkerheden omkring dem. Hos Krudtdillen stræber vi altid efter at tilbyde et bredt udvalg af fyrværkeriprodukter, der passer til enhver smag og enhver begivenhed. Vi forstår, at vores kunder har forskellige behov og ønsker, og derfor sørger vi for at have noget for enhver – fra de klassiske festfyrværkerier til de mere avancerede pyrotekniske kreationer. Vi følger med i de nyeste tendenser og teknologier inden for fyrværkeri og udvider konstant vores sortiment for at kunne tilbyde de mest innovative og spændende produkter på markedet. Vores engagement stopper dog ikke ved produkterne. Hos Krudtdillen lægger vi stor vægt på, at vores kunder får en tryg og tilfredsstillende oplevelse, når de handler hos os. Derfor går vi langt for at sikre, at alle, der besøger os, får kompetent rådgivning og personlig vejledning. Vi ved, at fyrværkeri kan være komplekst, og vi ønsker, at vores kunder skal føle sig sikre og velinformerede i deres valg. Derfor tager vi os tid til at forstå dine behov og ønsker, så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rette fyrværkeri til din begivenhed. Kunden er og vil altid være i højsædet hos Krudtdillen. Vi sætter en ære i at skabe en god oplevelse for hver enkelt kunde, uanset om det drejer sig om et mindre indkøb eller en større ordre. Vores mål er at give dig den bedste service og de bedste produkter, så du kan nyde en fantastisk fyrværkeriaften med dine nærmeste. Krudtdillen er stedet, hvor passion, ekspertise og kundeservice går op i en højere enhed. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe uforglemmelige øjeblikke med vores fyrværkeri, og vi glæder os til at byde dig velkommen hos os.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 4 em 5 estrelas

Super flot fyrværkeri og gode priser

Super flot fyrværkeri og gode priser. Men alt for lang ventetid på at få det udleveret, medarbejderne rendte forvirret og tomhændet rundt fra container til container for at finde det forskellige fyrværkeri.

24 de fevereiro de 2024

Hej Magnus,

Tak for din anmeldelse og den konstruktive feedback, som vi sætter stor pris på.

Jeg beklager den udfordring der var med din udlevering sidste år. Desværre oplevede vi en væsentlig højere ordretilgang end forventet—faktisk over 80% mere end de foregående år i Helsinge. Dette er dog ingen undskyldning, og det lever ikke op til den service, vi stræber efter at levere.

For at rette op på situationen vil jeg meget gerne tilbyde en form for kompensation. Du er velkommen til at sende dit ordrenummer til kontakt@krudtdillen.dk med henvisning til din Trustpilot-anmeldelse, så sørger jeg for, at du bliver taget godt hånd om din sag med en passende kompensation til den kommende sæson.

Classificada 4 em 5 estrelas

God service men med plads til forbedringer

Rigtig gode tilbud og god service via jeres online chat.
Grunden til der ikke er 5 stjerner er jeres udlevering.
Der mener jeg man skulle tage en aften eller 2 og træne jeres folk som udleverer i hvor det forskellige fyrværkeri er.
Der var ualmindelig lang ventetid ved containerne hvor medarbejderne gik tomhændet fra container til container adskillige gange uanset hvad de ledte efter.
Men alt i alt er jeg tilfreds og kæber gerne hos jer igen.
Mvh Søren Wiik

28 de dezembro de 2023

Hej Søren,

God tilbud..

6 de janeiro de 2024

Resposta da Krudtdillen

Først og fremmest stor tak for din anmeldelse Serdal.

Det betyder utrolig meget for os at du gider bruge tid på at give din oplevelse til kende. Vi fokusere på at gøre vores koncept bedre og bedre år efter år og dette her er helt klart en vigtig faktor for os. Vi håber at se dig igen til december.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt i alt en fantastisk oplevelse

Alt i alt en fantastisk oplevelse! - rigtig god vejledning til det rette krudt til både børn og voksne, de sørgede samtidigt for at vi kunne have sikkerheden i top.
Storslåede produkter, søde og hjælpsomme medarbejdere, og, ja, kun positive oplevelser herfra 🤌

17 de outubro de 2023

Resposta da Krudtdillen

Først og fremmest stor tak for din anmeldelse Kalle.

Classificada 5 em 5 estrelas

Service og krudt i kvalitet!

Super god service og flot butik. Hurtigt og nemt at bestille på hjemmesiden og afhente det. Personalet er meget imødekommende fra man træder ind til man
går ud.

Udvalget af fyrværkeri er helt i top med mange lækre mærker og gode tilbud via facebook!

Der var lidt fejl ved udlevering af varerne, men det blev hurtigt rettet da jeg henvendte mig til personalet. :)

27 de dezembro de 2023

Resposta da Krudtdillen

Først og fremmest stor tak for din anmeldelse Mads.

Classificada 5 em 5 estrelas

Top kundeservice og kvalitetskrudt.

Jeg vil klart anbefale krudtdillen. Super flinke og top kvalitets kundeservice. Jeg vælger at stille nogle spørgsmål i deres live chat som fungerer mega godt og der får jeg svar lige med det samme af en sød medarbejder.
Så skud ud til krudtdillen for deres super gode kundeservice og krudt!

22 de novembro de 2023

Resposta da Krudtdillen

Først og fremmest stor tak for din anmeldelse Alexander.

Fantastisk service og kvalitet

Fantastisk service og kvalitet

18 de outubro de 2023

Resposta da Krudtdillen

Først og fremmest stor tak for din anmeldelse Casper.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mere end bare et krudttelt

Krudtdillen har lagt et stort arbejde i at de ikke kun skal levere krudt og andet tilbehør til nytårsfesten, men også at det skal være en hyggelig oplevelse at komme ind til

27 de dezembro de 2022

Resposta da Krudtdillen

Først og fremmest stor tak for din anmeldelse DJD.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kanon service og gode priser

De 2 unge iværksættere ydede en kanonservice da jeg var nede for at handle krudt. De var smilene og venlige, samt gav min søn frisk lavet popcorn,

Det er helt sikker stedet jeg handler krudt fremadrettet !! :)

30 de dezembro de 2022

Resposta da Krudtdillen

Først og fremmest stor tak for din anmeldelse Stefan.

Fantastisk flot fyrværkeri

Virkelig flot batteri! (Superior Elite). Også mange penge men prisen nok på niveau med andre steder man køber krudt.

30 de dezembro de 2022

Resposta da Krudtdillen

Først og fremmest stor tak for din anmeldelse Martin.

Stor anbefaling

Virkelig kvalitetsfyrværkeri. Imødekommende og venlig betjening. Kan klart anbefales.

29 de dezembro de 2022

Resposta da Krudtdillen

Først og fremmest stor tak for din anmeldelse Tanya.

Søde og rare mennesker

Søde og rare mennesker. Fine priser.
Vil nok handle der igen.
Eneste ulempe er at de er lokaliseret kun ét sted 😊

25 de dezembro de 2022

Resposta da Krudtdillen

Først og fremmest stor tak for din anmeldelse Ertugrul.

Det betyder utrolig meget for os at du gider bruge tid på at give din oplevelse til kende. Vi fokusere på at gøre vores koncept bedre og bedre år efter år og dette her er helt klart en vigtig faktor for os. Vi arbejder hårdt på at gøre vores første butik til den perfekte butik før vi udvider med flere. Så snart alt er 110% perfekt udvider vi med endnu et telt. Vi håber at se dig igen til december.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mega god service kan klart anbefaledes…

Mega god service kan klart anbefaledes kommer helt klart igen😁

25 de dezembro de 2022

Resposta da Krudtdillen

Først og fremmest stor tak for din anmeldelse Andreas.

Super service i Krudtdillen

Rasmus gør det igen i år. Det er en fornøjelse at købe sit fyrværkeri af ham…

19 de dezembro de 2022

Resposta da Krudtdillen

Først og fremmest stor tak for din anmeldelse Morten.

Super fede batterier :-)

Super fede batterier :-)

Kan varmt anbefale at købe sit nytårs krudt der :-)

24 de novembro de 2022

Resposta da Krudtdillen

Først og fremmest stor tak for din anmeldelse Kim.

Virkelig en god oplevelse

Personalet var rigtig imødekommende da vi kom,tilbød en sodavand og popcorn imens vi ku gå og se på udvalget .Det samlede køb fik vi os rabat på så en super oplevelse og god betjening :-) klart 5 stjerner herfra

27 de dezembro de 2021

Resposta da Krudtdillen

Først og fremmest stor tak for din anmeldelse Kasper.

Super god service

Super god service ! Og kvalitet i topklasse !!! Køber her næste og næste og næste og næste år igen!!!!!!!!!! Tak tak tak !

16 de janeiro de 2022

Resposta da Krudtdillen

Først og fremmest stor tak for din anmeldelse Anton.

Lunte

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais