Leia as opiniões dos outros
Respondeu a 98% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Szacun za wsparcie akcji…
Szacun za wsparcie akcji #cancerfighters ❤️❤️❤️❤️❤️
Polecam każdemu !
Jakość dań i ilość dań do wyboru
DIETA WIKINGA
Wszystko produkty świeże. Dobrze doprawione. Paczki dostarczone na czas. Szczerze polecam.
Kuchnia Wikinga jest Ok
Jestem w pełni zadowolony z waszej kuchni smak ja jakość produktów super
Super firma
Świetnie gotuje. Duże urozmaicenie.
Ja jestem na tak :)
Korzystam z Vikinga od kilku lat
Korzystam z Vikinga od kilku lat. Jest to dla mnie wygodne. Większość posiłków mi smakuje.
Pełny profesjonalizm
Współpracuję jako klient z Vikingiem już drugi rok. Jest wspaniale - świeżo, szybko, sprawnie, profesjonalnie. Bardzo dobrze działa także infolinia oraz szybko i zgodnie z oczekiwaniem załatwiana jest reklamacja, choć ta ma miejsce niezwykle rzadko, często nie z winy samego operatora. Obawiałem się, że to taka oferta na początek a potem życie zweryfikuje marketing, ale nie, przez cały okres współpracy jakość się nie zmieniła, a wręcz w niektórych aspektach jest jeszcze lepiej. Serdecznie polecam! Wygodnie, sprawnie, super!
Polecam,jedzonko smaczne.
Trzeba spróbować samemu
Jedzenie świeże, dobre i urozmaicone. Najpierw na próbę była dieta standard, a teraz light. I znów przedłużę, bo jestem mega zadowolony. Przy korzystaniu z promocji finansowo też jest ok, w porównaniu do innych kateringowe. Z dostarczeniem zamówienia nigdy nie było problemu.
Świeżość ,dostawa zawsze na czas
Wszystko świeże smaczne i na czas , przez dwa tygodnie jak miałam dietę nic nigdy nie brakowało..
Posiłki są smaczne
Posiłki są smaczne, dość urozmaicone, moje ulubione to mięska z kaszą lub makaronem, sałatki, jogurty i owsianki, pyszne zupy. Moje jelita są ukojone, brak wzdęć i bólów brzucha. Mam bardzo fajnego kuriera a to jak się okazuje bardzo duży ma wpływ na opinię o firmie. Pasują mi godziny dostaw.
Jestem bardzo zadowolony z Kuchnia…
Jestem bardzo zadowolony z Kuchnia Vikinga. Od 5 dni jem jedzonko i na prawdę jestem bardzo zaskoczony jakie te jedzenie jest pyszne. Nic nie muszę przyprawiać ani nie czuje jakiegoś wstrętu do tego jedzenia. Polecam serdecznie i pozdrawiam.
Bardzo smaczne posiłki
Bardzo smaczne posiłki. Korzystam z diety dla diabetyków i jestem zadowolony. Reklamacje też szybko są rozpatrzone jak do tej pory na korzyść klienta.
Kuchnia Vikinga - dieta śródziemnomorska
Jem posiłki od Vikinga dopiero kilka dni. Jak narazie prawie wszystko mi smakowało. To prawie dotyczy surówki z surowej białej kapusty. Moja negatywna ocena nie znaczy wcale, że surówka była do bani. Ja po prostu nie cierpię surówek z surowej kapusty i tyle :-)
Pysznie i do tego wszystko na czas
Pysznie i do tego wszystko na czas. Szczerze polecam.
Po prostu słaby catering
Po prostu słaby catering. W dzisiejszych czasach, przy tak mocnym rozwoju tej branży jestem naprawdę zdziwiony. Wróciłem do pudełek po kilku latach przerwy. Zachęcony reklamami i opiniami znajomych zamówiłem jedzenie na 25 dni. Jestem na dniu nr. 6 i momentami nie dowierzam. Płacę za catering żeby jeść kanapkę z szynką i serem na śniadanie? Na obiad pierogi? Jedzenie jak z baru mlecznego, przeładowane solą, cukrem i ogólnie bardzo toporne. Nie polecam. Godziny dostaw też pozostawiają wiele do życzenia.
Obrzydlistwo
Dowożą jedzenie ok. północy. Przecież to kiśnie przez kilka/kilkanaście godzin na klatce w gorącu. Obrzydliwość.

Resposta da Kuchnia Vikinga
jest progres
korzystałem z tej diety kilka lat temu i było bardzo słabo, spleśniały chleb czy kurier który nie mógł się dostać do klatki niby. Wróciłem od grudnia i jak najbardziej mogę polecić. Przez ten cały okres może z 4 posiłki odpuściłem bo mi nie podpasowały, reszta naprawdę super. Oczywiście jak w każdym cateringu jest dobijanie kalorii dipami, sosami itp, ale przynajmniej smacznymi w tym przypadku. Porównując z około 10 innymi cateringami jakie przerobiłem po 4 miesiącach nadal mi się nie znudził a napoje, które można dobrać w dodatkach są mega, za 2 zł to już nawet wody małej nie kupię w sklepie. Dostawy bez problemów, zawsze na czas i zawsze sms.

Resposta da Kuchnia Vikinga
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.