Jeg spiser her nærmest hver 2. måned med mine veninder, og jeg vil klart anbefale Kuruki! Hurtig og god service, og deres mad er vildt lækkert. Jeg håber, at deres æble sobert aldrig bliver udsolgt ig... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De fortjener 5 store stjerner! Pæn indretning, God akustik, Altid sød og professionel betjening og Absolut god mad! Både sushi og de varme retter er altid helt i top! Den absolut bedste Sushi Restau... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
As pessoas também visitaram
Lækkert mad!
Jeg spiser her nærmest hver 2. måned med mine veninder, og jeg vil klart anbefale Kuruki! Hurtig og god service, og deres mad er vildt lækkert. Jeg håber, at deres æble sobert aldrig bliver udsolgt igen.
Sejler med nytårs bestillinger
Aldrig har vi oplevet noget lignende. Vi har bestilt vores nytårs mad hos Kuruki sushi med afhentning kl. 18. Ved ankomst er der + 20 andre i restauranten der venter på deres mad, og flere har ventet + 1 time. Efter 2 timers ventetid fra kl. 18-20, bliver vores mad langt om længe udleveret. Restauranten tilbyder hverken rabat eller kompensation for ventetid og ikke overholdte udleveringstider. Man sidder sin nytårs aften med gæster hjemme, som venter på mad i 2 timer. Det er sku dårlig stil!
lækker mad
super lækker mad og super nemt at bestille på tablettet og okay service kommer til at spise der igen
tak for en super oplevelse
Rigtig god mad
Fantastisk god sushi,frisk og lækker
Virkelig god sushi
Virkelig god sushi. Super frisk og fyldig smag
Mega lækker og frisk sushi
Mega lækker og frisk sushi. Stort udvalg. Hurtig betjening. Venlig personale.
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Ingen smiler eller siger hej. Stemningen er dårlig, og tjenerene er meget uvenlige. De må have glemt at vi er kunder som der betaler for deres arbejde, og ikke mennesker de møder ude på gaden. Virkelig dårlig oplevelse, og ville ikke anbefales.
Bedste Sushi Restaurant Syd for CPH.
Den absolut bedste Sushi Restaurant syd for København.
Dårlig service og uspiselig sushi
Virkelig dårlig oplevelse.. uspiseligt mad, ikke friskt dårligt tilberedt. Det dårligste sushi jeg har fået... ekstremt dårlig service af ejerne. Jeg kommer der aldrig igen!
Kort og kontant
Kort og kontant, vi har været kunder i 1,5 år nu ca, mens vi spiser tog de mere end normalt penge, de ment at fordi vi drak en lille øl og en lille cola, kunne de tillade sig at tage 1100kr 250kr for mad vi var 2 personer og 250kr for fri bar.
Npr man vælger fri bar i 2!timer drikker man nok mere end 1 lille cola. Han hørt ikke på os og ville ikke give pengene tilbage… mig og min nærmeste familie kommer ikke mere der..
Vi var 2 venner ind og spise sushi
Vi var 2 venner ind og spise sushi, vi siger vi spiser all we can eat, dvs 250lr pr person. Vi fik vores mad og vi bestilt 2 små cola og 1 lille øl i flaske dem man køber fra netto..
Da vi skulle til og går og be om regning, bliver det så 1100kr, han siger at vi sagde vi ville have fri bar, jamen hvis vi skulle have fri bar, havde vi nok drukket lidt mere øl eller vin, da vi fik vi ikke afvise og hvis vi vidste at vi skulle have fri vare havde vi nok drukket lidt mere, når man giver 500kr mere...
Da vi kommer til kassen nægter han og betale vores penge tilbage...
Vores familie har været kunder og min vens familie har også været kunder, de kommer engang om måneden og spiser, plus vores søskende kommer der tit med deres veninder og spiser der, de syntes alle det car dårlig service, så fra nu af kommer de til miste alle de bekendte som vi kender som kunder..
Vi syntes ikke det var iorden, vi havde glædet is til hygge, men fik mega dårlig nedtur på vej ud, det var dårlig stil..
Manden da snakkede med os, ville dårlig nok høre på os, fordi vi fik forklaret at hvis vi vidste kunne vi jo bare drikke lidt mere vin eller øl, der syntes han var vores egen skyld...
Vi var 4 veninder der egentlig havde…
Vi var 4 veninder der egentlig havde bestilt bord på Hofu, men vores bestilling var ikke gået igennem. Vi måtte derfor gå igen. Vi valgte derfor Kuruki sushi, og sikke en held. Vi havde ikke bestilt bord, men personalet fandt alligevel en plads til os selvom det var lørdag aften, og de havde mange gæster. Vi bestilte en del til forret og en masse sushi. Der gik ca. 5 minutter så kom vores drikkevarer. Herefter 15 min. så kom vores forretter. Da vi havde spist forretten gik der max 5 minutter så kom sushien. Alt smagte helt fantastisk og var så lækkert og frisk. God service og smilende personale. Vi bestilte yderligere 2 gange sushi + dessert. Ikke lang ventetid og alt smagte lækkert. Kommer helt sikkert igen. 6 stjerner herfra, hvilket er fuldt fortjent. 🤩
Sløset servering dovent køkken
andmendelse
Fra 0 til 10 stjerner
Kuruki sushi køge
Klokken 18.30
Fredag 22 september 2023
Service
Førstehånds indtryk
De havde ikke styr på min reservering ved ankomst selvom bordet blev bestilt 14 dage siden og ejeren var meget arrogant
Da jeg havde bestilt drikke vare kom han gående mens han talte i mobil og satte min vand på modsatte side af bordet hårdt så jeg måtte rejse mig og hente det selv
Gæster der sad ved yderste boede
Blev bedt om at række mad videre til de inderste
Maden
Ris overkogt
Og det var meget tydeligt
At både and kylling
Og rejer var frossent før tilberedningen
Rejerne var nærmest Flydende og klistrede i midten
Da jeg spurgte om de var friske eller frosne
Fik jeg at vide at de var friske fordi de blev varmet i friture bagefter de var taget ud af fryseren. Så de ved ikke engang hvad frisk er.
Kylling tørt
And tørt
Det meste fisk var uden smag
Og risne var overkogt på hver stykke
Udover rispapir sushi som ikke har ris
Dog var salaten i dem heller ikke frisk
1 stjerne for smuk indretning og hurtig servering
Virkelig dårlig oplevelse…
Virkelig dårlig oplevelse…
Desværre er jeg nødt til at give en stjerne for at kunne skrive en anmeldelse… 0 stjerner havde været på sin plads.
En hyggelig aften med veninderne blev hurtig til en meget ydmygende og træls aften.
Vi bestiller vores sushi mm på en iPad og der går ikke længe før vi får lidt af maden. Den var fint…
Så kommer deres robot ned med noget som vi ikke har bestilt, så vi sender robotten retur uden at tage maden. Men det skulle vi aldrig have gjort!
En af medarbejderne kommer flyvende ned og smider en seddel og maden på bordet og siger at det her har vi altså bestilt, så det skal spises..
Han råber op så hele restauranten bliver stille.
Han fortæller os at vi skal altså spise de her stykker, og at de IKKE vil lave mere til os før vi spiser det… det som vi ikke har bestilt vel og mærke. Han mente hårdnakket at vi havde bestilt 18 stykker af en forret.. og vi var kun 3 mennesker og alt andet i bestillingen lagde ikke op til at vi havde bestilt 18 af noget…. I stedet for en venlig tone, bliver man mødt med råben og skæld ud..
Pinligt personale og meget grænseoverskridende attitude synes jeg.
Jeg kommer ikke igen. Og jeg skulle aldrig havde spist videre, men derimod gået min vej.
Var der og spise i går for anden gang
Var der og spise i går for anden gang. Bedste sushi, super lækkert, hurtig betjening. Det er blevet bedre og nu til fem stjerner. Skal jeg have take away på et tidspunkt, så bliver det herfra.
Vi er kommet der meget
Vi er kommet der meget, men forsøger at finde alternativer. Vi har været meget tilfredse. Før var sushien frisk og vi fik hurtig levering. Sushien bære præg af at økonomien er presset. Den er tør. Dog er serveringen hurtig, tænker at sushien kan være lavet på forhånd.
Super skuffende
Vi sad fire mennesker søndag aften i en halvfyldt restaurant. Betjeningen uden smil overhoved. Vi fik sølle TO serveringer på halvanden time og ved den sidste servering var sushirestauranten løbet tør for laks - så droppede vi resten. Meget skuffende oplevelse og surt personale! 1000 kroner ud af vinduet
Lækker sushi og de lavede sushien så…
Lækker sushi og de lavede sushien så jeg kunne tåle den med min allergi
Smager super friskt og er ekstremt…
Smager super friskt og er ekstremt lækkert. Kan helt sikkert anbefales og så er det neget hyggeligt
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.