Wij waren heel tevreden over de samenwerking met Kwadro. Wij werden goed bijgestaan om een keuze te maken van het soort materiaal.Alles is verlopen zoals afgesproken. Nadien heeft Zeno ons nog geholp... Ver mais
Localização
Alterar localizaçãoKortrijksesteenweg 1108, 9051 Gent, BE
•Embora não verifiquemos reivindicações específicas uma vez que os autores têm direito a ter a sua opinião, podemos classificar as opiniões como "Verificadas" quando conseguimos confirmar a ocorrência de uma interação com a empresa. Saber mais
Leia as opiniões dos outros
Rens Heyrick reageerde snel, professioneel en behulpzaam op mijn website aanvraag. Hij plande naar mijn wens gelijk een afspraak in die hij naadloos en correct nakwam. Hij gaf gericht, met vakkennis a... Ver mais
De firma is zeer toegankelijk. Op de bis beurs voor het eerst contact gehad met de vertegenwoordiger Zeno Neyt. Na een goed gesprek is hij zelf bij ons thuisgekomen zonder tussenpersoon advies gekrege... Ver mais
Zeer goed geholpen! Zeno van Kwadro Gent was zeer hulpvaardig, vanaf de eerste ontmoeting was het duidelijk dat hij wist waarover hij sprak. Hij maakte ons volledig wegwijs in de wereld van ramen,... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.
Informações de contacto
Kortrijksesteenweg 1108, 9051, Gent, Bélgica
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Blijf ver weg van deze firma
In augustus 2020 startte Kwadro met de vervanging van onze ramen. Op heden is nog steeds 1 raam niet vervangen. Wij hebben steeds correct betaald en gecommuniceerd.
In het kader van een lopend geschil zetten we even deze review op pauze.
Huidige stand van zaken in dit geschil: inmiddels is de verzoeningszitting voor de vrederechter al 3 keer uitgesteld door Kwadro.
De informatie in het antwoord van Kwadro is onjuist/onvolledig en we begrijpen de reden daarvan niet. Kwadro stelde een raadsman aan en men wou niet tot een verzoening komen. Dus stelden wij daarna ook een advocaat aan zodat onze rechten gewaarborgd worden. Wordt alleszins vervolgd.

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Gent
Kuadro Gent een ramp
We zijn niet te spreken over Kwadro Gent, groot fiasco.
Verkeerd plaatsing voordeur met klink van een binnen deur ipv veiligheid slot van binnen en de sierkruk de hele lengte van de deur van buiten, deze werd nooit geplaatst, leunt in garage al 4 jaar, De afwerking was echt slecht (muggenraam)
De dubbel achter deur werd nooi afgekit, we hebben zelf moeten doen na maanden wachten, daar door wespennest tussen de spouwmuur.
Ze reageren nooit aan email, telefoon....ze werden gecontacteerd door de consumentendienst zonder geen enkele reactie.
Nu bleekt de slot van de dubbeldeur stuk en na paar maanden is ook wachten achter een technicus .
De consument blijft altijd in de koud.
Kwadro? neen mega slecht
Jullie hebben nooit gevolg gegeven aan de klacht!( vraag het aan Zeno.
En we wachten nog altijd achter de offerte voor de herstelling, blijkbaar nog altijd leugens.

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Gent